acil yardim

Simdi 22 yasindayim bu olay 17 yasimda olmustu ve simdi ogrendiklerinde cok kotu oldu artik intihar etmeyi dusunuyorum
Intihar edince nolacak ? yani bu olaydan utandin kendini öldürüceksin, Ailene hesap vermekten korkuyorsun Allahindan korkmuyorsun öylemi ? Bu fikri hemen sil at beyninden, olan olmus.Biraz özgüven ya gecin artik su zar olaylarini

Tesekkur edrim insallah biseyler bulurum çok ustume geliyorlar allah bikir daha kimlerle yaptin filab diyorlar ama asla oyle busey olmadi tekti anlatamiyorum artik beni farkli goruyorlar

şerefsizin birinden kurtulmuşsunuz aslında aileniz içinde biraz zaman lazım hata yaptın malesef benimde başıma bu tarz bişey gelmişti hatrını kırmayacak biri sayesinde duzeltmiştim aramı

Intihar edince nolacak ? yani bu olaydan utandin kendini öldürüceksin, Ailene hesap vermekten korkuyorsun Allahindan korkmuyorsun öylemi ? Bu fikri hemen sil at beyninden, olan olmus.Biraz özgüven ya gecin artik su zar olaylarini

Aynen öyle işin garip yani zara ne kadar önem veren varsa cinselliği yaşamadan duramıyor.

Allah yardimciniz olsun bol bol dua tovbe dua Allah buyuk tum O kapilar kapanmisken yepyeni kapilar acandir buna inan icten tovbe et ve kendine dikkat et

adam hevesini almış..başka açık kapı arıyor...ah bu kızlar yokmu..şimdi bir şey demek istemiyorum..sende kendine başka sevgili bul ve hayatını böyle yaşarsın....ailene yazık...

Siz nesiniz insanlara HEVES verecek bir varlık mı böylemi görüyorsunuz kadınlığı? İki kişide zevk alıyor o işi yaparken.
Size ne insanalrın seçiminden ah bu kızlar yokmu diyorsunuz. Kız intihar etmeyi bile düşündüm diyor dediğiniz klimeye bak. artık kendinizi zevk veren bir et olarak görmekten vazgeçin! ailene yazıkmış ne yapmış kız ya adammı öldürmüş hırsızlıkmı yapmış vatan hainliği yapmış? kıza destek olacağınıza dediğiniz kelimeye bakın

Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum

kapanır.. öyle ya da böyle üstü kapanır.. şimdi sana hiç bitmeyecek bir dert gibi gelir ama inan bak zamanla ufak ufak her sey yoluna girer..

öyle bir adamla olmaman senin için en hayırlısıymış ne kadar karaktersiz oldugunu gördün.. şimdi hatalarının bedelini ödeye ödeye uslanarak yaşamaya devam..

Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten

eksikligini hissediyor musun cidden o parcanin

Inan abartiliyor bu zar mevzusu ki kendin de goreceksin burada yazilacak cok mantikli yorumlar olacak yazilacak eminim onlari degerlendir olur mu

Bu arada tabii ki kimse istemez basina gelsin kizinin ama dusunuyorum kizim uzulmesin diye istemem basina gelmesini yoksa neden rezil olsun ki sevisti diye. Millet sporla mi uruyor sanki -.-

Şu sitede ılımlı, mantıklı, insana nasıl yaklaşmasını bilen bir kaç kişiden birisin. Seviyorum yorumlarını.

Tesekkur ederim. Pembelestim ya ama sen de cok sicakkanli ve mantikli bir kadinsin miss :KK74:

Bak güzelim o kızlık dediğin şey ir zar parçasından ibaret senin seçimin senin kararın. kimse seni bununla yargılayamaz.
sen ailene saygıda kusur etme yeter elbet affederler seni benim kuzenimde aynı şeyi yaşadı kızdı babası ama affet evlat sonuçta. inkar et nişanlıyken oldu de kandırdı de. Allahın sevdiği kulsun ne mal olduğunu görmüşsün. kızlığım gitti vah vah diye düşünme seninle zarın var diye evlenecekse evlenmesin zaten sen evlenemden her haltı yiyen ama evlenirken bakire kız arayan hödüklerin kahrolasıca egolarını tatmin edecek biri değilsin. bırak Allah aşkına zaten yaşın çok küçük bir şeyler yap oku, kursa git kendini geliştir. Şu kötü düşünceleri sil at kafandan. seni yargılayan insanlarıda sil atan benim amcamda kınadı kınadı herkesi kızı aynı şeyi yaptı ama oda affettii ben büyük konuştum dedi hayat çok güzel unutma

Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
şehir ülke vs değiştir
mekan değiştir yani
bence...

o agzi gevsek pislikten kurtuldugun icin sevin..
seviyesiz adi herif..yasadiklarinizi utanmadan ailene anlatti ha:KK57:
bence intihar filan etme o adiden kurtuldugun icin sukur namazi kil..
boylesi insanllar eslerinin goruntulerini cekip santaj bile yapar Allah muhafaza..
zaman herseyin ilaci hersey unutulur..

İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama, Allah'tan başka hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Beni affetmeyecekler diye hayatını karartmak ne kadar doğru ?

Bu olayi 5 ay once ogrendiler konu kapandiydi..şimdide birisinden bunun nisanlanmadan once oldugunu duymus tekrardan acildi

ne iğrenç insanlar varmış çevrenizde. ne terbiyesizlik. eski nişanlınız özelinizi ailenize söylemiş. sonra da kim oluyorsa "birileri" ailenize bunun nisandan önce olduğunu söylemiş. onlara ne oluyor, ne sanıyorlar kendilerini? onlara mı düşmüş sizin cinsel geçmişinizi öğrenip yaymak?
sizin tek hataniz öyle terbiyesiz bir adamı sevmek olmuş. o ve cevrenizdekiler sizi hak etmiyor. sizi üzmeye de hakları yok.buna izin vermeyin. hele ki onlar yüzünden intihar etmeyi asla düşünmeyin. bir an önce ya bir meslek sahibi olun ya da size değer veren, şerefli, düzgün biri ile evlenip o evden kurtulmaya bakın. o zarın tek görevi belirli bir yaşa ulaşıp kişisel temizliği iyice öğrenene kadar vajinanın hijyenini korumak. o bir namus belirteci değil, namus beyinde olur, ayrıca birine değer verip onunla birlikte olunca uçup gitmez.

Bu olayi 5 ay once ogrendiler konu kapandiydi..şimdide birisinden bunun nisanlanmadan once oldugunu duymus tekrardan acildi

biraz zaman verin olayı idrak edip mantıklı düşünmeye başlayacaklar.
o eski nişanlı da ama sütü bozuk biriymiş.
bizim ülke enteresan erkeğe kimse bir şey söylemiyor kızlar şu hale geliyor.
intihar fikrini atın kafanızdan manasız olacak çünkü.
ben olsam o eski nişanlıyı hiç takmaz ailemle buzları eritir hayatıma bakardım yaşınız çok küçük henüz.
asıl o düşünsün reşit olmayan kızı iğfal edip hamile bırakmış şeref yoksunu

Olan olmuş artık,yapacak bir şey yok.Ailen elbette tepki göstrecek,sen de olsan tepki gösterirdin.Hele o kendini bilmezin karşılarına dikilip olanları anlatması çok yıkıcı olmuştur.Ama şu da var ki o kişiyle evlenip boşanmış olabilirdin.Bunu düşünmek iki yönden de rahatlatıcı olabilir.Birinncisi böyle bir şer..zle evlenmediğin için şanslısın.İkincisi evli insanlar birlikteliği doğal olarak yaşıyorlar ve bunu yaşamaktan utanmıyorlar.
Zaman herşeyin ilacıdır.Bugünler öyle veya böyle geçer.Sakın bunun hayatını mahvetmesine izin verme.Hem bak artık ailen biliyor,seni tehdit edip üzeceği bir açık kalmamış.

Bak güzelim o kızlık dediğin şey ir zar parçasından ibaret senin seçimin senin kararın. kimse seni bununla yargılayamaz.
sen ailene saygıda kusur etme yeter elbet affederler seni benim kuzenimde aynı şeyi yaşadı kızdı babası ama affet evlat sonuçta. inkar et nişanlıyken oldu de kandırdı de. Allahın sevdiği kulsun ne mal olduğunu görmüşsün. kızlığım gitti vah vah diye düşünme seninle zarın var diye evlenecekse evlenmesin zaten sen evlenemden her haltı yiyen ama evlenirken bakire kız arayan hödüklerin kahrolasıca egolarını tatmin edecek biri değilsin. bırak Allah aşkına zaten yaşın çok küçük bir şeyler yap oku, kursa git kendini geliştir. Şu kötü düşünceleri sil at kafandan. seni yargılayan insanlarıda sil atan benim amcamda kınadı kınadı herkesi kızı aynı şeyi yaptı ama oda affettii ben büyük konuştum dedi hayat çok güzel unutma

bu ilk cümleyi gitsin babasına söylesin bakalım !

X