• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınızz iki konu birden..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Doktor sivilce için tetradox ve benzamycın verdi on beş gün sonra gel dedi ama sürekli dolu randevu alamadım antibiyotik bitti doktor üç ay kullanılacak demşti soramıyorum da şimdi ilaca ara verrsdm de bi işe yaramazsa sorum şu bu tetradox üç ay aralıksız mı kullanılacak ilaç dün bitti bugün ikinci kutu alıp devam etmem mi gerekir? Doktorlar hep klasik reçete yazıyor bu şekilde ilaç yazılan kişiler ne yaptı yardım edebilir mi??

İkinci konu da kayınvalidem.. Dükkan açtı kurtulduk para derdinden dedik. Onun mal alsın diye çektiğimiz kredisini ödediğimiz yetmiyor gibi hanımefendi sanki kazandığını bize veriyor gibi kıyafet dükkanına mal almak için sürekli bizden para istiyor.
Eskiden kirasını sigarasını alışverişini yapıyorduk onlardan kurtulduk kıyafeti gezmesi bilmem nesi bitti sıra dükkanına mal almaya geldi.
Eşimin kardeşi bizim dükkanda bize yardım ediyor eşim de para anlamında ona yardım ediyor o yüzden.
Çocuk hak ettiğini alıyor eşim işte telefon almış. Bunu duyan kayınvalidem bizi arıyo. O telefonu nasıl aldın bana para ver kurban olayım vs diye ısrar ediyor.
Eşim de açtığınız delikleri kapatıyorum o kdr borç var diyor kadın hala istiyor.
Yok işte paran varmış ver işte diyor.
Eşim de kazandığım paralar borca yetişmiyor düzelince veririm diyor.
Hala gülerek espri yaparak para istiyor.
Ben deliricem ya valla deliricem.. Bizim daha evimiz yok bankaya borç çok çocuklarımız olacak yarın bir gün. Eşim kardeşlerine mi para dağıtsın annesine bedava mal mı alsın bu evin ve dükkanın kirasını mı versin banka borcu mu ödesin ne yapsın bu adam.
Bu kadın artık benim sinirlerimi oynatıyor aramız iyş ama bozcam bu gidişle çıldırcam.. Alttan alttan laf dokundurmak istiyorum nasıl yapacağım ne diyeceğim?
Oğlunu acındırsam sabah akşm çalışıyor nereye koşacağını şaşırdı desem umrunda bile olmaz.. Bşka yöntem gerek.. Nedir bu ya para derdi bu kadının anlamıyorum her gittiğimizde her aradığında yıllardır para para para diyor

1 ci konunla alakali bir dusuncem yok.2 konun ise kv alistirmisininz sigara iciyorsa kendi sigarasi almasi lazim ayni sekilde kiyafetlerinide sizin almaniz dogru degil. Kv kendin solemelisin bizim gecimimiz kit kanat artik isteme bizden diyebilirsin

1 ci konunla alakali bir dusuncem yok.2 konun ise kv alistirmisininz sigara iciyorsa kendi sigarasi almasi lazim ayni sekilde kiyafetlerinide sizin almaniz dogru degil. Kv kendin solemelisin bizim gecimimiz kit kanat artik isteme bizden diyebilirsin

Bu şekilde açık açık demem zor. Anlamaz zaten

Eşiniz zaten gerekli yer de tepkisini gösteriyormuş +olarak kredi çekmesini ve malları bitene kadar idare edip ,yerine yenilerini almasını söyleyebilirsiniz malesef başka türlü siz el atmadıkça devamı katlanarak gelir ,bazen de incitmek gerekiyor.
Birinci konunuza bir tavsiyem yok ,randevu alamadıysanız yine de bir kapısını tıklatıp sormanız gerek,ikinci kutuya kesin başlanıp ,başlanmaması doktorun kararıyla olur ancak hafife gelmez sağlık...

Back