Acil gebelik testime bakarmısınız

IMG20210825071130.jpg

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?
Erken gebelik dönemindesiniz

Çizgi var mı kızlar ya ben gördüm ama bilemedim eşime gösterdim o da gördü ama 2 gün sonra bir daha yap dedi belli olur dedi bugün adet günüm daha adet olmadım ve hiç ağrım yok

Devamı gelmez inşallah canim
İns canım .takip ediyorum şuan öğlen peçete koydum çok açık renkte az gelmiş sonra umudumu yitirdim pet koydum saat 2 de ve şuan baktım gelmemiş bir şey zaten adet ağrım falan da yok .ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanki gebelikte de böyle kanama oldu ben adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıymis çok az olmuştu 1 hafta sonra çok yoğun kanamam oldu kimyasal gebelik dediler .ins rabbim yüzümuzu ve gönlümüzu güldürür bu sefer 🤲

İns canım .takip ediyorum şuan öğlen peçete koydum çok açık renkte az gelmiş sonra umudumu yitirdim pet koydum saat 2 de ve şuan baktım gelmemiş bir şey zaten adet ağrım falan da yok .ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanki gebelikte de böyle kanama oldu ben adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıymis çok az olmuştu 1 hafta sonra çok yoğun kanamam oldu kimyasal gebelik dediler .ins rabbim yüzümuzu ve gönlümüzu güldürür bu sefer 🤲
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyorum yine de🙂

Inşallah canım Allah gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyorum yine de🙂
İns amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin🤲 saat 5 de lavoboya gittim ve hiç pedimde bişey yok sadece peceteyle kahverengi leke geldi ve başka bişey yok yerleşme kanaması mi acaba diyorum

İnş canım 2 yıldır bebek istiyoruz hiç çocugum yok ilk gebeliğim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ins bu sefer rabbim gönlümü yüzümü güldürür hayırlısı olur ins 🤲

Merhaba iyi günler benimde adetim 4 gün gecikti ve göğüslerim yumuşak ve dolgun dokununca ağrıyo ve etrafındaki sivilce gibi olan noktalar belirginleşmiş yardımcı olursanız sevinirim 🤗

X