Ay bana söylenmiş gibi canım yandı. Hani sorumsuz davranmasına kızarsınız belki bir nebze anlarım ama bu nedir? Gerçekten çok iğrenç. Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz maalesef. Çünkü sevseydiniz biraz canınız acırdı. Bunu söyleyemezdiniz.
Eğer seviyorsanız (hiç inanmadım) ciddi bir öfke sorununuz var. Benim annem de böyle yapardı. Çocukken kilomdan aşağılardı, şapkamı takma şeklimle dalga geçerdi. Hala üniversiteden sonra işsiz olduğum zamandan konuşurken "Evde yemek yemekten bir de avm gezmekten başka bir şey yaptığın yoktu, iyice mala bağlamıştın" diye beni aşağılar. Sonra konuşunca bunların öfkeden olduğunu söyler, ama ben asla inanmam. O sözler geçmiyor inanın bana. Etkileri asla geçmez.
Ya da eski erkek arkadaşım sürekli benden para isterdi, ona para vermeyip dışarıda yemek yediğim için "tabii ben de kilolu olsaydım ben de yemek düşünürdüm" demişti. Ona bu konunun hassas olduğunu, belki bir hastalığım olduğunu hatırlatınca da "Hasta mısın? Değilsin. O zaman ayıp bir şey de yok." Demişti.
Sonra defalarca özür diledi ama nafile.
Bir de onun tüylerini evlenmeden görmediniz mi? Sonradan tüylenmiş olamaz herhalde. Eğer beğenmiyorsanız keşke birbirinizin zamanını almasaydınız.
Mesela ben aşırı tüylü- kalın kaşlı erkeği beğenmem, şimdiki erkek arkadaşımın da şansıma kalın kara kaşları var, o kadar ki KK'den bir arkadaşım görünce "kaşlar lens mi" demişti
Ve tabii tüyleri de var. Ona deli gibi kızsam bile asla fiziksel görüntüsüyle alay etmek aklıma gelmez. Neden çünkü seviyorum.
Bana defalarca sordu, "Kaşlarımı aldırayım mı?" "Lazere gideyim mi?" Diye. Kendisi istiyorsa yapabileceğini söyledim. Ondan öyle bir talebim olmadı. Onu böyle gördüm, böyle sevdim.
Keza o da Ukrayna'da büyümüş, ben de Ukraynalı kızlara asla benzemiyorum. Biraz kilo fazlam da var. En hararetli kavgamızda bile fiziksel özelliğim ile ilgili tek kelime duymadım.
Bu konuda da eşinize kızdığınız konu eğer sorumsuz olmasıysa keşke o konudan yürüseydiniz. Bu olmamış.
Çok ciddi özür dilemeniz gerekiyor ve lütfen kızmayın ama özürünüzü kabul etmiş görünse bile etmeyecek. O aklında hep kalacak... Yine de inşallah kabul eder.
Bir de inşallah troll konudur