Acil yardım..

ah sormayın..
hep geçecek diye diye bekledim. Eczaneye danıştım ama yok geçmiyor
mantar kolay kolay gecmıyor hatta tekrarlıyor sız gectıgını sanıyorsunuz ama gecmıyor
benım mesela hamıle ıken olmustu zaten hamılelıkte cok sık rastlanıyormus bende yakalandım
ve ılac kullandım fıtıl vermıstı doktor onalr cok ıyı gelıyor
daha sonra hep dıkkat etmelısınız
camasırları utuledım hep
bırde sabunla yıkamayın genıtal bolgenızı o da tetıklıyor kesınlıkel sabun surmeyın
bırde arkadasında dedıgı gıbı ıllakı cok ıyı doktor dıye aramanıza gerek yok

arkadasim spral kullaniyir ona bagli her ay neredryse mantara yakalaniyor,bunun icin tedavi fitil ve travogen,travozol travakort üçlüsünden uygun olani vwriliyor.bu kadar hayati kendinize ve esinize zehretmenize gerek yok hemen bi dr görünün bence,bu arada esinizde temuzligine dikkat etmeli gecmis olsun

evet canım çok teşekkür ederim doktora gideceğim hemen

Kocakari ilacindan medet umacaginiza bir an once doktora gidin.. Zaten bir kadin bu duruma nasil 2 ay kendiliginden gecer diye sabreder aklim almiyor. Vajinaya sirke fiskirtmak yaglara oturmak onun bunun cayini suyunu icmek nedir? Vajinal ovul olmadi antibiyotik yine olmadi es tedavisi gerekli.

bu nasıl bir uslup
cevap dahi vermeyeceğim

antibiyotik ve krem tedaviyle gerekli hale kadar getiriyo. ama sonra tekrar nüksediyo. bela bir şey yani... doktor olarak da sıradan bir doktor da olur bence.

antibiyotik ve krem tedaviyle gerekli hale kadar getiriyo. ama sonra tekrar nüksediyo. bela bir şey yani... doktor olarak da sıradan bir doktor da olur bence.
teşekkür ederim benim özel bir durumum vardı o sebeple doktora çok öenm vermiştim
ama hallettim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…