Açıktan üni okumak ?

Ben ilgim olduğu için okudum. O alanda iş bulmak için uğraşmadım. Çünkü hayal ettiğiniz mesleği icra ediyorum zaten :KK52:
Gerçekten mi 😱 yaaa nasıl başardınız ?
nasıl bir yol izlediniz ?
neler yaptınız ekstra adalet okudunuz ama örgün olarak ne okudunuz ? nasıl bu raddeye geldiniz memnun musunuz ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama inanılmaz heyecanlandım birde tavsiye ediyor musunuz🥰

Ben de şu kenarda durayım,merak ediyorum bu konuyu.
Olay yeri inceleme bana da hep cazip geliyor.
Az önce Kanıt izlemiş olabilir misiniz ?
Ben onu izlediğimde gaza geliyorum da hep.
Vay be olay yeri inceleme diye bir bölüm mü varmış? Cok isterdim cok ilgimi çeker. O kanıt ı yalniz izleyemezken olay yerinde deliye dönerim hsrhalde. Açıktan okunur, sizin kendi öğrenci sayfanizdq bolununuzle alakali konu anlayimlari sorular vs oluyordu sanırım, hatta siz de sorular sorabiliyorsunuz forumlari da var ogrenci sayfasında. Yani onceden böyleydi hala varsa avantaj olur. ama yoksa da okunur zor olmaz. Bebeginiz cok küçük değil arada drede çalışılabilir, halledilir. Azmedin,başarırsınız.

Ben bu konuya bi el atam😁 örgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan

Ben bu konuya bi el atam😁 örgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan
Bölümü kazanmışsınız yolunuz bitmiş yeni bir yol açmışsınız muhakkak emeklerinizin karşılığını alın 😍

Vay be olay yeri inceleme diye bir bölüm mü varmış? Cok isterdim cok ilgimi çeker. O kanıt ı yalniz izleyemezken olay yerinde deliye dönerim hsrhalde. Açıktan okunur, sizin kendi öğrenci sayfanizdq bolununuzle alakali konu anlayimlari sorular vs oluyordu sanırım, hatta siz de sorular sorabiliyorsunuz forumlari da var ogrenci sayfasında. Yani onceden böyleydi hala varsa avantaj olur. ama yoksa da okunur zor olmaz. Bebeginiz cok küçük değil arada drede çalışılabilir, halledilir. Azmedin,başarırsınız.
Bana istinaden yazdınız sanırım diğer bayanın bebeği var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Öyle bir bölüm yok sanırım o alanda okuyup o bölümde çalışılabiliyor bildiğim kadarıyla

Sevdiğiniz için okuyacaksanız tamam ama iş hayatına atılma gibi bi isteğiniz var ise maalesef aöf yetersiz kalır
Umarım öyle olmaz 🤷🏻‍♀️ Tabi ki pratik çok ister yüzyüze eğitimde daha da iyi kavrarım ama şuan için bebeğimi bırakamam bunu ertelemekte istemiyorum yeterince zaman kaybettim hayatımı düzene sokmalıyım evladıma her açıdan düzgün bir gelecek sunmalıyım

Tesekkür ederiim, burda birbirimize destek versek güzel olur, benimde cok bilgim yok sonrası için, açıktan okuyan arkadaşlar bilgilendirse iyi olur
Size tavsiyem devlete atanmak istiyorsanız. Geçmiş yıllar ve günümüzde ki atama puanlarına ve atama sayılarına bakmanız. Ayrıca memurlar. Net diye bi site var orada sağlık kategorisinde forumlar var okumak istediğiniz bölümle ilgili muhakkak başlık bulabilirsiniz

😂😂 yok yok izlemedim küçükken hayalim arkeolog olmaktı çok başarılı bir öğrenciydim liseyi bıraktıktan sonra salaklığım yüzünden çok dağıldım 🤷🏻‍♀️ azmettim bitirdim açıklanda olsa bide evlendim çocuk yaptım benim oğlumun cahil annesi olamaz soran olursa ilkokul mezunu dedirtmem dedim yanlış anlaşılmasın nolur kimseyi kötülediğim yok 🤷🏻‍♀️

