- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Gerçekten miBen ilgim olduğu için okudum. O alanda iş bulmak için uğraşmadım. Çünkü hayal ettiğiniz mesleği icra ediyorum zaten
Vay be olay yeri inceleme diye bir bölüm mü varmış? Cok isterdim cok ilgimi çeker. O kanıt ı yalniz izleyemezken olay yerinde deliye dönerim hsrhalde. Açıktan okunur, sizin kendi öğrenci sayfanizdq bolununuzle alakali konu anlayimlari sorular vs oluyordu sanırım, hatta siz de sorular sorabiliyorsunuz forumlari da var ogrenci sayfasında. Yani onceden böyleydi hala varsa avantaj olur. ama yoksa da okunur zor olmaz. Bebeginiz cok küçük değil arada drede çalışılabilir, halledilir. Azmedin,başarırsınız.Ben de şu kenarda durayım,merak ediyorum bu konuyu.
Olay yeri inceleme bana da hep cazip geliyor.
Az önce Kanıt izlemiş olabilir misiniz ?
Ben onu izlediğimde gaza geliyorum da hep.
Bölümü kazanmışsınız yolunuz bitmiş yeni bir yol açmışsınız muhakkak emeklerinizin karşılığını alınBen bu konuya bi el atamörgün mezunum sonrasında bi açıktan okuyum dedim maliye muaf oldum bi sürü dersten de okuduğum bölümden dolayı ama bitirmek bi yana dursun ders veremedim çok zor bölüm gerçi dilci biri olarak sayısalı yapamadım, şimdi de öylesine sınava girdik eşimle, nasılsa olmaz diye bi sağlık yaziyim dedim laborant yazdım tuttu, bakalım denicem çalışmama eşim pek şaapmıyo ama olsun ikna ederim o zamana kadar falan
Bana istinaden yazdınız sanırım diğer bayanın bebeği var mı bilmiyorumVay be olay yeri inceleme diye bir bölüm mü varmış? Cok isterdim cok ilgimi çeker. O kanıt ı yalniz izleyemezken olay yerinde deliye dönerim hsrhalde. Açıktan okunur, sizin kendi öğrenci sayfanizdq bolununuzle alakali konu anlayimlari sorular vs oluyordu sanırım, hatta siz de sorular sorabiliyorsunuz forumlari da var ogrenci sayfasında. Yani onceden böyleydi hala varsa avantaj olur. ama yoksa da okunur zor olmaz. Bebeginiz cok küçük değil arada drede çalışılabilir, halledilir. Azmedin,başarırsınız.
Umarım öyle olmazSevdiğiniz için okuyacaksanız tamam ama iş hayatına atılma gibi bi isteğiniz var ise maalesef aöf yetersiz kalır
Neden kiSevdiğiniz için okuyacaksanız tamam ama iş hayatına atılma gibi bi isteğiniz var ise maalesef aöf yetersiz kalır
Size tavsiyem devlete atanmak istiyorsanız. Geçmiş yıllar ve günümüzde ki atama puanlarına ve atama sayılarına bakmanız. Ayrıca memurlar. Net diye bi site var orada sağlık kategorisinde forumlar var okumak istediğiniz bölümle ilgili muhakkak başlık bulabilirsinizTesekkür ederiim, burda birbirimize destek versek güzel olur, benimde cok bilgim yok sonrası için, açıktan okuyan arkadaşlar bilgilendirse iyi olur
Tam benim düşüncelerim işte bunlar ikinci çocuğu doğurdum gelecek yıl ki üni sınavına hazırlanmak istiyorum kolay çalışma yollarını arıyorum bende araştırmaya çok meraklıyım mesela kafama birşey takılır hemen neymiş neyin nesiymiş araştırırım bunun için hep bilirim bişey sorulduğunda bi sohbet ortamında bilmediğim bi konu olursa anında öğrenmek isterim eşim ailesi için bu büyük sorun tabi ama bende kendimi geliştirmek istiyorumyok yok izlemedim küçükken hayalim arkeolog olmaktı çok başarılı bir öğrenciydim liseyi bıraktıktan sonra salaklığım yüzünden çok dağıldım azmettim bitirdim açıklanda olsa bide evlendim çocuk yaptım benim oğlumun cahil annesi olamaz soran olursa ilkokul mezunu dedirtmem dedim yanlış anlaşılmasın nolur kimseyi kötülediğim yok
öyle bitirdim şimdi hedeflerim daha değişti sevdiğim şeylere bakıyorum detayları fazlaca seviyorum incelemeyi deseniz aynı şekilde, her gün fiks bir işte çalışmaktansa her olayın değişik yanlarını görmeyi istediğim için olay yeri inceleme ekibini istiyorum
