Acil hamile olmam lazım :(

8 aylık evliyiz zaten. Yazdıgım gibi ilk günden başladı emrivakilere. Balayına yollamayıp ilk günden itibaren 1 hafta görümcem cocukları kaynım kaynana kaynata birlikteydik... Mesafeliyimdir zaten yapım gereği.. Tuhaf insanlar işte..

Eşimi devrye sokcam artık. Sağolsun o ilgilidir. Sever sayar beni .

Benim cok akıntım oluyo. Şeffaf uzayan akıntı..
Adettin son gününden başlıyo nerdeyse sonraki adet başlangıcına kadar.. Akıntının olumlu bir özellik oldugunu düşünüyodum ben.

Hayizdan kesildikten bi hafta on gun sonra (bunyeye gore degisen zaman dilimi) vajinada islaklik ve akinti artar (bu akintidan anlarsin) bu zaman hamilelige en elverisli zamandir uc gun kadar surer bu zamani iyi degerlendir gunde iki defa falan yap

Yani esini sokarsan sende rahat edersin o zmn. Onun senden yana olmasi guzel. Ins hallolur. Bnmde balayini kayinpedrm istemedi esim onlarla benm aramda kalmismis falan ama ailem destek cikinca mecbur balayi oldu. Babam olmaz oyle kayinpeder evinde deynce cozum oldu bize. Yoksa ben tek basima idare edemezdm. Ama benm demek istedgm sey su aslinda. Senden ziyade esinle bu muhabbete girsinler. Boyle bi ortam ayarlarsan sende rahat edersn.

Merhaba kızlar inşallah biriniz den biri cevap verir bana... Acil hamile kalmak istiyorum yani lafın gelişi öyle ama gerçekten çok istiyorum bı bebeğim olmasını birlikte büyümek istiyorum. 2 yıldır evliyim ben 20 yaşındayım son 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz bende prolaktin hormonu yüksek çikti ama ilaç kulanıyorum kürler falan kulanıyorum son 1-2 haftadır çok fazla akıntım var kizlar hiç böyle olamamıştı bu kadar olmazdı günde 5 kere değiştiriyorum 1-2 gün sonra regal günüm onun için oluyor diyorum ama hiç böyle olmazdı şimdi neden oluyor anlamıyorum Kızlar Lütfen Yardım Edin Artık Bi Bebek Sahibi Olmak İstiyorummmmmmm İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…