Kader diyemezsin sen kendin ettin....gitme burnu surtsun bu ne ya biz onlara evlat verelim hamile halimizle onlar afedersin agzimiza etsin ayip bencil bi adam dusuncesiz herseyde ailelerine laf da soyletmiyolar bn 4 aylik evliyim 2 aylikta hamile yani kader
Bu adamdan çocuk yapmaya mı çalışıyon allah aşkına aklını başına alKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yinebgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Böyle birKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yinebgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Kurban olayım böyle bir adamdan çocuk yapma çocuk olunca çocuğun icin boşayamam dersin o zamandaKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yinebgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Eşiniz ne kadar anlayışsız düşüncesiz bir insan.Ailesi de aynı şekilde düşüncesiz terbiyesiz insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar hiç insan gelipde 1 ay kızları çocuklarıyla kalır mı hiç üstelik de tedavi görüyorsunuz .Ben olsan asla yüz vermem hatta onlarla bile tartisirdim bunlar tam bir yüzsüz Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yinebgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım
Kadının düşmanı kadın diye boşuna demiyorlar. Bak kayınbaban anlayışlı davranmış ama kayınvaliden cazgırlık etmiş. Çok iğrendim kayınvalidenden. Eşin de ısrarlı ve gerçekçi bir şekilde barışmak istemezse barışma. Ayrıca çok haklısın bir ay sonra gelseler ölmezler.Dedım oglunda benı kovuyo her fırsatta darp edıyo kımbılormsen ne dıyounda yapıyo oglum dıyo anne allh askına kendı kızlarına aynısınyapılsa bur dakıka durmazsın dedım benım annemın banamın canı yokmu kızları aglaya aglaya gelıo yınede alttan alıyolar sende dıyebılırdınkı oglum sendede hata bar ondada var oturun kırın dızınızı dıye orta yolu bulabılırdın dedım yapmadın bunu dedım bıde ogluna bı ay gelmeyın dıyemedı dıye afferın oglum demıssınız dedım bende zor gunler gecırıyorum ılaclr psklojımı ztn bozuyo dedım saglıklı dusunmuyosam ıdare edebılırdı oda benı dedım ben bi cok sıkıntımızı bılmıyosun susuyorum alttan alıyırum dedım oda alsaydı dedım hep oglunu savundu bu yuzden sevmıyorum su kadını ya anne gıbı davranmıyo el gıbı konusuyo benım annemı gorsenı aman oglum cnm oglım yapar hata bızde
Aynen oyle kayınbabam ıyıdır bakıcam sımdı ben ustume dusenı yaptım ısteklı degılse gerek yok zorlamayaKadının düşmanı kadın diye boşuna demiyorlar. Bak kayınbaban anlayışlı davranmış ama kayınvaliden cazgırlık etmiş. Çok iğrendim kayınvalidenden. Eşin de ısrarlı ve gerçekçi bir şekilde barışmak istemezse barışma. Ayrıca çok haklısın bir ay sonra gelseler ölmezler.
İyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar
Sonra da hizmet etsene diye kavga etsinler bunlar tatlı dilden anlamazTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Erkekler anlamazlar kadınların hallerinden onlar sadece sperm verir diğer süreçleri bilmezler Algılayamazlar da. Sadece sprem verdikleri için çok basit bir süreç olarak görürler. Sen bu şekilde davranmak yerine şöyle yapmalıydın. Gelince hoş karşılayıp tedavini görüp evine gidip yapmalıydın. Anne kusura bakma benim iş yapmam yasak sana zahmet olacak ama evi süpürür müsün? Anne ayaga kalkmam yasak akşam yemeği yaparmısın evi toplarmısın vs... Sürekli dirft vereceksin mobbing uygulayacaksın rahatına bakıp ayağına hizmet ettiriceksin. Anne burası da senin evin mutfak orda çamaşır şurda. Boşuna yükseliyorsun eşine karşı..
Siz neden böyle alttan alıp, suçlu gibi davranıyorsunuz? Bağıran, kovan,küfreden, siddet gösteren eşiniz ama kv kp arayıp kusura bakmayın diyen sizsiniz.Bundan sonra size ne dese ne yapsa haklıdır çünkü buna izin veriyorsunuz. Yaşadıklarınız normal değil.Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?