Acil nakite ihtiyacm var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben denizbanktan hesap açınca Kredi kartımdan 6 bin kadar sanırım esnek hesap limitim vardı. Siz de sorun bakalım, esnek hesap limiti olan kart verirlerse aynı gün hemen cekebilirsiniz
Denizbank’a bulaşmak gibi bende büyük bir hata yapmıştım iki sene oldu bırakalı hala peşimi bırakmıyorlar 😭

Senin gibi kötü düşünceli birinden tabiki hayır beklemiyorum.
Kötü düşünce söylediğimin neresinde tam olarak? Beklentinizin ne olduğunu sordum, konunuzda açıklayıcı herhangi birşey yok derdinizin ne olduğunu da anlatmamışsınız ne gibi bir tepki bekliyordunuz?

Neden ki? Ben de kyk ödememi peşin yapmak için nakit avanstan kullandım, çektiğim parayı azar azar ödedim,bitti gitti
İş nedeniyle mecburi açılmış bir hesaptı zaten. Kredi için dayattılar. Hadi krediyi çektim bir gün geciktirmen sonra saat başı aradılar. Hadi kredi bitti bankanızla çalışmak istemiyorum artık dedim. Zorla devam ettirmeye senelik kart parası almayacağız artık küçük Mevla kadar bi para hediyemiz olsun dediler okey dedim. Hesap kaldı parayı hiç kullanmadım kapatmak istedim kapattım ve sürekli mail geliyor hala da gelir nakit avans vs reklam tarzında. Cidden bi bana mı özel anlamadım 🤣🤣. Şuan Finansbank kullanıyorum çok çok memnunum çok asil bir banka ne arayan ne soran mesajlaşacak tüm işlemlerimi hallediyorum 😀😀

Kötü düşünce söylediğimin neresinde tam olarak? Beklentinizin ne olduğunu sordum, konunuzda açıklayıcı herhangi birşey yok derdinizin ne olduğunu da anlatmamışsınız ne gibi bir tepki bekliyordunuDi
Kötü düşünce söylediğimin neresinde tam olarak? Beklentinizin ne olduğunu sordum, konunuzda açıklayıcı herhangi birşey yok derdinizin ne olduğunu da anlatmamışsınız ne gibi bir tepki bekliyordunuz?
Direk olarak buradan beklentin ne diye yazmışsın küçümseyici bir şekilde

Daha detaylı bilgi edinmek için soruyorum tabiki daha önceden çalışmayip da çeken olmusmudur die
Çalışmadan sigorta olmadan vermezler bacım. Belli bi puan istiyorlar çalıştıktan bir müddet sonra verirler. Devlete başvurun eş dost aile onlardan isteyin çok acilse.

Çalışmadan sigorta olmadan vermezler bacım. Belli bi puan istiyorlar çalıştıktan bir müddet sonra verirler. Devlete başvurun eş dost aile onlardan isteyin çok acilse.
Buradaki bazı insanlar okadar kötü ki direk küçümseyici bir şekilde buradan beklentin ne diye yazmış. Okadr üzüldüm ki bu sayfa insanların derdini paylaşacağı yeri geldiğinde soru sormak isteyeceği bir sayfa değilmi

Zaten açıklamak isteseydim açıklardim. Senin gibi birine akşama kadar dert anlatsam boş. Burası insanların derdini anlatacağı soru sormak isteyeceği bir uygulama değilmi. İster detaylı anlatrm ister detaysiz burada tabiki bir bklentim yok soru sordum cevap arıyorum.

Buradaki bazı insanlar okadar kötü ki direk küçümseyici bir şekilde buradan beklentin ne diye yazmış. Okadr üzüldüm ki bu sayfa insanların derdini paylaşacağı yeri geldiğinde soru sormak isteyeceği bir sayfa değilmi
Derdiniz nedir, ne amaçla para lazım, ne kadar miktardan söz ediliyor hiç detay yok. Buradan bakınca da siz bizle alay edip küçümsüyorsunuz gibi. Sormayın bır bır verin işte der gibisiniz.
Mesela ben sizin kapınızı çalıp acil nakit lazım, sormayın birşey bana parayı verin ya da para bulabileceğim yeri söyleyin diyorum, siz hemen al parayı mı dersiniz yoksa nedir ne oluyor öğrenmek mi istersiniz? Yazın derdinizi, para olmasa bile yol gösteren olur, durumunuza göre gitmeniz konuşmanız gereken kişileri söyler biri.

Zaten açıklamak isteseydim açıklardim. Senin gibi birine akşama kadar dert anlatsam boş. Burası insanların derdini anlatacağı soru sormak isteyeceği bir uygulama değilmi. İster detaylı anlatrm ister detaysiz burada tabiki bir bklentim yok soru sordum cevap arıyorum.
İnsanlara kırıcı bir şekilde asla konuşma beklenti falan çok şükür burda dilenmedim acil yazdm kndimi telaffuz edememiş olabilirim istediğiniz gibi açıklayıcı cümle kurmamış olabilirim. Neyse size diyeceğimi birşey yok.

Derdiniz nedir, ne amaçla para lazım, ne kadar miktardan söz ediliyor hiç detay yok. Buradan bakınca da siz bizle alay edip küçümsüyorsunuz gibi. Sormayın bır bır verin işte der gibisiniz.
Mesela ben sizin kapınızı çalıp acil nakit lazım, sormayın birşey bana parayı verin ya da para bulabileceğim yeri söyleyin diyorum, siz hemen al parayı mı dersiniz yoksa nedir ne oluyor öğrenmek mi istersiniz? Yazın derdinizi, para olmasa bile yol gösteren olur, durumunuza göre gitmeniz konuşmanız gereken kişileri söyler biri.
Ben bana acil para verin die birsey yazmadm

Mesela ben sizin kapınızı çalıp acil nakit lazım, sormayın birşey bana parayı verin ya da para bulabileceğim yeri söyleyin diyorum, siz hemen al parayı mı dersiniz yoksa nedir ne oluyor öğrenmek mi istersiniz? Yazın derdinizi, para olmasa bile yol gösteren olur, durumunuza göre gitmeniz konuşmanız gereken kişileri söyler biris

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X