- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Sağlık bölümü okumak istediğiniz için mutlaka staj günleri olacaktır diye düşünüyorum. O sırada çocuğunuza bakabilecek birileri olacaksa problem yaşamazsınız. Kitaplarınıza ve çıkmış sorulara çalışırsanız elbet bitirirsiniz okulu. Sadece çıkmış sorulara bakarak mezun olmuş biri olarak söylüyorum :)Merhaba hanımlarrr
Ben açık liseyi bitirdim seneye üniversite okumak istiyorum açıktan okuyacağım Allah’ın izniyleŞimdi sizlere sorum açıktan üniversite okumak kolay mı (yüzyüze eğitim olarak gitme şansım varsa bile gidemem oğlum 14.5 aylık onu büyütüyorum) ?
Birde ben sağlık alanında okumak istiyorum.
Aranızda olay yeri inceleme de çalışan var mı ?
Bunu nasıl başardınız ?
Açıktan okumanın avantajları, varsa dezavantajları neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendimi geliştirmek istiyorum gönlüme göre istediğim yerde ve alanda çalışmak istiyorum.
öncelikle tebrik ediyorum sizi çok güzel birşey yapıyorsunuz , bende açık üniv. mezunuyum , hem iş hem okumak açıkçası çok zor oldu ama sonuçta bitirdim , buradaki zorluk şu kendi kendinize çalışıyor olmanız ve bunun verdiği bir rahatlık oluyor insanda bir okul ve mecburiyet yok sonuçta , fakat işi baştan sıkı tutar ve planlı programlı olur azmederseniz neden olmasın şimdiden başarılar diliyorum mevlam gönlünüze göre versinMerhaba hanımlarrr
Ben açık liseyi bitirdim seneye üniversite okumak istiyorum açıktan okuyacağım Allah’ın izniyleŞimdi sizlere sorum açıktan üniversite okumak kolay mı (yüzyüze eğitim olarak gitme şansım varsa bile gidemem oğlum 14.5 aylık onu büyütüyorum) ?
Bunu nasıl başardınız ?
Açıktan okumanın avantajları, varsa dezavantajları neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendimi geliştirmek istiyorum gönlüme göre istediğim yerde ve alanda çalışmak istiyorum.
Olay yeri incelemede olmak için açıktan hangi bölümü okumak gerekiyoryok yok izlemedim küçükken hayalim arkeolog olmaktı çok başarılı bir öğrenciydim liseyi bıraktıktan sonra salaklığım yüzünden çok dağıldım azmettim bitirdim açıklanda olsa bide evlendim çocuk yaptım benim oğlumun cahil annesi olamaz soran olursa ilkokul mezunu dedirtmem dedim yanlış anlaşılmasın nolur kimseyi kötülediğim yok
öyle bitirdim şimdi hedeflerim daha değişti sevdiğim şeylere bakıyorum detayları fazlaca seviyorum incelemeyi deseniz aynı şekilde, her gün fiks bir işte çalışmaktansa her olayın değişik yanlarını görmeyi istediğim için olay yeri inceleme ekibini istiyorum
Laborant açıktan mı örgün mü tebrik ederim bu aradaBen bu konuya bi el atamörgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan
Bildiğim kadarıyla yokOlay Yeri inceleme açıkta var mı ki
Burda bu işi yapan arkadaşlar bize net anlatırsa bende sevinirimOlay yeri incelemede olmak için açıktan hangi bölümü okumak gerekiyor
Açık canım, açığının olduğunu bilmiyodum baktım yapıştırdım, teşekkür ederim canımLaborant açıktan mı örgün mü tebrik ederim bu arada
Amin canım teşekkür ederimBölümü kazanmışsınız yolunuz bitmiş yeni bir yol açmışsınız muhakkak emeklerinizin karşılığını alın
Anlayamadim açıktan ne okudunuz örgün ne ? Açıktan yok benim bildiğim olay yeri incelemeBen bu konuya bi el atamörgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan
açıktan okumak senin için avantaj..daha rahat çalışırsın derslerine..bölümün iyiymiş..kaç puanla aldın bu bölümüMerhaba hanımlarrr
Bunu nasıl başardınız ?
Henüz bir bölüm puan almadım zorlukları kolaylıklarıyla ilgili Bilgi almak istedim istediğim mesleği nasıl yapabilirim ne edebilirim onu araştırmak istedimaçıktan okumak senin için avantaj..daha rahat çalışırsın derslerine..bölümün iyiymiş..kaç puanla aldın bu bölümü
Açıköğretim de olay yeri inceleme diye bir bölüm mü var?Merhaba hanımlarrr
Bunu nasıl başardınız ?
Hayır sadece o mesleği icra etmek için ne yollardan geçmeliyim onu sormak istedimAçıköğretim de olay yeri inceleme diye bir bölüm mü var?
Hak veriyorumAçıktan okuyup çalışmanız çok zor o kadar çok mezun var ki... hayallerinizi yıkmak istemem ama. Eğer ki annenizin yada birinin gün icinde cocuga bakma durumu var ise örgün öğretim öneririm tabi istediğiniz önü açık bir bölüm. Tc avrupa birliğinde olmadığı icin denklik yok malesef sadece bir kaç üniversitenin anlaşması var ama açık öğretim bunlardan biri değil..
Ablacım açıktan okumasına okursun da gönlünce istediğin yerde çalışabilir misin bilmiyorumMerhaba hanımlarrr
Bunu nasıl başardınız ?