Açıköğretim ilahiyat...

Evet kızlar ilk dönemi atlattık şükür..
Yüksek onur belgesi almaya hak kazanmışım.. 3.69 ortalamayla.. Sanırım aöf bürosuna gittiğimizde verecekler.. İnşallah ikinci Dönemide başarıyla atlatırız..
tebrikler canımmm... benimde ortalama 3.78 çok şükür bu dönem böylece geçti... büroya kayıt yenilemeye gidince sordum eve bi yazı gelecekmiş belge kazandınız diye ondan sonra bürodan alacakmışız 2. dönemde güzel geçer inşaallah:KK76:

tebrikler canımmm... benimde ortalama 3.78 çok şükür bu dönem böylece geçti... büroya kayıt yenilemeye gidince sordum eve bi yazı gelecekmiş belge kazandınız diye ondan sonra bürodan alacakmışız 2. dönemde güzel geçer inşaallah:KK76:

tebrikler canım bende 3,65 :)
bişey sorcam ben sınavlara memleketimde giriyorum, ve annemlerin adresini vermiştim...yani sınav yerim memleketim...ben başka ilde oturuyorum...
bu onur belgeleri için kağıt gelecekmiş ya, ben memleketime gidince mi alabilirim,, yoksa bulunduğum ildeki bürodan alabilirmiyim???

eee kızlar sınav sonuçlarıda açıklandı... nasıl dersler??? önümüzde ki dönemin dersleri biraz daha zor gibi gerçi daha tam olarak incelemedim biraz göz gezdirdim sadece (1. sınıf)....

evet canım şükür bu dönem bitti, haklısn dersler çok zor görünüyor hukuk tefsir hadis vs baya zor derslermiş eşim diyor...
daha ben bismillah demedim..:KK43: siz naptınız çalışmaya başladınızmı kızlar???

Bende okuyorum benim de sikintim arapca cocuktan calisamiyorum ayrica bu seneki
yeterlilik sinavi gozumu korkuttu.

tebrikler canım bende 3,65 :)
bişey sorcam ben sınavlara memleketimde giriyorum, ve annemlerin adresini vermiştim...yani sınav yerim memleketim...ben başka ilde oturuyorum...
bu onur belgeleri için kağıt gelecekmiş ya, ben memleketime gidince mi alabilirim,, yoksa bulunduğum ildeki bürodan alabilirmiyim???

canım herhangi bir bürodan olmuyor bildiğim kadarıyla kendi seçtiğin bürondan alacaksın... yani memleketinden gittiğinde alırsın ama yine de bi sor istersen umarım 2. dönem başarıların devam eder bende seni tebrik ederim...:KK34:

ben derslere daha yeni çalışmaya başladım hadis tarihi ve usulünden acayip eser yazar verilmiş biraz karışık ama çok güzel bilgiler var... bu sene ki yeterliliğe giren herkes çok zordu diyor gerçekten Allahtan hayırlısı artık gayret bizden tevfik Allahtan ne diyelim...

ben derslere daha yeni çalışmaya başladım hadis tarihi ve usulünden acayip eser yazar verilmiş biraz karışık ama çok güzel bilgiler var... bu sene ki yeterliliğe giren herkes çok zordu diyor gerçekten Allahtan hayırlısı artık gayret bizden tevfik Allahtan ne diyelim...

ben bu sene yeterliğe girmedim canım :KK43: oğlum ufak olduğu için aöf zaten çok zorluyor beni ders çalışmaya fırsat çok zor buluyorum...
birde yeterlikle uğraşırsam ikisinden de afallarım diye korktum...en iyisi okul bitsin hayırlısıyla rahat rahat çalışırım yeterliğe diye düşündüm..ezberlerimden çoğunu unuttum mesela onları sağlamam lazım tekrardan...
okul bitene kadar hem oğlumda büyür okula falan gider nasipse, baya rahat ederim diye düşünüyorum...biraz gecikmlei de olsa rabbim bu kuran hizmetini vermeyi nasip eder inşallah bana ve bütün isteyen kardeşlerimize...

kızlar aöf ilahiyat için kaç puan yapmam gerekiyor ygs den okul puanı ile birlektemi almam gerekiyor
dün girdim biraz kötü geçti ama bakalım
birde nereye başvurucam tercih mi yapıcam biraz bilgi verirseniz sevinirim

kızlar aöf ilahiyat için kaç puan yapmam gerekiyor ygs den okul puanı ile birlektemi almam gerekiyor
dün girdim biraz kötü geçti ama bakalım
birde nereye başvurucam tercih mi yapıcam biraz bilgi verirseniz sevinirim

canım ygs den barajı geçmen yeterli...145 baraj sanırım tam emin değilim...
tercihler açıklandığında,eskişehir anadolu üniversitesi ilahiyat açıköğretim diye yazar...kontenjan sınırsız bildiğim kadarıyla....onu tercih edeceksin....barajı geçtiğin takdirde kesin kaydın yapılır...kontenjanı sınırsız diye biliyorum...
canım bu arada eğer hiç bir bilgin yoksa, yani tercih yapmayı beceremezsen, herhangi bir liseye git onlar yaparlar tercih işlemini...
ben imam hatip mezunu olduğum için, herhangi bir imam hatip lisesinden yaptırmıştım yatay geçişle..

sağ ol canım barajı geçtim çok şükür inşallah ben tercihten sonra aranıza katılırım inşallah

bende dün sınava girdim 42netim var ,ilahiyat düşünüyorum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah arapçadan biraz tırsıyorum düz lise mezunuyum hiç aarapçam yok ...

bende dün sınava girdim 42netim var ,ilahiyat düşünüyorum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah arapçadan biraz tırsıyorum düz lise mezunuyum hiç aarapçam yok ...

hayırlı olsun canım netin :)
düz lise mezunu olup ilahiyat okuyan yüzlerce insan var, hatta benim bi arkadaşım düz lise mezunu bu sene oda kaydoldu, :)
biraz kursa gideyim arapçayı sökerim dedi sonra vazgeçti...
kendi başına evde kitabından çalıştı...gayette iyi puan aldım sanırım 60 almıştı...
aöf nin arapça kitabı baya derin ve güzel öğretiyor...
hiç korkma canım allah yardımcı olur, islamın dili arapça... allah islam yolunda ilerleyene yardımcı olur, sen tedbirini al, tevkkül allahtan canım...bekliyoruz seni de aramıza :) hayırlı olsun tekrar bölümdaşım diyebilirim şimdiden.. :)

arkadaşlar bende ygs den 236 aldı okul puanıyla 266 falan oluyo bide bende düz lise mezunuyum sizce yerleşebilirmiyim acaba çok istiyorum bu bölümü

arkadaşlar bende ygs den 236 aldı okul puanıyla 266 falan oluyo bide bende düz lise mezunuyum sizce yerleşebilirmiyim acaba çok istiyorum bu bölümü

yerleşirsin arkadaşım barajı geçmen yetiyor... bende düz lise mezunuyum korkmayın gönülden istemek ve çalışmak bizim elimizde takdir Allahındır c.c ...

çok teşekkür ederim gerçekten inşallah yerleşirim 2 yaşında bi oğlum var onunla birlikte çok zor çalıştım oyüzden emeklerim boşa gitsin istemiyorum Şuandada karnımda 5 aylık bebeğim var yani sizin anlıcanız yerleşirsem çok zor günler beni beklicek galiba 2 çocukla :KK1: ama tek avuntum bana bu fikri bu isteği veren rabbim ona görede bir kolaylık verecektir inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun

2. üniversite kapsamıyla aöf ilahiyata kayıt oldum 1. sınıfı geçtim ara verdim, ara verdiğim sene sistem değişmiş, şimdi 2.sınıf bahar dönemi sınavlarına giricem, sanırım 2 hafta varmış, nerden çalışıcam, nasıl çalışıcam bilmiyorum, 6aylık bebeğim var, bana yardımcı olabilecek varmı? kitapları bitirmeme imkan yok, pratik nereden halledebilirim? 1.sınıfı sadece çıkmış sorulara çalışarak geçmiştim, şimdi sistem değişmiş :KK43:

2. üniversite kapsamıyla aöf ilahiyata kayıt oldum 1. sınıfı geçtim ara verdim, ara verdiğim sene sistem değişmiş, şimdi 2.sınıf bahar dönemi sınavlarına giricem, sanırım 2 hafta varmış, nerden çalışıcam, nasıl çalışıcam bilmiyorum, 6aylık bebeğim var, bana yardımcı olabilecek varmı? kitapları bitirmeme imkan yok, pratik nereden halledebilirim? 1.sınıfı sadece çıkmış sorulara çalışarak geçmiştim, şimdi sistem değişmiş :KK43:
Allah yardım eder inşaallah bazı sitelerde ders özetleri var arama motorlarndan ararsan çıkacaktır bide son 2 yılın çıkmış sorularını çöz işine yarayacağını umuyorum... başarılar..:KK34:

X