öyle bitirdim şimdi hedeflerim daha değişti sevdiğim şeylere bakıyorum detayları fazlaca seviyorum incelemeyi deseniz aynı şekilde, her gün fiks bir işte çalışmaktansa her olayın değişik yanlarını görmeyi istediğim için olay yeri inceleme ekibini istiyorum 🤷🏻‍♀️
Tam benim düşüncelerim işte bunlar ikinci çocuğu doğurdum gelecek yıl ki üni sınavına hazırlanmak istiyorum kolay çalışma yollarını arıyorum bende araştırmaya çok meraklıyım mesela kafama birşey takılır hemen neymiş neyin nesiymiş araştırırım bunun için hep bilirim bişey sorulduğunda bi sohbet ortamında bilmediğim bi konu olursa anında öğrenmek isterim eşim ailesi için bu büyük sorun tabi ama bende kendimi geliştirmek istiyorum

Tam benim düşüncelerim işte bunlar ikinci çocuğu doğurdum gelecek yıl ki üni sınavına hazırlanmak istiyorum kolay çalışma yollarını arıyorum bende araştırmaya çok meraklıyım mesela kafama birşey takılır hemen neymiş neyin nesiymiş araştırırım bunun için hep bilirim bişey sorulduğunda bi sohbet ortamında bilmediğim bi konu olursa anında öğrenmek isterim eşim ailesi için bu büyük sorun tabi ama bende kendimi geliştirmek istiyorum
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz 🥰 bende aynı şekilde hiç üşenmem ıcığına cıcığına kadar araştırırım hatta kan uyuşmazlığı sorunum vardı hastanede yattım biraz orda doktorla sohbet ederken bana bu kadar şeyi nasıl bildiğimi sordu bu konu hakkında bende araştırdığımı bir sürü doktor makalesi okuduğumu vs söyledim adam şok oldu onun bile emin olmadığı şeylerden bahsedince 😂 benim eşimin ailesi beni bu konuda destekler kayınpederime liseyi bitirdim sıra ehliyette sonrasında da üni de dedim ehliyetin için ben el atcam dedi kurs konusunda Allah’ın izniyle onu da halledicem 🤲🏻

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz 🥰 bende aynı şekilde hiç üşenmem ıcığına cıcığına kadar araştırırım hatta kan uyuşmazlığı sorunum vardı hastanede yattım biraz orda doktorla sohbet ederken bana bu kadar şeyi nasıl bildiğimi sordu bu konu hakkında bende araştırdığımı bir sürü doktor makalesi okuduğumu vs söyledim adam şok oldu onun bile emin olmadığı şeylerden bahsedince 😂 benim eşimin ailesi beni bu konuda destekler kayınpederime liseyi bitirdim sıra ehliyette sonrasında da üni de dedim ehliyetin için ben el atcam dedi kurs konusunda Allah’ın izniyle onu da halledicem 🤲🏻
Ay aynen önce ehliyet çünkü üni okursam çocukları anneme getir götür işi bende olcak inşallah 🤗 benim kp de senin ki gibi olsa keşke benimki kızına ehliyet aldırdı benim önüne taş koyuyor piss 😒

Ay aynen önce ehliyet çünkü üni okursam çocukları anneme getir götür işi bende olcak inşallah 🤗 benim kp de senin ki gibi olsa keşke benimki kızına ehliyet aldırdı benim önüne taş koyuyor piss 😒
Yaa öyle demeyin umarım o da yardımcı olur 🥰 benimkinin kızı yok iki oğlu var ve kızları inanılmaz seviyor ondan babamdır desem yeridir 🥰 ben aile apartmanında oturuyorum ama herkes çalışıyor bakmaya gelince kimse kalmıyor ondan şimdilik AÖF’de okumaya mecburum ama isterdim yüzyüze eğitim alabilmeyi üni ortamını görmeyi 🤷🏻‍♀️

