- 13 Eylül 2012
- 319
- 0
Sağolasın kardeşim,Bu sene 4. sınfım Kamuda yalnz kpssBye girmiştim geçen yıl 3.snıftayken, bi deneme amaçlı tercih falan yapmadm amamezun olduğmda bu lisans böllmnden, ıns bu bölümle ilgili bi sınava falan girmeyi düşünmüyorum yani bu durumda 2 yıllık ilahiyat okursam Önlisans Kpssye giremez miyim ?
esselamü aleyküm arkadaşlar
yeterlilik belgesini ihl veya ilahiyat önlisans okuyan arkadaşlar alabilir.ihl okumayıp ünide ilahiyat seçen arkadaşlarda yeterlilik sınavına girebilir.KKÖ olabilir. atama olması için yeterlilikle beraber kpssyi de kazanmış olmak gerekir.sadece yeterlilik varsa fahri hizmet edilebilir. 4 yıllık başka bölüm okuyup ayrıca 2 yıl ilahiyat bitiren arkadaşlar lisans kpssye girer ve önlisans+diğer lisans kadrosundan atanır. Allah herkesin yardımcısı olsun
canım kpss meselesi biraz karışık...yani benim emsal bütün arkadaşlarım fahrilik yapıp hemen ardından kadroya geçtiler...
hemde kpss girmeden...
fahri görev yaptığın takdirde eninde sonunda alıyorlar kadroya...biraz sabır işi bu....
Teşekkürler kardeşlerim,İnş ben bu 2 yıllık İlahiyatı bitireyimde Allah'ın izniyle Rabbim nasip ederse KKÖ olmayı çok güzel olur inş..kpssyle yerleşilmediği takdirde yeterlilik belgesi ile fahri hizmet yapılıyor. geçen sene fahri olan tüm kardeşlerimizede kadro verildi. ama bu sene veya seneye ne olur bilinmez. zaten önemli olan kadrolu sözleşmeli ya da fahri olunmasıda değil bence canım kardeşim yüce olan islam dinimize hizmet etmek Rabbimizin kitabını öğretmek maksadıyla çabalamak yoksa yerleştirme atama sınav bilmem ne hepsi o kadar karmakarışık ki tek bildiğim gayret bizden tevfik Allahtan birbirimize dua edelim inşaallah
kpssyle yerleşilmediği takdirde yeterlilik belgesi ile fahri hizmet yapılıyor. geçen sene fahri olan tüm kardeşlerimizede kadro verildi. ama bu sene veya seneye ne olur bilinmez. zaten önemli olan kadrolu sözleşmeli ya da fahri olunmasıda değil bence canım kardeşim yüce olan islam dinimize hizmet etmek Rabbimizin kitabını öğretmek maksadıyla çabalamak yoksa yerleştirme atama sınav bilmem ne hepsi o kadar karmakarışık ki tek bildiğim gayret bizden tevfik Allahtan birbirimize dua edelim inşaallah
Teşekkürler kardeşlerim,İnş ben bu 2 yıllık İlahiyatı bitireyimde Allah'ın izniyle Rabbim nasip ederse KKÖ olmayı çok güzel olur inş..
Teşekkürler kardeşlerim,İnş ben bu 2 yıllık İlahiyatı bitireyimde Allah'ın izniyle Rabbim nasip ederse KKÖ olmayı çok güzel olur inş..
aynen canım bende senin gibi düşünüyorum... fahri bile olabilmek için neler vermezdim...
kadroda falan gözüm yok bu hizmeti vereyim de o bana yeter...
benim bütün arkadaşlarım eşlerinin görev yaptığı yerlerde, 15 tane kadın bulup kurs açtılar...çok güzel yaa rabbim bana da nasip eder inşallah...cümle isteyen kardeşime nasip etsin inşallah...
Hazır sizi bulmuşken birşey sorucam ya. KPSS nin gecerlilik süresi ne kadar? :44:
kpss geçerlilik süresi 2 yıl diye biliyorum canım
yeterlilikte aynı şekilde değil mi :)
o 3 yıl geçerli en azından 2012 yılında alınan yeterlilik belgeleri 2015e kadar geçerli bu sene veya önümüzdeki yıllarda bi değişiklik yaparlar mı bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı artık sen bu sene yeterliliğe mi gireceksin Allah yardımcın olsun inşaallah
slm kızlar arapça kursuna başladım haftada iki ğün ama çokk sıkıcı öyle arapça harf yazıyoruz ya kurs iki ay süreçcek bana iki ayda ne faydası olur arapça bilen ve kurs gören arkadaşlar yardımmmm
Canım bende kursa gidiyorum ama ileri seviyeden başladım..çünkü başlangıç arapçası bize yaramaz..ama şunuda söyliyim bizim hoca budönem yeni kur başlattı.. Tabiki harflerle başlıyorlar ama hızla ilerleyip isim tamlaması sıfat tamlaması gibi başlıca konuları görecekler..inşallah senin kursunda hızla ilerler ve önemli konulara gelirsiniz.. Aksi taktirde hiçbir işine yaramaz kurs..slm kızlar arapça kursuna başladım haftada iki ğün ama çokk sıkıcı öyle arapça harf yazıyoruz ya kurs iki ay süreçcek bana iki ayda ne faydası olur arapça bilen ve kurs gören arkadaşlar yardımmmm
slm kızlar arapça kursuna başladım haftada iki ğün ama çokk sıkıcı öyle arapça harf yazıyoruz ya kurs iki ay süreçcek bana iki ayda ne faydası olur arapça bilen ve kurs gören arkadaşlar yardımmmm