Açıköğretim ilahiyat...

ben girilmiyor diye biliyorum tatlım lisans kpssye girilecek önlisans+diğer lisanstan ataman yapılacak
hatta bunun için bizde önlisans okuduğumuz bölümden sınava girmek istiyoruz 2 ünv. bitirmemiş olsak belki önlisans kpssden daha iyi not alıcaz ve atamamız olacak diye sitem edenlerde var tabiki ama sistem şu an böyle yine bi araştır istersen netten falan hem yarın ola hayr ola durmadan değiştiriyorlar hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip edecekse her türlü olur sıkma canını

canım kpss meselesi biraz karışık...yani benim emsal bütün arkadaşlarım fahrilik yapıp hemen ardından kadroya geçtiler...
hemde kpss girmeden...
fahri görev yaptığın takdirde eninde sonunda alıyorlar kadroya...biraz sabır işi bu....

kpssyle yerleşilmediği takdirde yeterlilik belgesi ile fahri hizmet yapılıyor. geçen sene fahri olan tüm kardeşlerimizede kadro verildi. ama bu sene veya seneye ne olur bilinmez. zaten önemli olan kadrolu sözleşmeli ya da fahri olunmasıda değil bence canım kardeşim yüce olan islam dinimize hizmet etmek Rabbimizin kitabını öğretmek maksadıyla çabalamak yoksa yerleştirme atama sınav bilmem ne hepsi o kadar karmakarışık ki tek bildiğim gayret bizden tevfik Allahtan birbirimize dua edelim inşaallah

Teşekkürler kardeşlerim,İnş ben bu 2 yıllık İlahiyatı bitireyimde Allah'ın izniyle Rabbim nasip ederse KKÖ olmayı çok güzel olur inş..

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum... fahri bile olabilmek için neler vermezdim...
kadroda falan gözüm yok bu hizmeti vereyim de o bana yeter...
benim bütün arkadaşlarım eşlerinin görev yaptığı yerlerde, 15 tane kadın bulup kurs açtılar...çok güzel yaa rabbim bana da nasip eder inşallah...cümle isteyen kardeşime nasip etsin inşallah...

Teşekkürler kardeşlerim,İnş ben bu 2 yıllık İlahiyatı bitireyimde Allah'ın izniyle Rabbim nasip ederse KKÖ olmayı çok güzel olur inş..

hayırlısıyla inşaalah canım KKÖ kadar güzel meslek var mı mahşerde şehidlerin kanıyla alimlerin mürekkebi tartılırda alimin mürekkebi ağır gelirmiş Rabbim hakkıyla hizmet edebilmemizi nasip eylesin

maaşallah Rabbim artırsın çok seviniyorum böyle aşkla Kuran-ı Kerime hizmet edenler olduğunu bilince inşaallah bizede bu yoldan hisse verir Rabbim birbirimize yardımcı olalım burdan fikirlerimizi paylaşalım inşaalah kendimizi geliştirmeye çalışalım din kardeşliği kadar güzel bi duygu var mı Allah için çok seviyorum sizi

yeterlilikte aynı şekilde değil mi :)

o 3 yıl geçerli en azından 2012 yılında alınan yeterlilik belgeleri 2015e kadar geçerli bu sene veya önümüzdeki yıllarda bi değişiklik yaparlar mı bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı artık sen bu sene yeterliliğe mi gireceksin Allah yardımcın olsun inşaallah

slm kızlar arapça kursuna başladım haftada iki ğün ama çokk sıkıcı öyle arapça harf yazıyoruz ya kurs iki ay süreçcek bana iki ayda ne faydası olur arapça bilen ve kurs gören arkadaşlar yardımmmm

canım kursun içeriği nedir? aöf kursu mu? harfleri yazmakla çok fazla bişey kazanacağını sanmıyorum. daha çok gramer ve kelime manası öğrenmek lazım... arapça yazı kursu falan değil senin ki demi? ben kursa gitmiyorum ama aöf kurslarında harf yazdırdıklarını sanmıyorum gramer çok önemli sıfatı zamiri isimi fiili bunların irabları özellikleri 2 ayda çok kısa bi süre umarım faydası olur

Son düzenleme:
Canım bende kursa gidiyorum ama ileri seviyeden başladım..çünkü başlangıç arapçası bize yaramaz..ama şunuda söyliyim bizim hoca budönem yeni kur başlattı.. Tabiki harflerle başlıyorlar ama hızla ilerleyip isim tamlaması sıfat tamlaması gibi başlıca konuları görecekler..inşallah senin kursunda hızla ilerler ve önemli konulara gelirsiniz.. Aksi taktirde hiçbir işine yaramaz kurs..

cnm aöf için başladıysan kursa harfler falan bi işe yaramaz ki...bi an önce sıfat isim tamlaması fiifl cümlesi isim cümlesi gibi konuları öğrenmiş hatta bitirmiş olman gerekiyordu...
irablar falan çok çıkıyor sınavda...
acaba sen arapça yazma okuma kursuna mı gidiyorsun...??
üstelik 2 aylık zamanda ne zaman bukadar şeyi bitireceksiniz merak ettim...harfleri yazmayı bilmek mesele değilki...irablar grammer tercüme kelime ezberi bunlar şart öncelikle...biraz ileri seviyeden başlaman lazımdı aslında...

eee kızlar sınav sonuçlarıda açıklandı... nasıl dersler??? önümüzde ki dönemin dersleri biraz daha zor gibi gerçi daha tam olarak incelemedim biraz göz gezdirdim sadece (1. sınıf)....

Son düzenleme:
arkadaşlar onur belgesi ya da yüksek onur belgesi alan var mı aranızda? kayıt yenilemeye gidince mi alacağız? bilen var mı?

Evet kızlar ilk dönemi atlattık şükür..
Yüksek onur belgesi almaya hak kazanmışım.. 3.69 ortalamayla.. Sanırım aöf bürosuna gittiğimizde verecekler.. İnşallah ikinci Dönemide başarıyla atlatırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…