Acil nakite ihtiyacm var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok arastrdm denedim ama olmadı çalışmadığım için
Ben sizi anlamıyorum. Çalışmadığınız için size bankaların kredi vermediğini söylüyorsunuz. Peki başka türlü nasıl nakit bulmayı düşünüyorsunuz? Gerçekten yargılamak amacıyla sormuyorum.

Düşününce kredi çekmekten başka çareniz yok.

Ha verilebilecek diğer tavsiyeler, eş dosttan borç istemek veya bir şeyler satmak. 2. El uygulamalarında bir şeylerinizi satın. Acilmiş çünkü. Başka da yolu yok. Tabi bizlerden nakit talep etmeyecekseniz

İnternetten arastrdm ev hanımları na kredi veren bankalar varmış doğrumu değilmi daha önce çeken varmı die sormak istedim ben iki bankaya başvuru yaptm ama sonuç alamadm yalnz internetten misyon kredi ev hanımlarına die yazıyor daha önce çeken olmusmudur die şansımı denemek istedim kötü mü yaptm

Eşim dostum yok demekki satabileceğim birşey olsaydı essek değilim demi gidip faizle kredi odiyeyeim çok akillisn ya sağol

İşsiz ev hanımlarına kredi veren Bankaya güven olmaz. Hadi krediyi cektiniz diyelim nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz. Bence biraz sakin olun ve makul düşünün.

Bu ne böyle ya sana insan gibi kibarca öneride bulunanlara bile atarlanıyosun. Senin kum torban mı var burda?

Herkes size yardımcı olmaya çalışıyor ama siz saldırıyorsunuz.
Güzel güzel sakince derdinizi anlatın diyor insanlar, kötü mü ediyorlar. Üsluba dikkat
Yardımcı olmak beklentiniz nedir diye sormakmi

Çalışıp öderim die düşündüm şuan iş arıyorum fakat nerde çalışırsam çalışayım 1 aydan önce ihtiyacm olan parayi bulamam
Gündeliğe gidin. Günlük ne kadar kazanılır bilmiyorum ama iyi kazanılıyor diyorlar. Haftanın 5-6 günü çalışırsanız bir ayda istediğiniz nakit para elinizde olabilir.

Gündeliğe gidin. Günlük ne kadar kazanılır bilmiyorum ama iyi kazanılıyor diyorlar. Haftanın 5-6 günü çalışırsanız bir ayda istediğiniz nakit para elinizde olabilir.

Hiç tanımadığınız bir insanı evinize temizlik işi için alır mısınız ? Size karşı bir tavır alarak söylemiyorum , yanlış anlaşılmasın.

Forumda: iyi niyetle verilen bu önerinin , pratiğe dökülme şansı oldukça az.

Ev temizliği için insanlar , genelde tanıdık tavsiyesiyle ; onların evine de giden birilerini çağırıyorlar veya bazı internet sitelerinden referansı olan kişileri arıyorlar.

Esnaf lokantası tarzında çalışan işletmeler bulaşıkçı arıyor bazen , bu tür yerler de iş bulma imkanı daha fazla olabilir.

Hiç tanımadığım insanlar geldi tabiki temizliğe. Genelde dediğiniz gibi tanıdık tavsiyesi üzerine geldiler. Konu sahibi de kapı kapı gezip temizlik istermisiniz diyecek hali yok ya. İlaki vardır bir bu konuda yardımcı olucak bir tanıdık. Ben bile yurt dışında yaşamama rağmen senede bir kaç kez gittiğim yazlığımda dünya kadar eş dost edindim. Tanıdık kimsem yok diyorsa ozaman topluma da ayak uydurması zor olur diye düşünüyorum.

Eşimle ayrıldık boşanma aşamasındayız
Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar 2022 (Gelir Belgesiz) Buna bir bakın isterseniz.

Burada kimse kimseyi tanımıyor herkes anonim. Hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir ama işinize yarayan düşünemediğiniz aklınıza gelmeyen noktalara değinip yardımcı da olabiliriz. Gidecek yeriniz mi yok, eşiniz evden mi attı, yalnız mısınız... Bunları eğlenmek için sormuyoruz, yardıma ihtiyacınız var ama nasıl yardım edebileceğimizi bilemiyoruz. Bir insanın iyi kötü sığınabileceği bir ailesi akrabası olur. Yazdığınız tek şey acil nakit lazım nereden bulabilirim?

Eşim dostum yok demekki satabileceğim birşey olsaydı essek değilim demi gidip faizle kredi odiyeyeim çok akillisn ya sağol
Yahu kız size kötü bir şey dememiş ki.. Sadece anlamaya çalışmış ve aslında size kendinizi yeniden güzelce ifade edebilmeniz adına bir fırsatta vermiş.. Fikir vermiş yardımcı olmaya çalışmış.. Bu ne biçim bir konuşma tarzı.. Güzlce söyleyemiyor musunuz. . alıntıladım yazdıklarını kızın isterseniz bir daha okuyun sonrada kendi cevabınızı okuyun!

Hem çalışma hem acil para lazım. Zengin baban yada kocan yoksa zor o iş. Çalışmayan birine banka yada eş dost neden para versin? Sağlık konusu değilse tabi??

İnsanlar neden acil paraya ihtiyaç duyduğunuzu merak ettikleri için veya sizi yargılamak için sormuyorlar. Sıkışmanızın esas nedenini öğrenirsek belki farklı bir tavsiye verebiliriz. Örneğin çocukla ilgili bir sebebi varsa belki bildikleri bir sivil toplum kuruluşu vardır. Boşanma süreciyle ilgili paraya ihtiyacınız varsa barolara yönlendirirler. Yol parası lazımsa başka bir şey bulunur. Bunları örnek olarak söylüyorum.

Ne kadar paraya ihtiyacınız var, o da önemli. Mesela İstanbul'da oturuyorsanız bir sürü kullanılmış giysi satılan pazar var. Gider kenarda tezgah açarsınız. Veya uygulama üstünden satarsınız. Küçük bir meblağsa belki halledilir bu şekilde. Daha büyük bir meblağdan bahsediyorsanız tek çareniz birinden borç almak.

Hiç bir bankadan kredi almanız mümkün değil. Çalışmıyorsunuz, sigortanız yok. İş harici bir geliriniz de olduğunu sanmıyorum, kira vs gibi. İpotek edebileceğiniz bir gayrimenkul de yoktur muhtemelen. Şimdi bu koşullarda hangi banka size kredi versin? Ödeyemeyeceğiniz bu kadar belliyken tabiki de vermezler.
Misyon kredi falan demişsiniz. Onlar da legal tefeci zaten. Başınız beladan kurtulmaz. Bulaşmayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…