Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa sen ne kadar insanları ciddiye alıyorsun yaa..amma açıklama yapmışınn...özür dile bari nete girmedim diye..
Salla ya.sen fazla yaşamazsın böle.ama beni dinlemedin..
Bu arada şimdi okudum yazını adamla barışcak demişin sana diyen arkadaşın mı yoksa eşimi?
Sakın üstüne alma sucu sakın
şakanında bi sınırı var bence eminim aynı suç senin üstüne atılsa bu tepkiyi vermezdin
ya ben sadece dün giremedim nete inan neler düşünülmüş.şimdi yemek yapmak için çıkıcam gene bişeyler olur die çıkmıyorum..
Ama ben sana demiştim nie farklı nick aldın die.sen beni uyarmıştın..keşke dinlesedim canım seni..
Zaten sucu falan almadım üstüme sağolsun arkadaşlar alma dedi yoksa saflığıma gelip alcaktım.farklı şekilde halletiler.ama eşi gene inanmıyor.ayrıntılı fatura sonucunda konu cözümlencek.neyse konuyu kapatım..hak neyse o olsun
toredo kullanıcısından alıntı
evet şimdi öle yapıyorum.buluşmaya gitti..bende burda kızın teyzesi var kızı ona bırakıp bende dayıma gitcem..tşkler..çıkıyorum şimdi.
Alıntı:
toredo kullanıcısından alıntı
arkadaşlar şimdi eve geldim ben.çocuğu arkadaşın (aslında arkadaşım demekten utanıyorum)teyzesine bıraktım.annesine haber verdim..kocasınada.ben demiştim ona gitme almam eve eşine anlatırım.eşini aradım demişki dostuyla beraber arayıp tubanın tanıdıydı tubaya bişey vercekti falan demiş.eşi bana bu kadar olmaz komşular eve aldığını görmüş halen konuşuyor.oğlumu bana getirsin tuba yada sende kalsın ben alayım.canı cehenneme değmez katil olmaya dedi.ben gene gene demedim çocukla oldğunu.ama 2 saat evvel adamla aramışlar eşini..neyse kısaca çocuk emin ellerde..eşi alcakçocuğu..
arkadaşım beniarıyor ve bana lanetokuyor laf söylüyor.çocuğumdan kobardın beni.nasıl yaparsın falan filan...hiç cevap yazmadım..şimdio adamla beraber sanırım..bende dayımı çağıdım eve.onlayım.oldu kapıya falan gelir utanmaz.
ama toredo insan ister istemekz bir çelişkiye düşüyor bizlerede hak ver lütfen...
Burada bir kız çocuğundan bahsediyorsun birde oğlan çocuğundan..
E bizde seni tanımadığımız için olaylara birebir şahit olmadığımız için acaba mı?
Diyoruz...
Sitem etmek yerine arkadaşlar o anda yalnış yazmışım panikten aslında kız/oğlan yazmak istemiştim diyebilirsin..
Evet sanal alem ama buraya ne çok konular açılıyor bazısı tamamen hayal ürünü!
Onun için bizlerde artık temkinli davranıyoruz...
bak canım bugün kandil yemin ben olanları geri okumadan yazdım kız/oğlan yazmışım...ama bakarmısın sadece bu olaya takılıp taşlanıp durmuşum..yaniderde care değilde kelime eleştirmenleriylen karşı karşı geldim.ki böle hikaye yazma işi manyak işi..ama o arkadaşım demişti..hiçmi kimsen yok buraya yazıyorsn..kişiliksiz demişti bana.bunlarla karşılasınca düştüğüm durum beni çok üzdü..
anlatılan olayın gerçek yada hayal ürünü olmasından ziyade bana çocukluk arkadaşınız için kişiliği ne olursa olsun o.../k... diye hitap etmeniz tuhaf geldi..benim çocukluk arkadaşım ne hata yaparsa yapsın ona bu şekilde hitap edemezdim heralde...hele onun hakkında yazdıklarımı ona asla okutamazdım..başına gelen şey ne olursa olsun,ona yardımcı olabilmek ve ona hatasını gösterebilmek için ne gerekirse yapardım..gerekirse eşine yalan söyler onları barıştırırdım..ama birdaha aynı hataya düşerse ne kapımı açarım ne de telefonlarına cevap veririm..ama o telaffuz ettiğiniz kelimelerin bir tekini bile ne yüzüne ne de arkasından söyleyemezdim..
bu arada arkadaşınızın yaptıklarının bir tekini bile onaylamıyorum...böyle bir hataya niye düştüğünü ondan da dinlemek gerekir..yazınızdan anladığım kadarıyla annesi tarafından zorla evlendirilmiş..küçük yaşta hiçbir şey yaşamadan zorla evlendirilen kızlarımızın bir çoğunun başına böyle olaylar geliyor malesef ki...
neyse,daha fazla uzatmak istemiyorum..sadece telaffuzunuz hoşuma gitmediği için yazmak istedim..