- Konu Sahibi honeydayyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik dönemindesinizMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?
Ince bi çizgi görünüyor ilk 5 dakikada mi çıktı bu çizgiÇizgi var mı kızlar ya ben gördüm ama bilemedim eşime gösterdim o da gördü ama 2 gün sonra bir daha yap dedi belli olur dedi bugün adet günüm daha adet olmadım ve hiç ağrım yok
Evet canım bugün erken gebelik yapsam tekrar olur mu çıkar mı sabırsızlanıyorum tam net görmek içinInce bi çizgi görünüyor ilk 5 dakikada mi çıktı bu çizgi
Bence yapmalısın inşallah vardır yaparsan at buraya canımEvet canım bugün erken gebelik yapsam tekrar olur mu çıkar mı sabırsızlanıyorum tam net görmek için
Tamam yapınca atcam şuan çalışıyorum canım .şimdi lavoboya gittim sanırım adet oldum ama böyle çok az bişey akıntim içinde geldi peceteyle sildim falan başka gelmedi bakalım akşama kadar beklicemBence yapmalısın inşallah vardır yaparsan at buraya canım
Devamı gelmez inşallah canimTamam yapınca atcam şuan çalışıyorum canım .şimdi lavoboya gittim sanırım adet oldum ama böyle çok az bişey akıntim içinde geldi peceteyle sildim falan başka gelmedi bakalım akşama kadar beklicem
İns canım .takip ediyorum şuan öğlen peçete koydum çok açık renkte az gelmiş sonra umudumu yitirdim pet koydum saat 2 de ve şuan baktım gelmemiş bir şey zaten adet ağrım falan da yok .ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanki gebelikte de böyle kanama oldu ben adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıymis çok az olmuştu 1 hafta sonra çok yoğun kanamam oldu kimyasal gebelik dediler .ins rabbim yüzümuzu ve gönlümüzu güldürür bu seferDevamı gelmez inşallah canim
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyorum yine deİns canım .takip ediyorum şuan öğlen peçete koydum çok açık renkte az gelmiş sonra umudumu yitirdim pet koydum saat 2 de ve şuan baktım gelmemiş bir şey zaten adet ağrım falan da yok .ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanki gebelikte de böyle kanama oldu ben adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıymis çok az olmuştu 1 hafta sonra çok yoğun kanamam oldu kimyasal gebelik dediler .ins rabbim yüzümuzu ve gönlümüzu güldürür bu sefer
İns amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin saat 5 de lavoboya gittim ve hiç pedimde bişey yok sadece peceteyle kahverengi leke geldi ve başka bişey yok yerleşme kanaması mi acaba diyorumInşallah canım Allah gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyorum yine de
Durumlar nasıl canım değişiklik var miİns amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin saat 5 de lavoboya gittim ve hiç pedimde bişey yok sadece peceteyle kahverengi leke geldi ve başka bişey yok yerleşme kanaması mi acaba diyorum
Hala aynı pedim boş lavoboya gidince çok az kahverengi lekeler bulasiyo peceteye sabaha erken gebelik yapmayı düşünüyorumDurumlar nasıl canım değişiklik var mi
Ayy kesinlikle yap ben de çok merak ettim şimdi umarım hayal kırıklığı yaşamazsınHala aynı pedim boş lavoboya gidince çok az kahverengi lekeler bulasiyo peceteye sabaha erken gebelik yapmayı düşünüyorum
Şuan biraz kanamam gelmiş canım sanırım adete döndüAyy kesinlikle yap ben de çok merak ettim şimdi umarım hayal kırıklığı yaşamazsın
Yaa üzülme canım ben de aynı şekilde 2 yıldır istiyorum olmadı ama bi gün olacak elbet hem senin kimyasal da olsa gebeliğin olmuş demek ki yine olur sıkma canını hayırlısını iste AllahtanŞuan biraz kanamam gelmiş canım sanırım adete döndü
Sonuç ne acaba pozitif miKan verdim bakalım sonuç 1-2 saate çıkıcak