ACİL YARDIM LÜTFEN

Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Sağlıkla ilerleyip, kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Insllah hayırlıca ilerler canım ek gıdalar yr biraz Rabbım hakkında hayırlısını versin ınsllah

Kızlar benim adetine 3 gün var dayanamayıp test yaptım benimde silik çıktı yorumlarmisiniz lütfen. Allah herkesin gönlüne göre versin. Isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Eklentiler

• 20190612_164324.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar benim adetine 3 gün var dayanamayıp test yaptım benimde silik çıktı yorumlarmisiniz lütfen. Allah herkesin gönlüne göre versin. Isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım adetine 3 gün kala genede testin güzel çıkmış inşallah hamilesindir kanda baktirsan kesin çıkar

Bence var canım
Inşallah tarihi yanlış hesaplayıp geçen cuma kan batırdım 0.375 cıktı negatif yani sonra baktım tarihi yanlış hesaplamışım çokta belittim var bide idrar deneyeyim dedim. 1 yılı geçti korunmayali hayırlısı ile vardır insallah

Inşallah hamilesindir canım sen genede yarın tekar kanda baktır varsa kesin çıkar idrar testinde çıkmış çünkü

Arkadaşlar testime bakarmısınız hamilelik var mı

Eklentiler

• 20190614_141320.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 192
  • 20190614_141444.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 182
Beni im kürtajdan sonra değerim çok geç sıfırlanmıştı.kanda testi yeniden yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…