-
- Konu Sahibi hayatisigimm
Ben de çalışıyorum evet bu konuda kararlıyım inşaallah güzellikle hallolurİstanbul'da eli yüzü düzgün kiralık evler 3-4 binden başlıyor.Sizde çalışıyor musunuz merak ettim.Esiniz evin süt oğlanı galiba milleti de alistirmis kendide dünden razı arkalarını toparlamaya.Taviz vermeyin kendi eviniz sonuçta gidin oturun .Esinizde sizin haklı olduğunuzu bildiği için bir daha bu konuyu açmayalım tarzı bir istekte bulunmuş . Şu hayat pahalılığında kimseyi beslemek zorunda değilsiniz.
ne münasebet canım abisi kiraya çıkarsa neden abisine yardım edeceksiniz anlaladım ? abisinin bu kadar derdi yoktur eminim. geleceğide düşünmek lazım . çocuk düşünürsünüz çalışamazsınız çocuk masrafları olur kaza olur sakatlık olur . şimdi para var çift maaş var diye yarın da öyle olacağının garantisi mi varEşim abim kiraya çıkınca ona yardım etmemiz lazım deyince ben olmaz dedim eğer ailen çıkarsa ortaK yardım edersiniz dedim yani eğer abisi kiraya çıkacak olsa eşimin abisinin kirasına destek olma düşüncesi vardı
Umarım eşiniz sizi anlarGerçekten elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım ama bu kadar nankörlük beni daraltıyor
Vicdanınız rahat olsun siz kötü bir şey istemiyorsunuz, kayınvalidenizin hiç evi olmasa, sizden başka evladı da olmasa başkaydı ama evi var, birkaç tane de evladı var.Tabiki sadece masraf kira bitmiyor. Çift maaş olabiliriz ama kendimize harcamıyoruz ki. 2-3 bin kira en iyi ihtimallerden. Bakalım bu akşam mesele nasıl sonuçlanacak. Kıymetim bilinmeyecek ama inanın eskisi kadar umrumda da değil
Bu abi engelli hasta vs.falan mı? Bir ailesi var mı yalnız mı yaşıyor merak ettim? Bence siz çok fazlasıyla fedakarlık yapmışsınız. Zaten yardımı da dolaylı yoldan abiye yapıyorsunuz aslında anneye-babaya değil eşinize bunu söyleyin. Herkes kendi evine geçsin otursun. Abi de ne yaparsa yapsın kendi sorunu bu saatten sonra bence. Bu nasıl bir adaletsizlik benim kafam almadı doğrusuEşim abim kiraya çıkınca ona yardım etmemiz lazım deyince ben olmaz dedim eğer ailen çıkarsa ortaK yardım edersiniz dedim yani eğer abisi kiraya çıkacak olsa eşimin abisinin kirasına destek olma düşüncesi vardı
Çok özür dileyerek çüş diyorum. Kocanız size güveniyor. Evlenmeseymiş o zaman tek başına bakarmış 7 sülaleye. Siz işten çıksanız çalışmasanız bu kadar rahatdağıtabilecek miEşim abim kiraya çıkınca ona yardım etmemiz lazım deyince ben olmaz dedim eğer ailen çıkarsa ortaK yardım edersiniz dedim yani eğer abisi kiraya çıkacak olsa eşimin abisinin kirasına destek olma düşüncesi vardı
Eşiniz sizin üzerinizden ailesine artistlik yapıyor kesinlikle evinize geçin kaynınız kiraya geçsin,durumları yoksa insan kiralarını da verir yalnız sizdeki durum kayın ailenin evine çökmüş ne münasebet sizi kullanmışlar direk kayın İçin kira yardımı isteyemeyecekleri içinİlk paragrafta yazdığınız gibi durum aynen bu şekilde ve ben bu şekilde olmasını istemiyorum artık. Ben mi yanlış yapıyorum kanısına kapıldım da buraya yazdım. Ama görüyorum ki evimde oturmayı istemekle yanlış yaptığımı söyleyen tek bir kişi bile yok
Neden?kayinvalidenize destek olursunuz anlarım da abi ne alaka?eşiniz kazandığı parayı harcayacak yer bulamıyor galibaEşim abim kiraya çıkınca ona yardım etmemiz lazım deyince ben olmaz dedim eğer ailen çıkarsa ortaK yardım edersiniz dedim yani eğer abisi kiraya çıkacak olsa eşimin abisinin kirasına destek olma düşüncesi vardı
Eşinizin maaşı çok yüksek olduğu İçin mi tüm aile beklenti içine girdi ya da eşiniz bakmak zorunda hissettiO kadar doğru ki. Kıymak istemiyorsunuz. Ailem de böyle. hiç bir zaman zorlamak istemedik ama ben bu durumu neden kendimi daha zor bir duruma sokarak aşmaya çalışayım ki. Düşününce bile boğuluyorum artık. Bir de kıymet bilinmemesi işte. Evet kimse zorla yaptırmadı kendim yaptım maalesef katlanamıyorum artık buna.
Sizden deAmin amin aminnnn ya inşaallah Allah razı olsun
Memur maaşı yani mükemmel kazançlarımız yok ama haddinden fazla sorumluluğumuz varEşinizin maaşı çok yüksek olduğu İçin mi tüm aile beklenti içine girdi ya da eşiniz bakmak zorunda hissetti