Açık Liseye Geçmek?

baharerdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
1
0
24
Merhaba herkese, 12. Sınıf sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ama üniversite de hukuk istiyorum. açık liseye geçebilir miyim nasıl olur? Staj zaman kaybı zaten. Meslek açık lisesine geçmek istemiyorum ama açık öğretim lisesine. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?
Bölümüm hemşire yardımcısı, okuldaki hocalar bile buradan mezun olsanız bile üniversitesiz işe yaramaz diyor ben zaten sağlık istemiyorum ve üniversite için sıkı çalışmam gerek iyi bir üniversite taban puanları dahi yüksek o yüzden açık liseye geçeceğim

Merhaba herkese, 12. Sınıf sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ama üniversite de hukuk istiyorum. açık liseye geçebilir miyim nasıl olur? Staj zaman kaybı zaten. Meslek açık lisesine geçmek istemiyorum ama açık öğretim lisesine. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?
Bölümüm hemşire yardımcısı, okuldaki hocalar bile buradan mezun olsanız bile üniversitesiz işe yaramaz diyor ben zaten sağlık istemiyorum ve üniversite için sıkı çalışmam gerek iyi bir üniversite taban puanları dahi yüksek o yüzden açık liseye geçeceğim
Benim bi arkadasım ogluna açık liseye geçirmişti son sınıfında. Sınavlara rahat hazırlanmak için yapmıstı ve çocuk sabancı ünv. Kazandı.

Alt yapıniz var mi? universite sinavi icin once saglam bir alt yapı sonrada sizi sıkı caliştiracak profesyonel bir yönlendiriciye ihtiyacınız var.

Yani liseyi birakip evde kendim universite calişacagim derken alt yapınız ve size yardimci olacak birileri yoksa bocalarsıniz. bir de ustune acik lise sinavlarinida gecemezseniz lise diplomasindan da olursunuz.

X