Aynı düşünceleri paylaşıyoruzTam benim düşüncelerim işte bunlar ikinci çocuğu doğurdum gelecek yıl ki üni sınavına hazırlanmak istiyorum kolay çalışma yollarını arıyorum bende araştırmaya çok meraklıyım mesela kafama birşey takılır hemen neymiş neyin nesiymiş araştırırım bunun için hep bilirim bişey sorulduğunda bi sohbet ortamında bilmediğim bi konu olursa anında öğrenmek isterim eşim ailesi için bu büyük sorun tabi ama bende kendimi geliştirmek istiyorum
Ay aynen önce ehliyet çünkü üni okursam çocukları anneme getir götür işi bende olcak inşallahAynı düşünceleri paylaşıyoruzbende aynı şekilde hiç üşenmem ıcığına cıcığına kadar araştırırım hatta kan uyuşmazlığı sorunum vardı hastanede yattım biraz orda doktorla sohbet ederken bana bu kadar şeyi nasıl bildiğimi sordu bu konu hakkında bende araştırdığımı bir sürü doktor makalesi okuduğumu vs söyledim adam şok oldu onun bile emin olmadığı şeylerden bahsedince benim eşimin ailesi beni bu konuda destekler kayınpederime liseyi bitirdim sıra ehliyette sonrasında da üni de dedim ehliyetin için ben el atcam dedi kurs konusunda Allah’ın izniyle onu da halledicem
Yaa öyle demeyin umarım o da yardımcı olurAy aynen önce ehliyet çünkü üni okursam çocukları anneme getir götür işi bende olcak inşallahbenim kp de senin ki gibi olsa keşke benimki kızına ehliyet aldırdı benim önüne taş koyuyor piss
Ay inşallah herşey gönlünüzce olsunYaa öyle demeyin umarım o da yardımcı olurbenimkinin kızı yok iki oğlu var ve kızları inanılmaz seviyor ondan babamdır desem yeridir ben aile apartmanında oturuyorum ama herkes çalışıyor bakmaya gelince kimse kalmıyor ondan şimdilik AÖF’de okumaya mecburum ama isterdim yüzyüze eğitim alabilmeyi üni ortamını görmeyi
Coklu alıntı yapmaya çalışmıştım olmamışBana istinaden yazdınız sanırım diğer bayanın bebeği var mı bilmiyorumÖyle bir bölüm yok sanırım o alanda okuyup o bölümde çalışılabiliyor bildiğim kadarıyla
Açıktan okumak kolay sanıyordum fakat değilmiş çalışmadan olmuyor.bir de yanlışlar doğruyu götürüyor.Ben aöf çıkmış soruları indirdim telefonuma onları çözüyorum sürekli,konu anlatımı çalışmıyorumMerhaba hanımlarrr
Ben açık liseyi bitirdim seneye üniversite okumak istiyorum açıktan okuyacağım Allah’ın izniyleŞimdi sizlere sorum açıktan üniversite okumak kolay mı (yüzyüze eğitim olarak gitme şansım varsa bile gidemem oğlum 14.5 aylık onu büyütüyorum) ?
Birde ben sağlık alanında okumak istiyorum.
Aranızda olay yeri inceleme de çalışan var mı ?
Bunu nasıl başardınız ?
Açıktan okumanın avantajları, varsa dezavantajları neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendimi geliştirmek istiyorum gönlüme göre istediğim yerde ve alanda çalışmak istiyorum.
Benimde çocuklarım küçük açıktan okuyacağım bu sene açıkçası aof iş bulmak için yeterli değil lisans mezunları bile iş bulamazken ben sirf diplomam olsun diye okuyorum açıkçası puanım fena değil di 320 idi oylesine bi deneyim kendimi diye girdim sınava seneye hazırlanıp tekrar deneyecegim örgünde geliyordu atanacağımin garantisi olmadığı için gitmedim çocuklarıma yazık olur cocuk gelişimini yazdim onuda dgs ile tamamlayacağım çalışmazsam bile çocuklarıma faydam olsun diyeUmarım öyle olmazTabi ki pratik çok ister yüzyüze eğitimde daha da iyi kavrarım ama şuan için bebeğimi bırakamam bunu ertelemekte istemiyorum yeterince zaman kaybettim hayatımı düzene sokmalıyım evladıma her açıdan düzgün bir gelecek sunmalıyım
Artık herkes üni mezunu. İşverenler iyi üniversitelerden iyi ortalamayla mezun olmuş kişilere yöneliyor.Neden ki
Gerçekten miyaaa nasıl başardınız ?
nasıl bir yol izlediniz ?
neler yaptınız ekstra adalet okudunuz ama örgün olarak ne okudunuz ? nasıl bu raddeye geldiniz memnun musunuz ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama inanılmaz heyecanlandım birde tavsiye ediyor musunuz