- 13 Eylül 2012
- 319
- 0
tebrikler canımmm... benimde ortalama 3.78 çok şükür bu dönem böylece geçti... büroya kayıt yenilemeye gidince sordum eve bi yazı gelecekmiş belge kazandınız diye ondan sonra bürodan alacakmışız 2. dönemde güzel geçer inşaallahEvet kızlar ilk dönemi atlattık şükür..
Yüksek onur belgesi almaya hak kazanmışım.. 3.69 ortalamayla.. Sanırım aöf bürosuna gittiğimizde verecekler.. İnşallah ikinci Dönemide başarıyla atlatırız..
tebrikler canımmm... benimde ortalama 3.78 çok şükür bu dönem böylece geçti... büroya kayıt yenilemeye gidince sordum eve bi yazı gelecekmiş belge kazandınız diye ondan sonra bürodan alacakmışız 2. dönemde güzel geçer inşaallah
eee kızlar sınav sonuçlarıda açıklandı... nasıl dersler??? önümüzde ki dönemin dersleri biraz daha zor gibi gerçi daha tam olarak incelemedim biraz göz gezdirdim sadece (1. sınıf)....
tebrikler canım bende 3,65 :)
bişey sorcam ben sınavlara memleketimde giriyorum, ve annemlerin adresini vermiştim...yani sınav yerim memleketim...ben başka ilde oturuyorum...
bu onur belgeleri için kağıt gelecekmiş ya, ben memleketime gidince mi alabilirim,, yoksa bulunduğum ildeki bürodan alabilirmiyim???
ben derslere daha yeni çalışmaya başladım hadis tarihi ve usulünden acayip eser yazar verilmiş biraz karışık ama çok güzel bilgiler var... bu sene ki yeterliliğe giren herkes çok zordu diyor gerçekten Allahtan hayırlısı artık gayret bizden tevfik Allahtan ne diyelim...
kızlar aöf ilahiyat için kaç puan yapmam gerekiyor ygs den okul puanı ile birlektemi almam gerekiyor
dün girdim biraz kötü geçti ama bakalım
birde nereye başvurucam tercih mi yapıcam biraz bilgi verirseniz sevinirim
bende dün sınava girdim 42netim var ,ilahiyat düşünüyorum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah arapçadan biraz tırsıyorum düz lise mezunuyum hiç aarapçam yok ...
sağ ol canım barajı geçtim çok şükür inşallah ben tercihten sonra aranıza katılırım inşallah
arkadaşlar bende ygs den 236 aldı okul puanıyla 266 falan oluyo bide bende düz lise mezunuyum sizce yerleşebilirmiyim acaba çok istiyorum bu bölümü
Allah yardım eder inşaallah bazı sitelerde ders özetleri var arama motorlarndan ararsan çıkacaktır bide son 2 yılın çıkmış sorularını çöz işine yarayacağını umuyorum... başarılar..2. üniversite kapsamıyla aöf ilahiyata kayıt oldum 1. sınıfı geçtim ara verdim, ara verdiğim sene sistem değişmiş, şimdi 2.sınıf bahar dönemi sınavlarına giricem, sanırım 2 hafta varmış, nerden çalışıcam, nasıl çalışıcam bilmiyorum, 6aylık bebeğim var, bana yardımcı olabilecek varmı? kitapları bitirmeme imkan yok, pratik nereden halledebilirim? 1.sınıfı sadece çıkmış sorulara çalışarak geçmiştim, şimdi sistem değişmiş