Acil yardım..

Ben 2 kere oldum. 2. Sinde kaşıntı başlayınca içim geçiyordu resmen siz 2 ay iyi dayanmışsınız. Hemen en yakınınızdaki hastaneye gidin. Zaten verilen ilaçlar aşağı yukarı aynı 2 günde kaşıntı yanma geçer. Eşinizinde kullanması gerekiyor. Mantar kendiliğinden geçmez ve bekledikçe çoğalmaya devam eder Allah korusun daha büyük problemler yaşarsınız

Bende mantarmıydı başlangıçımıydı bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yoktu işlerin yoğunluğundan izin alamamıştım 2 hafta falan bayağı sızı kaşınma yanma koku oluyordu internetten bulduğum doğal yöntemi denedim geçti ama dediğim gibi mantarmıydı bilmiyorum doktora gitmediğim için ama idrar yaparken yanma oluyordu çok fazla kaşıntısını hiç saymıyorum bile doğal yöntemin bir kova üzerine oturabileceğim bir büyüklükte kaynar suya 1-2 çay bardağı fazla olmamak kaydıyla sirke ekledim ve buharına oturdum acayip yaktı tabi o soğuyana kadar kendimden geçiyordumsonra şırıngayla falan iç bölgemede sıktım sirkeyi inanır mısınız bir kaç gün sürmedi geçti belkide mikrop kapmıştı yine söylüyorum mantar olmayabilirdi halada çok şükür tekrarlamadı

evet bu dediklerinizi yapıyorum fakat sanırım bir antibiyotik şart..

ay bunları nasıl yaptınız kendinize

mantar belasına bir kez bulaştıysan sonu gelmez ama benden sana tavsiye bol su içeceksin..birde doktora eşinle git ,tekrarlıyorsa eşinden de bulaşıyor olabilir çiftli ilaç tedavisiyle kurtarırsın ancak

bence en yakın doktora gidiverin eşiniz ve sizin için bir hap verecek size bir fitil ve krem bitti gitti hemen çözün bu sorunu eşinizle problem yaşamayın mantar yüzünden

Mantar için antibiyotik kesinlikle önerilmiyor.
Ben mantarla çok uğraştım, kendime göre doğal bir çözüm buldum. Kekik çayı ve yoğurt suyu içerek geçti. Tavsiye ederim

Mantar için antibiyotik kesinlikle önerilmiyor.
Ben mantarla çok uğraştım, kendime göre doğal bir çözüm buldum. Kekik çayı ve yoğurt suyu içerek geçti. Tavsiye ederim
evet bunuda deneyeceğim hemen..

mantar belasına bir kez bulaştıysan sonu gelmez ama benden sana tavsiye bol su içeceksin..birde doktora eşinle git ,tekrarlıyorsa eşinden de bulaşıyor olabilir çiftli ilaç tedavisiyle kurtarırsın ancak
aha geldi benim doktorum.. sorma canım vaji ile problemim hiç bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…