- 27 Aralık 2008
- 2.485
- 5.576
Banka yeni müşterilerine o parayı faizsiz veriyor, tabii ki kriterleri nedir bilemem (kredi notu, çalışması vb.). Borç arıyorsa, nasıl ödeyeceğini de düşünmüştür sanırım.Kadinin isi yok, maddi geliri yok. 10000 tl kredi cekse onun faizi felan hizli eklenir. Bir borcu öderken diger borcun batakligina girecek. Akbankin nasil hizmet verdigini bilmiyorum ama Almanyadaki Targobank gibi birseyse uzak dursun yakayi kurtaramaz.
o işlere S sassyassyy bakıyoratsana bi 10 bin
o işlere S sassyassyy bakıyor
Yannis numeroKimsin
KimsinArkadaslar, benim de acil nakite ihtiycim var. Yeni boşandım, çalışmıyorum, bir gelirim de yok, bankalar da kredi vermiyor, temizliğe de gidemem, evden iş de yapamam, eşim dostum da yok, satacak bir şeyim de yok.
Ama dilenmiyorum, dilenci değilim, çok biliyorsunuz, sadece acil nakite ihtiyacım var.
Yannis numero
paraya neden ihtiyacınız varDaha detaylı bilgi edinmek için soruyorum tabiki daha önceden çalışmayip da çeken olmusmudur die
kimsin? parolayi soyle aticam hemeno işlere S sassyassyy bakıyor
Allah daha çok versin aplaaaakimsin? parolayi soyle aticam hemen
Bayram tatili için olabilirNe için lazımmış ?
canım banka sicilin düzgünse 6 aydan fazladır sigortalıysan verirler ancakArkadaşlar acil nakite ihtiyacm hangi bankadan cekebilrim
O bana da lazım bizim sesimiz çıkıyor muBayram tatili için olabilir
Tavsiyenizi okuyunca ben utandım !!!!Ona yok, buna yok. Hem para para diye kivraniyorsunuz, hem de yardımcı olanlara atarlaniyorsunuz. IBAN diyen üyeye, kimsin kimsin diye soruyorsunuz, akıllı misiniz siz?
Size benden de bir tavsiye, dilenin. Alın bir mendil, çıkın kalabalık bir yere, açın ellerinizi, gelen geçene dua edin, Allah rızası için, acil paraya ihtiyacım var deyin, veren olur mutlaka. Akşama kalmaz milyoner olursunuz hatta, haberler de görüyoruz. En kestirme yol bu.
Parola Başakkimsin? parolayi soyle aticam hemen
Enişte beye diyeceksin bilemem ben onuO bana da lazım bizim sesimiz çıkıyor mu