Açıktan üni okumak ?

Ablacım açıktan okumasına okursun da gönlünce istediğin yerde çalışabilir misin bilmiyorum
O da var tabi ki ama önceliğim okumak kimseyi yermek yadırgamak için söylemiyorum nolur ama oğluma sorulduğunda annem üniversite mezunu diyebilsin gönlünce istiyorum sonrasında da ne oğlumu ne beni çok ayırmayan bir iş istiyorum 8 saat çizgisinden çıkmasın yani 😭

Ben bu konuya bi el atam😁 örgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan
Merhaba hanımlarrr 🥰
Ben açık liseyi bitirdim seneye üniversite okumak istiyorum açıktan okuyacağım Allah’ın izniyle 🤲🏻 Şimdi sizlere sorum açıktan üniversite okumak kolay mı (yüzyüze eğitim olarak gitme şansım varsa bile gidemem oğlum 14.5 aylık onu büyütüyorum) ?
Birde ben sağlık alanında okumak istiyorum.

Aranızda olay yeri inceleme de çalışan var mı ?

Bunu nasıl başardınız ?
Açıktan okumanın avantajları, varsa dezavantajları neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendimi geliştirmek istiyorum gönlüme göre istediğim yerde ve alanda çalışmak istiyorum.
Laborant bölümü yazdım canım olay yeri inceleme nasıl anladın o mesajdan🙄
konuyu açan arkadaş olay yeri incelemeyi de yazmiş ya sorusuna siz de direk öyle cevap verince olay yeri inceleme diye düşündüm tam anlayamadim ☺

Bildiğim kadarıyla yok Etkili Eleman Etkili Eleman olay yeri inceleme de çalışıyormuş tam hangi bölümlere gitmemiz gerekir ne yapmamız gerekir anlatırsa bende Sevinirim 😍
yanlış anlaşılma olmuş. hayal ettiğiniz meslek derken olay yeri incelemeyi kastetmemiştim :KK48: arkeolog olmayı hayal ediyorum falan demiştiniz ona istinaden dedim. bilsem elbette yardımcı olurdum arkadaşlar

X