Iban atınArkadaşlar acil nakite ihtiyacm Allah rızası için nereden bulabilirim hangi bankadan lütfen ev hanımym bana kredi veren bankalar olurmu kutfen bilgisi olan yazsn
Anksiyete bozukluğunuz olduğunu yazmışsınız bir yerde. Acaba bir atak geçiriyor olabilir misiniz şu an? Sakin olun ve fevri davranmayın. Nedir sorun, niçin para lazım? Sakince anlatın lütfenArkadaşlar acil nakite ihtiyacm Allah rızası için nereden bulabilirim hangi bankadan lütfen ev hanımym bana kredi veren bankalar olurmu lütfen bilgisi olan yazsn
Buradan nasl anlatıyım acaba özelimiAnksiyete bozukluğunuz olduğunu yazmışsınız bir yerde. Acaba bir atak geçiriyor olabilir misiniz şu an? Sakin olun ve fevri davranmayın. Nedir sorun, niçin para lazım? Sakince anlatın lütfen
Biraz öyle diyebilirizHayırdır inşallah hayat memat meselesi mi ?
Halkbanki deneyinBuradan nasl anlatıyım acaba özelimi
Biraz öyle diyebiliriz
Çalışmadığım için bulamıyorumİnsallah bulabilirsiniz
Durum nedir tam olarak hayatı bir mesele mi ?Çalışmadığım için bulamıyorum
Durum nedir tam olarak hayatı bir mesele
Sen kimsinKimsin
Senin gibi kötü düşünceli birinden tabiki hayır beklemiyorum.Burdan beklentiniz nedir? İnsanlar hayrına para mı göndersin napsın? Çalışmıyormuşsunuz sigorta yokmuş bankalar vermiyorsa elden borç alacaksınız ya da elinizde satıp nakte çevirecek birşeyiniz varsa onu satacaksınız