• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

dandygirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
218
115
38
34
Evleneli üç ay bile olmadı ama çok mutsuzum. Eşimle aramız çok iyi. En ufak bir tartışma bile çıkmıyor. Onu çok seviyorum ama, burası da yaşanacak gibi bi yer değil. Komşular Türkçe bilmiyor. Hiç arkadaşım da yok burada. Burası sıkmaya başladı beni. Temizliğe çok özen gösterirdim ailemle otururken. Ama şimdi kendi evimi pislik götürüyor. Bulaşıklar günlerce tezgahta duruyor.Canım yemek yapmak istemiyor. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Sürekli bir bunalım ve sıkılganlık halindeyim... Eve de hiç alışamadım. Sanki benim evim değilmiş gibi geliyor. Yanımda birisiyle uyuma fikrine bile alışamadım. Bir türlü rahat edemiyorum yatağımda. Ayrıca eşimi arzulamadığımı fark ettim. Evlenmeden önce böyle değildi. NE oldu anlayamıyorum. Kafam karman çorman. Aksi gibi burada çalışabileceğim bir yer de yok. Evde oturmaktan, sıkıntıdan 84 kiloya çıktım. KPSS'ye çalışmam lazım, motive olamıyorum. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Diziler bile sarmıyor.Ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Eşimi de bunaltıcam bu gidişle, durduk yere üfleyip püflüyorum. Kızlar acil yardım edin. Kafayı yemek üzereyim...

Son düzenleme:
mesele sadece ortam değişikliği değilki sen eşine de alışamamışsın canım yaa

Eşinizi arzulamamanız normal. Buna libido düşüklüğü deniyor. Depresyon belirtisi. Aynı zamanda elinizin bir işe değmemesi bunu destekliyor. Orda bir psikolog varsa destek almaya çalışın. Mutluluklar dilerim.

Oldukça karamsarsınız. Böyle şeyler düşünmemeye çalışın. Gün gelecek oradan kurtulacaksınız kendinizi bu kadar harap ettiğinize üzüleceksiniz. Intihar fikrini çıkarın lütfen aklınızdan. Ahiretinizi karartmayın. Bunlar imtihan. Bakın her şey dört dörtlük olmuyor hiçbir zaman. Sevdiğiniz insan yanınızda, birbirinizi seviyorsunuz. Ne güzel. Şöyle bir kalkın bir yerden başlayın o evi huzurlu mutlu bir yuva yapmak sizin elinizde. Güzel yemekler yapın eşinize. Mutlu olacağınız şeyleri siz daha iyi bilirsiniz. Bu dönemi de atlatacaksınız inanın buna. Allah yardımıcınız olsun.

Uyum saglamaktan başka bir careniz yok. Kendinize uğraş bulabilirsiniz.
Esinizi, kendinizi sevdiginiz için bir seyler yapmalisiniz.
Esinizin işi dolayisiyla mi oraya gittiniz? Yoksa esiniz orali mi?

Evet eşim burda çalışıyor. Aslında evlenmeden ay önce gelmiştim buraya ama. Sevgiliyken bu kadar fena gelmemişti :KK43:

cok kotudur, ama yapicak birsey yok. Sen de Kpss ye hazirlan iste cikis kapisi olsun size. Bu azimle hazirlanman lazim.

Esin de tayine tabiyse sonra tayininiz cikar zaten.

Dur bi guzelim ne intihari hemen bu kadar karamsar olma alisirsin evlilige alismak o kadar kolay degil birde yeni ev zamanla alisirsin..
Sevdiğin insanla yaşamaya alışamamak normal mi peki :( Herşey mükemmel gibi görüntüde ama. Bir eksiklik var sanki

Buradan yine destek alın tabi ama acil psikiyatriste ve terapiste gidin..
Eşime bunu söyledim aslında. Ama benim saçmaladığımı düşünüyor bu konuda. Randevu da almıştım ama vazgeçtim. KPSS durumları falan işte. Sağlık muayenesi falan yapıyorlar. Bu durumların sonradan karşıma çıkmasını istemiyorum. Onca sene okudum. Psikolojim yüzünden ideallerimden olmak istemiyorum :(

Eşime bunu söyledim aslında. Ama benim saçmaladığımı düşünüyor bu konuda. Randevu da almıştım ama vazgeçtim. KPSS durumları falan işte. Sağlık muayenesi falan yapıyorlar. Bu durumların sonradan karşıma çıkmasını istemiyorum. Onca sene okudum. Psikolojim yüzünden ideallerimden olmak istemiyorum :KK43:

Hiç bir şekilde karşına çıkmaz merak etme ve vazgeçme lütfen..Kronikleşmesin durumun..

Ya çok seviyorum aslında. Hayır yabancı biri de değil ki. Senelerdir tanıyorum. NEden böyle oldu anlamadım :KK43:

bana da garip geldi bu açıkçası...belkide ortamınızı eşiniz için değiştirmek zorunda kaldığınızdan dolayı içten içe ona kinleniyor olmayasınız?

Uyum saglamaktan başka bir careniz yok. Kendinize uğraş bulabilirsiniz.
Esinizi, kendinizi sevdiginiz için bir seyler yapmalisiniz.
Esinizin işi dolayisiyla mi oraya gittiniz? Yoksa esiniz orali mi?
Allah korusun. Buralı olsa nasıl geçinirdim ki onunla. Eşim hemşehrim. İlkokul arkadaşımdı aynı zamanda. Mükemmel biri. Her şeyiyle dört dörtlük. Böyle bunaldığımdan falan bahsedince sana rahat batıyor diye takılıyor hatta. Hep şakaya vuruyor herşeyi... Buraya atandı malesef. Öğretmen

Back