Gayet net cizgiler canim, hayırlı olsun, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Hamilesin. Tebrikler
Tebrikler hamilesin bendede silik çıkmıştı 1 hafta sonra kan testinde cıktı hamileligim
Tebrik ederim. Bendede ayni böyle cikmisti gayet net cizgiler .. hayirli ugurlu olsun
Hepimizin InsAllah.Çok teşekkür ederim. Melekler koruyucunuz olsun.
Hepimizin InsAllah.
Sizi cok iyi anliyorumEşime müjde vermeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam mutluluktan ve heyecandan uçuyorum.
Herkesin yorumunu çok merak ediyorum. Birazdan çıkıp gene test alıcam eczaneden aç karnına yapıcam mazur görün beni ne olur ayaklarım yere basmıyor. O neden ile herkesin yorumunu merak ediyorum.En iyisi kan verin kesin sonuc alirsiniz cünkü test kesin Hamilelik gösteriyor
Testleriniz cok belirgin o yüzden ilk idrari beklemenize gerek yok bence cünkü bende beklemeden yapmistim belirgin cikmisti .. bariz var sizde hamilelik .. sizi cok iyi anliyorum herkes bisey söylesin istiyorsunuz .. ama herkesi diyecegi size evet hamilesiniz olacak veya kan tahlili yaptirin kesin sonuc alirsiniz olacakHerkesin yorumunu çok merak ediyorum. Birazdan çıkıp gene test alıcam eczaneden aç karnına yapıcam mazur görün beni ne olur ayaklarım yere basmıyor. O neden ile herkesin yorumunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?