Yaa öyle demeyin umarım o da yardımcı olur 🥰 benimkinin kızı yok iki oğlu var ve kızları inanılmaz seviyor ondan babamdır desem yeridir 🥰 ben aile apartmanında oturuyorum ama herkes çalışıyor bakmaya gelince kimse kalmıyor ondan şimdilik AÖF’de okumaya mecburum ama isterdim yüzyüze eğitim alabilmeyi üni ortamını görmeyi 🤷🏻‍♀️
Ay inşallah herşey gönlünüzce olsun:KK68:

Bende evliyim ve dort cocugum var.universiteyi aciktan okuyirum 2.sinifa gectim. Artik imkanlar cok guzel aof nin canli dersleri var ordan dinliyirsun dersleri.
Rahatlikla gecersin sinavlari

Merhaba hanımlarrr 🥰
Ben açık liseyi bitirdim seneye üniversite okumak istiyorum açıktan okuyacağım Allah’ın izniyle 🤲🏻 Şimdi sizlere sorum açıktan üniversite okumak kolay mı (yüzyüze eğitim olarak gitme şansım varsa bile gidemem oğlum 14.5 aylık onu büyütüyorum) ?
Birde ben sağlık alanında okumak istiyorum.

Aranızda olay yeri inceleme de çalışan var mı ?
Bunu nasıl başardınız ?
Açıktan okumanın avantajları, varsa dezavantajları neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendimi geliştirmek istiyorum gönlüme göre istediğim yerde ve alanda çalışmak istiyorum.
Açıktan okumak kolay sanıyordum fakat değilmiş çalışmadan olmuyor.bir de yanlışlar doğruyu götürüyor.Ben aöf çıkmış soruları indirdim telefonuma onları çözüyorum sürekli,konu anlatımı çalışmıyorum

Umarım öyle olmaz 🤷🏻‍♀️ Tabi ki pratik çok ister yüzyüze eğitimde daha da iyi kavrarım ama şuan için bebeğimi bırakamam bunu ertelemekte istemiyorum yeterince zaman kaybettim hayatımı düzene sokmalıyım evladıma her açıdan düzgün bir gelecek sunmalıyım
Benimde çocuklarım küçük açıktan okuyacağım bu sene açıkçası aof iş bulmak için yeterli değil lisans mezunları bile iş bulamazken ben sirf diplomam olsun diye okuyorum açıkçası puanım fena değil di 320 idi oylesine bi deneyim kendimi diye girdim sınava seneye hazırlanıp tekrar deneyecegim örgünde geliyordu atanacağımin garantisi olmadığı için gitmedim çocuklarıma yazık olur cocuk gelişimini yazdim onuda dgs ile tamamlayacağım çalışmazsam bile çocuklarıma faydam olsun diye

Gerçekten mi 😱 yaaa nasıl başardınız ?
nasıl bir yol izlediniz ?
neler yaptınız ekstra adalet okudunuz ama örgün olarak ne okudunuz ? nasıl bu raddeye geldiniz memnun musunuz ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama inanılmaz heyecanlandım birde tavsiye ediyor musunuz🥰

Arkeolojiyi de sevdiğim için okudum. Ona da ilgim vardı. Ama iş bulma olanakları çok çok az. Dil eğitimi almıştım. Kazılara katıldım sürekli. Yuksek lisans ve doktora da yapınca iş teklifi aldım kabul ettim. Herkes benim kadar aktif ve şanslı değil. Malesef birçok meslektaşım işsiz.
Adaleti de hukuk bölümüne geçiş yaparim diye okumuştum. Çok zevkliydi dersleri. O zamanlar atamaları da iyiydi ama bana göre bir iş değil. Bana aksiyon lazım :rolleyes: eğer isterseniz başaramayacağınız şey yok. Ne bebek ne evliliginiz hiçbirşey sizin için engel olmaz. Yeterki isteyin, kendinize inanın

X