• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bu evin sahibini arıyorum yardıma ıhtıyacım var lütfen yardım edın...(resımlı)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Arkadaslar bu evın sahıbını uzun zamandır arıyorum ama ne yazıkkı bulamadım :( Ve benım soracagım sorular var lütfen bu evın sahıbı eger bu sıtedeyse veya bu evı gören ve sahııbını bılen varsa bana yardım etsın...Gercekten nısanlımın basının etını yedım ben Ankarada yasıyorum ama tıpa tıp aynısını bulamadım bu evın sahıbıını bulursam ona sormak ıstedıgım sorular olacak...Bılen varsa yarımcı olsun lütfen...Cok az zamanım kaldı ve benım hayallerımde kalsın ıstemıyorum :( Lütfen yardım

$282682_447113118692743_1244477482_n.webp

Bu resimi bu siteden almadıysanız sahibini de bulmanız zor gibi..
Ne soracaksınız merak ettim?
Mobilyaysa,model ''Avangart'' olarak geçiyor,piyasadaki tüm markalarda bulabilirsiniz,istikbal mistikbal ne varsa :34:
Perde desen o da her yerde var,hangi perdeciye girsen..

Ev çok güzel ama çok şatafatlı geldi bana.Oturan huzurla otursun.Ama ben çok ve gösterişli mobilyaları sevmiyorum içinde huzur olsun o en güzeli.Yinede soracaklarınızı sorun yardım eden çıkar belki arkadaşım.

Buna benzer çok mobilya var canım ama birebir aynısını görmedim..Facebook'dan evlenenlerin grubu oluyor orada çok var oradan dene istersen..

evet bu siteden bir arkadaşımızın evi. tam hatırlayamadım ama çok eski konulmuş bir topikte değildir. aralık ve ocak aylarında gösterilen evlerden biridir muhtemelen.

ne soracaksınız bilmiyorum ama, mobilya ve perdeyi beğendiyseniz,
bu fotoğrafla mobilyacıya ve perdeciye giderseniz yardımcı olurlar,hatta ankarada sitelerde birebir aynısını yaptırabilirsin.

ne soracaksınız bilmiyorum ama, mobilya ve perdeyi beğendiyseniz,
bu fotoğrafla mobilyacıya ve perdeciye giderseniz yardımcı olurlar,hatta ankarada sitelerde birebir aynısını yaptırabilirsin.

Birebir aynisi olur mu bilmem ama ben.zaten Ankaradayim.fakat tanidigim guvenilir.mobilyaci hic yok nereye yaptirsak aynisi olur ve pisman olmayiz hic bilmiyrum...bildiginiz bi yer varsa eger sahibini bulamassam bu evin ozel yaptiririm.mecbur

arkadaşım ankaradaysan sitelerden bulabilirsin inanılmaz çok sayıda seçenek var..hatta daha güzellerini bile bulursun..siteleri gezmeni tavsiye ederim..

arkadaşım ankaradaysan sitelerden bulabilirsin inanılmaz çok sayıda seçenek var..hatta daha güzellerini bile bulursun..siteleri gezmeni tavsiye ederim..

Canim ankaradayim ama gecen gezdik sitelerde hep avangard koltuk takinlarina 6-7 milyar fiyat bictiler..acikcasi o kadar butce ayirmadik yapilacak bir suru sey var cunku...bi de guvenilir tanidik bi yer yok malesef...bilirsin esnaflari bin turlu yalan dolan...vs iste bakalin canim saglam bi yer bulursak insallah yaptiririz

malesef bulamadım arkadaslar :( saglık olsun baska koltuklara bakıyorum artık karar vermem lazım yadımcı olan herkese tesekkurler

Back
X