açıköğretim üniversitede derslerine gidenler

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar açık öğretimin yüzyüze danışmanlık üniversitelerde dersleri başladımı ve daha önceki senelerde giden var mı aranızda....bilgi verirseniz sevinirim..bu arda ders çalışmaya başladınız mı?hepinize başarılar...

Ben ufakta çalışmaya başladım. Çalıştığım için sonra sıkışmak istemiyorum. Derslere de gitmeyi düşünüyorum en azından bir tanesine mesela hayatımda muhasebe dersi görmedim zorlanacağımı düşündüğüm için katılmayı düşünüyorum. AÖF'nin sitesinde yüzyüze derslerin ne zaman başlayacağı yazıyor. Başarılar diliyorum :)

yanlız o tarihler geçen seneye ait bende çalışmaya başladım...))

İşletme 1'deyim evet :)
Yenilenicek ama bu sene de var eğitimler takip etmek lazım bugün kimlik kartları verilmeye başlandı gidip almam lazım daha hangi arada alıcam bilmiyorum.

pasoları sordum dağıtımı başlamamışbende 2.sınıfım umarım başarılı oluruz..

Son düzenleme:
Dersler başladı arkadaşlar pazar günü derslere girdim ben. Linki veriyorum oradan sizi uygun derslere bakabilirsiniz. Ben tavsiye ediyorum çok faydalı.

Açıköğretim Sistemi

Başarılar...

üzüldüm şimdi bir ders kaçtı desene ordaki tarihler eski yenisi verilecek sanıyordum nerde giriyosun pekı derslere meral??

üzüldüm şimdi bir ders kaçtı desene ordaki tarihler eski yenisi verilecek sanıyordum nerde giriyosun pekı derslere meral??

Beyazıttaki , Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu zaten avrupa yakasında sadece orası akademik dersler veriyor.a.s

Beyazıttaki , Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu zaten avrupa yakasında sadece orası akademik dersler veriyor.a.s

meral beyazıtta dersler ayrı sınıflardamı oluyor yoksa aynı sınıftamı büyük mü okul ilk kez gidicem bilgi verirsen sevinirim merak ettim)))

meral beyazıtta dersler ayrı sınıflardamı oluyor yoksa aynı sınıftamı büyük mü okul ilk kez gidicem bilgi verirsen sevinirim merak ettim)))

Ayrı sınıfta oluyor zaten okulun girişinde hangi dersin kaçıncı derslikte olduğu yazıyor şekerim :1rolleyes:

Çok büyük okul değil canım ama yetiyo :)

meral79 saol qittim hiç bişi qötürmemişim bi belqe qitcekmiş para işinide qörmedim açıkcası çıktım qeldim saol bilqi için

meral79 saol qittim hiç bişi qötürmemişim bi belqe qitcekmiş para işinide qörmedim açıkcası çıktım qeldim saol bilqi için

Valla İstanbulda böyle Konyada farklımıdırki acep :1shok: ilginç çok şaşırdım. Burada açıköğretim bürosuna gidiyorsun kapıda seni yardımcı kitap satanlarkarşılıyo zaten. Kayıt oluyorsun(bandrol yapıştırılıyor) kitaplarını aldığın yerdende paso başvurusu yapıyorsun. Söyledikleri tarihte de gidip alıyorsun. Ne belgesi istediler senden ??

benim bu ders işinden hiç haberim yoktu kızlar çok sağolun, belki karşılaiır tanışırız kim bilir=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…