- 10 Kasım 2020
- 7.889
- 65.684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hesabın yoksa Akbank yeni müşterilerine özel 10000 TL faizsiz kredi veriyormuş, alan arkadaşlarım var. Cep şubesini indirip, hesap açıp başvurabiliyormuşsun. Allah, herkese ferahlık versin inşallahŞuan çalışmıyorum ev hanimiyim acil nakite ihtiyacm var kredi verebilecek bir banka olurmu gayet açıklayıcı bakn çalışmıyorum şuan ve nakite ihtiyacm var anlamadnzmi hayat hikayemimi anlatıyım
Biz mi atalım nedir yani?Çalışmadığım için bulamıyorum
Deme öyle şeyler kızıyorBiz mi atalım nedir yani?
Cidden son sayfaya kadar okudum ne istediğini anlayamadımDeme öyle şeyler kızıyor
bu soru niye sorulur ki buradaKimsiniz
Duygularımızla oynuyorlarCidden son sayfaya kadar okudum ne istediğini anlayamadım
Temizliğe git yok,is ara yok,ee bir hayırsever cıkartıp verir diye düsündü herhalde
Daha önce hesabın yoksa Akbank yeni müşterilerine özel 10000 TL faizsiz kredi veriyormuş, alan arkadaşlarım var. Cep şubesini indirip, hesap açıp başvurabiliyormuşsun. Allah, herkese ferahlık versin inşallah
Bankalarla görüşün zira başkasına kredi vermeyen banka size verebilir ,ayrıca kredibilite konusu kişiden kişiye değişir. Kimse size buradan yönlendirme yapamaz ki.Buradaki bazı insanlar okadar kötü ki direk küçümseyici bir şekilde buradan beklentin ne diye yazmış. Okadr üzüldüm ki bu sayfa insanların derdini paylaşacağı yeri geldiğinde soru sormak isteyeceği bir sayfa değilmi
sen kimsinDuygularımızla oynuyorlar