Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ALLAH razı olsun çok sağ olunSağlıkla ilerleyip, kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Amin. ALLAH razı olsunInsllah hayırlıca ilerler canım ek gıdalar yr biraz Rabbım hakkında hayırlısını versin ınsllah
Canım adetine 3 gün kala genede testin güzel çıkmış inşallah hamilesindir kanda baktirsan kesin çıkarKızlar benim adetine 3 gün var dayanamayıp test yaptım benimde silik çıktı yorumlarmisiniz lütfen. Allah herkesin gönlüne göre versin. Isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Varmi yani sence biseylerCanım adetine 3 gün kala genede testin güzel çıkmış inşallah hamilesindir kanda baktirsan kesin çıkar
Bence var canımVarmi yani sence biseyler
Inşallah tarihi yanlış hesaplayıp geçen cuma kan batırdım 0.375 cıktı negatif yani sonra baktım tarihi yanlış hesaplamışım çokta belittim var bide idrar deneyeyim dedim. 1 yılı geçti korunmayali hayırlısı ile vardır insallahBence var canım
Inşallah hamilesindir canım sen genede yarın tekar kanda baktır varsa kesin çıkar idrar testinde çıkmış çünküInşallah tarihi yanlış hesaplayıp geçen cuma kan batırdım 0.375 cıktı negatif yani sonra baktım tarihi yanlış hesaplamışım çokta belittim var bide idrar deneyeyim dedim. 1 yılı geçti korunmayali hayırlısı ile vardır insallah
Inşallah teşekkürler ❤Inşallah hamilesindir canım sen genede yarın tekar kanda baktır varsa kesin çıkar idrar testinde çıkmış çünkü
çok fazla idrar damlatmışşın sanırım o yüzden birbirine girmiş test 3 4 damla yeterli oluyor bu şekilde hamilesin ya da değilsin diyememArkadaşlar testime bakarmısınız hamilelik var mı