Açıköğretim ilahiyat...

İlahiyat 2. sınıftayım. Allah nasip ederse diplomamı alıcam. İlitamı da bitirmek nasip olur ileride kısmetse...

kızkardeşlerim okudu bu mayıs ayındada ilitamı bitirdiler..
biri atandı kuran kursu hocası olarak
ama ikiside çok çalışıyordu özelkle sınava 1 ay kala annemlere gitmiyordum..çünkü onların ders çalışma düzenlerini etkilemek istemiyordum..

arapça gözümü çok korkutuyor kızlar zor diyo herkes :1ninca:
işletme bitince bi de ilahiyat düşünüyorum aslında
bakalım kısmet

bnde işletmedeyim.
bu sene son.bitirince ilahiyat okucam bnde inşallah.:hulya:

ben de ikinci sınıftayım ama 1 sene arada dondurmuştum örgün eğitimimi bitirmek için... ilk sınıftan bi arapçam kalmıştı hala yeterince öğrenemedim napcam bilmiom vakti olanlar istanbuldaysa ismek kurslarına gitsin, konular örtüşüyor. ben sadece 1 kur gidebildim o da yarım yamalak...

İlahiyattan mezun oldum çok şükür :)))
Dgs'ye seneye girip İlitam'a giricem nasipse...
Bu sene düğün tarihime denk gelince Dgs seneye kaldı.
Herşeyin hayırlısı...Kısmet...

bacılar bu sene uzaktan öğretime geçti ilahiyat, 2. üniversiteden girenler ne kadar harç ödeyecek bilen var mı??

selam kızlar ben edebiyat okuyorum ilahiyatı merak ettim bazı sorularım vardı .bildiğim kadarıyla ilahiyat 2 yıllık ,aöf ilahiyatı bitirince 4 yıllığa tamamlanabilir mu ? aöf 2 yıllık ilahiyatı bitirince kuran kursu hocası olunabiliniyor mu ? teşekkürler :)

10 aralıkta sanırım ilk sınav varmış arkadaşlar, hangi ders acaba. kitaplarımı da daha dün aldım :)

bütün derslerin belli konularından. internet sitesinde pdf dosyalarında anlatmışlar hepsini.

bir rivayete göre netten soruları bulabilirmişiz arkadaşlar, her yıl aynı sorular çıkıyomuş, bilginiz var mı?

o eskidendi. şimdi uzaktan öğretime geçince ilahiyat, açıköğretim gibi senede 2 sınav yerine 4 sınav yapacak. konular dağıldı yani. evet eskiden bazısı geçmiş soruları ezberliyip sınava girip iyi not alıyomuş forumlarda okumuştum. sözde değişcekmiş, yine de belli olmaz bunların işi.

bende ikinci ünv olarak ilahiyata kayıt yaptırdım ikinci yılım bu sene.sistem değişmiş gıcık oldum ne güzel bir iki akşam çalışıp geçmiştim geçen sene.bu yıl bir iki hafta gider artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…