Acil gebelik testime bakarmısınız

Merhaba hanımlar bat tarihime 2 gün kaldı dayanamadım test yaptım bı baka bilir misiniz ben çizgi görmüyor belki gören vardır 🥺🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 umarım hamilelik vardır🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20210626_073935.jpg
    IMG_20210626_073935.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 864
Orasini kan vermeden hicbirimiz bilemeyiz ☺️ ya adet gunune kadar bekle yada biran once kan ver
Adı uzerinde erken gebelik testi adetten once yapiliyo. İnsaAllah yanlis deildir
Erken gebelik testi kanda negatif cikabilirmi bugun arkadasimin hamilelik testi ikiz cizgi cikti ama kanda 2 cikti beta neden acaba

Erken gebelik testi kanda negatif cikabilirmi bugun arkadasimin hamilelik testi ikiz cizgi cikti ama kanda 2 cikti beta neden acaba
Testte pozitif çıkıpta kanda negatif çıkan hiç duymadım. Belki sonradan çıkmıştır kuruma çizgisi falan. İlk 5 dakika içinde iki çizgi çıkması gerek.

İdrar testleri bazen yanlis sonuc verebiliyo malesef. İlk saniyelerde cizgi ciktiysa yanlislik payi cok az oluyor. Ama bazen 10dk sonrasi kuruma cizgisi dedigimiz ikinci bi cizgi belirebiliyo.

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?
Bu test bende hiç yanlış sonuç vermedi. Nagatif olunca cam gibi negatif çıkarıyor😬 bence hamilesiniz hayırlı olsun☺️

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

Merhaba acaba adetinize 7 gün vs varken belirtiniz oldu mu kaşık ağrısı gibi

Testte pozitif çıkıpta kanda negatif çıkan hiç duymadım. Belki sonradan çıkmıştır kuruma çizgisi falan. İlk 5 dakika içinde iki çizgi çıkması gerek.
BENİM ARKADSIMIN TESTDE ÇIFT CIZGI CIKTI
KANDA NEGATIF HAFTASINA TEKRAR TEST YAPTI YINE POZITIF YINE KAN VERDI BU SEFER CIKTI BAZEN OLABILIYORMUS BNDE ASLA OLMAZ DEDIM AMA OLDU VAR YANİ

Mrb bende burayı çok uzun zamandır takip ediyorum ama kayıt olmamıştım.arkadaşlar benim sorum şu adete 8 gün kala test yaptım çıkmadı 40 dk sonra Bi bakayım dedim ikinci çizgi silik şekilde çıkmış kuruma çizgisi diye 3 kez yıkadım yinede gitmedi 7 gün kala yani dün yine yaptım bu seferde bir kaç saat içinde ikinci çizgi çıkmış ve hast.gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yumurtlamam adetin 15ci günüydü yani tam 7 gün sonra kan negatif sizce çıkmamış olabilirmi?belirtim yumurtlamadan buyana şiddetli kasık ağrısı ve katı beyaz akıntı.biraz uzun oldu kusura bakmayın

not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi

Bende yaptım o markanın benm kide böle çıktı ama kan testi yaptım negatif allahtan negatif üzülmüştüm 5 aylık bebeğim var korunmuştukta hoş halendaha olamadım 15 gün geçti ama süte vuruyor sanırım diğer 3 ay düzenliydim bu ay böle oldu anlamadım

Biraz deforme oldu tirnagimdan dolayı erken gebelik testi. Sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20210708_141055.jpg
    IMG_20210708_141055.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 397
X