• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım..

sakın sakın sakın. Başını belaya sokmaya adını çıkarmaya ne gerek var millete. Sakınnn

haklısın canım ya..millet yuvasına döncek olay kapancak..pislik bana kalcak..toredo salak yaa..

çok haklısın valla gözümü actın sağolasın.az daha kabul etcektim..anneside arıyor ben arkandayım falan filan

haklısın canım ya..millet yuvasına döncek olay kapancak..pislik bana kalcak..toredo salak yaa..

çok haklısın valla gözümü actın sağolasın.az daha kabul etcektim..anneside arıyor ben arkandayım falan filan

yok öyle şey.... aynen dediğin gibi olan, sana olacak... iyi iş vallahii.

Çocuk arabaylan gelmıŞ evımızın oralarda..olaya bak ya.adresımı vermıŞ k..pe..

Ay elım ayaĞım tıtrıyor ya..Çocukta aĞlıyor..yemın annesıne gıtmıyor benım peŞımde..

Şİmdİ ark.konuŞtum kızlar..dİyorkİ bu Çocuk benİm tanıdıĞım olcakmıŞ..benİ adıma buluŞmuŞta eŞİde bana gÜvendİĞİnden dolayı olay kapancakmıŞ.hayır dedİm..asla Şu mubarek aylarda bÖle bİŞeye gİremem..bÖle bİr fedekarlık yapmazsan eĞer yuvam daĞılcak..ÇocuĞumu dÜŞÜn.dİyor..annesİde arıyor yalvarıyor kadın..Öle yaparsan ben gİtmİcem dİyor..

Sanamı sormuş elin adamıyla buluşurken.
Bu insanları anlayamıyorum ben sanki soğan patates bahsettiği şey
Sen tanıyor olacaksın,o sen tanıyorsun diye o adamla buluşmuş olacak.
Bunu kimse yemezde,hadi yediler yuvası kurtuldu diyelim
Yanındaysa lütfen sorarmısın kendisine,bir sorum olacaktı.
Bu numaraları herkese yedirse,vicdanına yedirebilecekmiymiş.
Gece kocasının koynuna girdiğinde o kafasını yastığa rahat koyabilecekmiymiş
Gerçi vereceği cevapta numaradan olur bunlara ya neyse.
Hala arkadaşınıda harcamayı düşünen kişiye niye bunları sorduysam bende

[sıze="2"]sanamı sormuş elin adamıyla buluşurken.
Bu insanları anlayamıyorum ben sanki soğan patates bahsettiği şey
sen tanıyor olacaksın,o sen tanıyorsun diye o adamla buluşmuş olacak.
Bunu kimse yemezde,hadi yediler yuvası kurtuldu diyelim
yanındaysa lütfen sorarmısın kendisine,bir sorum olacaktı.
Bu numaraları herkese yedirse,vicdanına yedirebilecekmiymiş.
Gece kocasının koynuna girdiğinde o kafasını yastığa rahat koyabilecekmiymiş
gerçi vereceği cevapta numaradan olur bunlara ya neyse.
Hala arkadaşınıda harcamayı düşünen kişiye niye bunları sorduysam bende

[/sıze]

hadi kocayı bırakta sen allahtan korkusu yokmu ya çocuğu sevil olmuş..üstü başı pis..ikide bir vuruyor kafasına..p...çocuğu diyor.neler neler azını yazdım size

yazık yaa çocuğa içim parçalandımafoldumben
bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen karışma
1 kere buluştuğu bi adamsa neden hemen olanları anlatmış ona
demekki var bişeyler:kızgın:

yazık yaa çocuğa içim parçalandımafoldumben
bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen karışma
1 kere buluştuğu bi adamsa neden hemen olanları anlatmış ona
demekki var bişeyler:kızgın:

var canım varr..arkadaşımın yuzu çok masumdu şimdi allah affetsin suredi domuza dönmüş günahlarından dolayı.

evet evi tarif etmiş..yemin kimsemde yok..herkes işte herkes tatilde..erkek arkadaşımda yok...çağrıyım dağıtsın ortalığı.birazdan evede girer oda sıkar tabide

defol sun gıtsın ya evden kov sunu
kapının onune kadar getırmıs adamı yuh ya

senın basına patlar bulusturuyo eve alıyo falan derler

annenı ara yada hemen anlat boyle boyle oldu dıye
sen bunların 1 kere bulustuguna ınanıyomsun

bu kadar evın onune gelebıldıgıne kadar onunla antalya ya gıtmeyı göze alıcak kadar gozu donmus kadının :1ninca:

hadi kocayı bırakta sen allahtan korkusu yokmu ya çocuğu sevil olmuş..üstü başı pis..ikide bir vuruyor kafasına..p...çocuğu diyor.neler neler azını yazdım size

