- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum bu sefer sağlıkla alırsın inşallah kucağınaŞuan lütfi kırdar hastanesi acildeyiz eşim ile beraber kan verdik bekliyoruz. Dua edin lütfen bize
Amin inşallah çok teşekkürler.hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum bu sefer sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Test sonuç resmini ekledimhadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum bu sefer sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Test sonuç resmini ekledimBence acil git yaptır kan daha garanti canım
Test sonuç resmini ekledimHayirlisi olsun canim bu testlere gore hamilesin masallah. Birdaha test alma bosuna simdi git kan ver 2 gun sonra birdaha vereceksin degerlerin artisina bakacak doktor.
Test sonuç resmini ekledimHepimizin InsAllah.
Kan test sonuç resmini ekledimGayet net cizgiler canim, hayırlı olsun, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Kan test sonuç resmini ekledim
Kan test sonuç resmini ekledimHamilesin. Tebrikler
Çok heyecanlıyım. Allah razı olsun amin inşallahherkesi tek tek alıntılaman güldürdü
Bu kez sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkürler. ALLAH sizden iki cihan da razı olsunHayirli olsun tekrar artik kesinlesti tebrikler
Şuan lütfi kırdar hastanesi acildeyiz eşim ile beraber kan verdik bekliyoruz. Dua edin lütfen
Allah sizdende razi olsun saglikla kucaginiza alin InsAllah MeleginiziÇok teşekkürler. ALLAH sizden iki cihan da razı olsun
Amin. ALLAH razı olsunAllah kimsen kucanı boş bırakmasn Allah hayırlısıyla kucağine sağlikli almayı nasip etsin
Amin inşallahAllah sizdende razi olsun saglikla kucaginiza alin InsAllah Meleginizi
Amin sağ olun ALLAH razı olsunHayırlı olsun canım Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?