Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku
Böyle daha net sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku
Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım
geç döllenme olabilir yarın tekrarlayın illa ki fark eder belirginliğiSilik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım
Test hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevinPcos var kesin geç döllenme de bu sabah yaptığım testte de böyle ince çizgi görünce bu kadar testten sonra koyulaşırdı elbet diye düşünüyorum
Prodoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkıncaTest hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevin
İnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adınaProdoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkınca
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyoruzİnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adına
Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlarSanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku
Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermişTestlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar
Bilmiyorum tek bildiğim testlere asla güvenme ya kan.testi yaptır.yada bekle yani çünkü pozitifi görüp sonra hayal kırıklığı yaşamak çok acı bişi
Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermiş
Üzüldüm sizin için bende dün öyleydim 3 pozitif görünce hastaneye bı sevinçle gittim geldiğimde dersimi aldım bir daha hiç bir teste guvenmemTestlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar