- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- Konu Sahibi honeydayyy
Sonuc ne canimKan verdim bakalım sonuç 1-2 saate çıkıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc ne canimKan verdim bakalım sonuç 1-2 saate çıkıcak
Amin inşallahTamam canim simdi gordum hayirli olsun. Saglicakla al kucagina insaAllah
Erken gebelik testi kanda negatif cikabilirmi bugun arkadasimin hamilelik testi ikiz cizgi cikti ama kanda 2 cikti beta neden acabaOrasini kan vermeden hicbirimiz bilemeyiz ya adet gunune kadar bekle yada biran once kan ver
Adı uzerinde erken gebelik testi adetten once yapiliyo. İnsaAllah yanlis deildir
Testte pozitif çıkıpta kanda negatif çıkan hiç duymadım. Belki sonradan çıkmıştır kuruma çizgisi falan. İlk 5 dakika içinde iki çizgi çıkması gerek.Erken gebelik testi kanda negatif cikabilirmi bugun arkadasimin hamilelik testi ikiz cizgi cikti ama kanda 2 cikti beta neden acaba
Testte pozitif çıkıpta kanda negatif çıkan hiç duymadım. Belki sonradan çıkmıştır kuruma çizgisi falan. İlk 5 dakika içinde iki çizgi çıkması gerek.
Hyr 10 dk gecmisTestteki çizgi hemen mi çıkmış?
O zaman kuruma çizgisidir bazı testlerde maalesef yanıltıyor böyle.Hyr 10 dk gecmis
Tesekkur ederimO zaman kuruma çizgisidir bazı testlerde maalesef yanıltıyor böyle.
İdrar testleri bazen yanlis sonuc verebiliyo malesef. İlk saniyelerde cizgi ciktiysa yanlislik payi cok az oluyor. Ama bazen 10dk sonrasi kuruma cizgisi dedigimiz ikinci bi cizgi belirebiliyo.Erken gebelik testi kanda negatif cikabilirmi bugun arkadasimin hamilelik testi ikiz cizgi cikti ama kanda 2 cikti beta neden acaba
Bu test bende hiç yanlış sonuç vermedi. Nagatif olunca cam gibi negatif çıkarıyor bence hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?
Merhaba acaba adetinize 7 gün vs varken belirtiniz oldu mu kaşık ağrısı gibiMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
BENİM ARKADSIMIN TESTDE ÇIFT CIZGI CIKTITestte pozitif çıkıpta kanda negatif çıkan hiç duymadım. Belki sonradan çıkmıştır kuruma çizgisi falan. İlk 5 dakika içinde iki çizgi çıkması gerek.
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi
Bende yaptım o markanın benm kide böle çıktı ama kan testi yaptım negatif allahtan negatif üzülmüştüm 5 aylık bebeğim var korunmuştukta hoş halendaha olamadım 15 gün geçti ama süte vuruyor sanırım diğer 3 ay düzenliydim bu ay böle oldu anlamadımMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
Var bence canim cok net cizgi ben gördüm kan testi verdin miBiraz deforme oldu tirnagimdan dolayı erken gebelik testi. Sizce varmi