ağızdan antibiyotik tedavisi de var bazı drlar bunu da veriyor.hatta eşinize de yazabiliyorlar
günlük pet kullanmayın
sürekli duş yapın
havluyla bastırarak tek seferde kurulayın etrafa yaymadan.
wc ihtiyacınızdan önce ellerinizi yıkayın.
sürekli iç çamaşarı değişecek iç çamasırları ütülenecek.
eğer mümkünse evde etek giyin.
mantar sürekli tekrarlayan birşey bunlara dıkkat ederseniz inşallah ilaç tedavisiylede geçer
ay bunları nasıl yaptınız kendinizeBende mantarmıydı başlangıçımıydı bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yoktu işlerin yoğunluğundan izin alamamıştım 2 hafta falan bayağı sızı kaşınma yanma koku oluyordu internetten bulduğum doğal yöntemi denedim geçti ama dediğim gibi mantarmıydı bilmiyorum doktora gitmediğim için ama idrar yaparken yanma oluyordu çok fazla kaşıntısını hiç saymıyorum biledoğal yöntemin bir kova üzerine oturabileceğim bir büyüklükte kaynar suya 1-2 çay bardağı fazla olmamak kaydıyla sirke ekledim ve buharına oturdum acayip yaktı tabi o soğuyana kadar kendimden geçiyordum sonra şırıngayla falan iç bölgemede sıktım sirkeyi inanır mısınız bir kaç gün sürmedi geçti belkide mikrop kapmıştı yine söylüyorum mantar olmayabilirdi halada çok şükür tekrarlamadı
Çok acı verici birşey değil gerçekten buharının sıcaklığına biraz dayanmak yeterli sirkenin bir zararı olmayacağını biliyorum o yüzden denemek istedim gerek kalmadı geçti hemenay bunları nasıl yaptınız kendinize
mantar belasına bir kez bulaştıysan sonu gelmez ama benden sana tavsiye bol su içeceksin..birde doktora eşinle git ,tekrarlıyorsa eşinden de bulaşıyor olabilir çiftli ilaç tedavisiyle kurtarırsın ancakArkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tafsilerinizi esirgemeyin
evet bunuda deneyeceğim hemen..Mantar için antibiyotik kesinlikle önerilmiyor.
Ben mantarla çok uğraştım, kendime göre doğal bir çözüm buldum. Kekik çayı ve yoğurt suyu içerek geçti. Tavsiye ederim
aha geldi benim doktorum.. sorma canım vaji ile problemim hiç bitmiyormantar belasına bir kez bulaştıysan sonu gelmez ama benden sana tavsiye bol su içeceksin..birde doktora eşinle git ,tekrarlıyorsa eşinden de bulaşıyor olabilir çiftli ilaç tedavisiyle kurtarırsın ancak
kadının orayla derdi bitmez ki şekerim hele hamile kal bak o zaman ayyuka bile çıkıyoraha geldi benim doktorum.. sorma canım vaji ile problemim hiç bitmiyor
Feci şekilde kaşıntı var ve kızarıklık netten araştırdım ve eczacima sordum..Mantar olduğunu nasıl anladın?
Belirtisi ne?
senin nasıl gidiyor bitanem? inan hep aklımdasınkadının orayla derdi bitmez ki şekerim hele hamile kal bak o zaman ayyuka bile çıkıyor
o dayanamaz gitmiştir doktora geçmeyince bura yazmıştır aşkitomMantar olduğunu nasıl anladın?
Belirtisi ne?
aklınızdayım ama hiç çaktırmıyonuzsenin nasıl gidiyor bitanem? inan hep aklımdasın
aşoldun kaç kez aradım kuzum..aklınızdayım ama hiç çaktırmıyonuznapayım aynı tas aynı hamam üstüne birde bebek sıcaklarda dayanmaya çalışıyorum
oğluşaşoldun kaç kez aradım kuzum..
yerim o bebişiniii neydi cinsiyet
Travazol canım bendede olmuştu hop bittii .. ama sen çok beklemişsin..kuzum kullan ..aa bana trovagen de verdi o dediğinizide.. çok etkili ama biliyorsunuz yaz ayı geldi terleyince gene başlıyor