Açıktan üni okumak ?

Anadolu üniversitesi artık kitap vermiyor ama öğrenci işlerine girince tüm konuları bulabiliyorsunuz ayrıca bazı derslerin yüz yüze eğitimi de canlı ders anlatımları da var hepsi değil tabi

Ben bitirdim.
Özet kitaplar var onlar daha iyi oluyormuş ben murat yayınları aldım.
Normal üniversite okumaya göre çok çok kolay.
Son bir ay ders çalışmak gerekiyor.
Telde uygulamalar var, onları indirip soru çizebilirsiniz.

Sağlık bölümü okumak istediğiniz için mutlaka staj günleri olacaktır diye düşünüyorum. O sırada çocuğunuza bakabilecek birileri olacaksa problem yaşamazsınız. Kitaplarınıza ve çıkmış sorulara çalışırsanız elbet bitirirsiniz okulu. Sadece çıkmış sorulara bakarak mezun olmuş biri olarak söylüyorum :)

öncelikle tebrik ediyorum sizi çok güzel birşey yapıyorsunuz , bende açık üniv. mezunuyum , hem iş hem okumak açıkçası çok zor oldu ama sonuçta bitirdim , buradaki zorluk şu kendi kendinize çalışıyor olmanız ve bunun verdiği bir rahatlık oluyor insanda bir okul ve mecburiyet yok sonuçta , fakat işi baştan sıkı tutar ve planlı programlı olur azmederseniz neden olmasın şimdiden başarılar diliyorum mevlam gönlünüze göre versin

Olay yeri incelemede olmak için açıktan hangi bölümü okumak gerekiyor

Laborant açıktan mı örgün mü tebrik ederim bu arada

Anlayamadim açıktan ne okudunuz örgün ne ? Açıktan yok benim bildiğim olay yeri inceleme

açıktan okumak senin için avantaj..daha rahat çalışırsın derslerine..bölümün iyiymiş..kaç puanla aldın bu bölümü

Açıköğretim de olay yeri inceleme diye bir bölüm mü var?

Açıktan okuyup çalışmanız çok zor o kadar çok mezun var ki... hayallerinizi yıkmak istemem ama. Eğer ki annenizin yada birinin gün icinde cocuga bakma durumu var ise örgün öğretim öneririm tabi istediğiniz önü açık bir bölüm. Tc avrupa birliğinde olmadığı icin denklik yok malesef sadece bir kaç üniversitenin anlaşması var ama açık öğretim bunlardan biri değil..

Hak veriyorum çünkü lise zorunlu olduğundan beri lise ilkokul statüsünde bakılıyor onu başardım çok şükür ama işte niyetim okumak istediğim yola gitmek Örgün eğitim mümkün değil annem halen çalışıyor emekli olmadı kaynanamda çalışıyor en üzüldüğüm nokta ben çok annesiz büyüdüm hep iyi bir gelecek adı altında annem hiç yanımda olamadı oğlumu da kendimden mahrum bırakcam diye düşünüyorum o beni kahrediyor ama bizim dönemimizde bile tek kişiyle geçim zorken şimdi çok çok daha zor

Ablacım açıktan okumasına okursun da gönlünce istediğin yerde çalışabilir misin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…