ACİL YARDIM LÜTFEN

Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Karistirmisim canım k.b tahlil yaptırdın mı birde acilde kan. Verebilirsin gidip gebelik testi almaktansa

Hayirlisi olsun canim bu testlere gore hamilesin masallah. Birdaha test alma bosuna simdi git kan ver 2 gun sonra birdaha vereceksin degerlerin artisina bakacak doktor.

Hayirlisi olsun canim bu testlere gore hamilesin masallah. Birdaha test alma bosuna simdi git kan ver 2 gun sonra birdaha vereceksin degerlerin artisina bakacak doktor.
Çok teşekkürler. Valla aldım yaptım oda iki çizgi çıktı

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Karistirmisim canım k.b tahlil yaptırdın mı birde acilde kan. Verebilirsin gidip gebelik testi almaktansa
Yok henüz tahlil yaptırmadım. Üçüncü testi de yaptım oda iki çizgi

Sizi cok iyi anliyorum bende ayni böyle heyecanliydim ve inanamiyordum gercek olduguna .. Cok Sükür Rabbim aratmadi yasatti bize bu mutlulugu .. InsAllah sagliklada kucagimiza aliriz Bebislerimizi
Az önce üçüncü testi yaptım oda iki çizgi çıktı

Bugün iki ayrı marka evde hamilelik testi aldım birincisin de ikinci çizgi biraz silik çıktı ikinci testi almaya gittim eczacıya gösterdim hamilesin dedi ben gene ikinci testi aldım ve yaptım onda da ikinci çizgi silik çıktı çizgiler belli göz ile görünüyor ama birisi net değil her iki testin resmini konuya ekledim lütfen bu görüşlerinizi yazın şimdiden herkese teşekkürler.

8 Haziran saat 13:00 da bir test daha yaptım oda iki çizgi ama biraz silik üç testin de resmini ekledim.

İlk bebeğim düşük oldu ikinci bebeğim 9 hafta 2 iki günlük iken kalbi durdu mayıs ayının 13 de küretaj oldum o neden ile tedirginim lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Ben pazartesiyi bekleyemezdim bence bekleme acil yapıyorlar 1 saat belli oluyor

Bencede gidi' çok merak ettim bende hayırlısı hakkınızda ınslalah

Canım hamilesin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hemen doktora git ihmal etme kendini

Birazdan çıkıyoruz kan testinin sonucunu da paylaşıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…