Yazıklar olsun
Başı sıkışıncada o çocuğunu kullanır böyleleri
Anneyim ben diye çıkarlar ortaya
Versin babasınıda çocuğu sefil etmesin bari
Kendi yolunu çizmiş,bir masumun hayatıyla oynamasın

EŞını aradık Şımdı sankı yanımda yokmuŞ gıbı..Çocuk dıyorkı buluŞmasını affederdım.ama eve almıŞ adamı komŞularda daha evvel uyarmıŞ kardeŞını takıp ettırmıŞ..ÖldÜrcekmıŞ..Çocuk katıla katıla aĞlamıŞ kıyamamıŞ yapmamıŞ..telefonda aĞlıyor resmen..o...da dınledı...bıŞey dıcem ınanmıcınz sıze yazdıĞımıda okudu..yazılananların bır kısmını okuutum utansın dıe..tık yok..onlar ne yaŞadıĞımı bılıyormu..ben evlerde ac kaldım bana bakmadı bu ıŞe gırdım parayı alırken benden sesı Çıkmıyordu dıyor..

Olaya bak adam para getırmedı dıe aldatmıŞ..annesı hep yardım yapardı adatmasımı gerek..benden ıstesydın verırıdım.satmakmı lazım kendını dedım..

ÇocuĞa dıyemedım bende dıe..arıcam dedım.bır arkadaŞlara soruyum dedım eŞıne..

Kı eŞı her sÖzÜme ınanır.tamam ne olur bul oĞlumu dıyor adam

EŞİnİ aradık Şİmdİ sankİ yanımda yokmuŞ gİbİ..Çocuk dİyorkİ buluŞmasını affederdİm.ama eve almıŞ adamı komŞularda daha evvel uyarmıŞ kardeŞİnİ takİp ettİrmİŞ..ÖldÜrcekmİŞ..Çocuk katıla katıla aĞlamıŞ kıyamamıŞ yapmamıŞ..telefonda aĞlıyor resmen..o...da dİnledİ...bİŞey dİcem İnanmıcınz sİze yazdıĞımıda okudu..yazılananların bİr kısmını okuutum utansın dİe..tık yok..onlar ne yaŞadıĞımı bİlİyormu..ben evlerde ac kaldım bana bakmadı bu İŞe gİrdİm parayı alırken benden sesİ Çıkmıyordu dİyor..

ona soyle her ac kalan kadın bakılmayan kadın oynas tutmuyo
bosansın ne halt ederse etsın :kızgın:

aman arkadaşım kendinizi hemen kurtarın böyle yalancı bi arkadaş olmaz olsun...
resmen çocuğuda alet ederk sizi kullanmaya çalışmış...bence günahlarını almayım ama tek cafelik bi buluşma olayı değil bunlarınki...herşeye göze almış bi kişi ve bunu sevgi vadiyle kandıran bi patrondan herşey beklenir...
siz şimdi o çocuğu gelan tutmayın evde sakın anneni ara anlat gelebiliyosa gelsinler yanına destek olsunlar...o kadını hemen gönder başından daha fazla belaya sokmadan başını....
çocuğuda ya kızın annesine ya da babaya teslim et canım çok zor bi durum..
olan o zavallıyla sana olmasın bari...hemen silkelen ve kendine gel...

kendisi alıp başını gitsin çocuğu alıp babasına verin .bana geldi çocuğu bırakıp gitti ne yaptığını bilmiyorum deyin o kadın bağlasan durmaz bari çocuk ziyan olmasın.zaten olan olmuş

kendisi alıp başını gitsin çocuğu alıp babasına verin .bana geldi çocuğu bırakıp gitti ne yaptığını bilmiyorum deyin o kadın bağlasan durmaz bari çocuk ziyan olmasın.zaten olan olmuş

evet şimdi öle yapıyorum.buluşmaya gitti..bende burda kızın teyzesi var kızı ona bırakıp bende dayıma gitcem..tşkler..çıkıyorum şimdi.

Back