- 24 Haziran 2021
- 14
- 12
-
- Konu Sahibi honeydayyy
Koydum canım fotoğrafYüklenmemiş
Hayirli olsun canim hemen kan verMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?
Ya adetime 5 gün var acaba yalancı pozitif olabilir miHayirli olsun canim hemen kan ver
Orasini kan vermeden hicbirimiz bilemeyizYa adetime 5 gün var acaba yalancı pozitif olabilir mi
İnşallah sağolun birde testi ters koymuşum sonra farkettim bi döndürdüm iki çizgi acaba ters döndürdüğüm için çıkmış olabilir miOrasini kan vermeden hicbirimiz bilemeyizya adet gunune kadar bekle yada biran once kan ver
Adı uzerinde erken gebelik testi adetten once yapiliyo. İnsaAllah yanlis deildir
Yok canim ters koymakla alakasi olacagini dusunmuyorum. Bence siz bir an once kan verip rahatlayin hayirlisi olsun insaAllah.İnşallah sağolun birde testi ters koymuşum sonra farkettim bi döndürdüm iki çizgi acaba ters döndürdüğüm için çıkmış olabilir mi
Kan verdim bakalım sonuç 1-2 saate çıkıcakYok
Yok canim ters koymakla alakasi olacagini dusunmuyorum. Bence siz bir an once kan verip rahatlayin hayirlisi olsun insaAllah.
Hayırlı olsun gebelik varMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
Çıktımı sonuçKan verdim bakalım sonuç 1-2 saate çıkıcak
Evet 20 çıktı betaÇıktımı sonuç
Benımde böyle cıkmıstıMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
Hayırlı olsun test hakkını vermiş 20 beta hcgye göre çok net çıkmış.Evet 20 çıktı beta
Çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun test hakkını vermiş 20 beta hcgye göre çok net çıkmış.
Maşallah ne güzelBenımde böyle cıkmıstısuan 14 haftalığız
Ayyy cok guzel hayırlı olsunEvet 20 çıktı beta
Ayyy cok guzel hayırlı olsunEvet 20 çıktı beta
Sizce bu kurumamı kızlarEvet 20 çıktı beta