- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Sen içiyon mu cast abla
İnsanlar bana soruyor içmiyorum diyince kimse inanmıyor
Sen içiyon mu cast abla
İnsanlar bana soruyor içmiyorum diyince kimse inanmıyor
Ayak alçılı bide sekerek gittimayılalı 3 saat filan olmuş bide bide tam karşıda güvenlik var görse atarlar kesin eşim dediki senin yüzünden atılacaz aman boşver salla gitsin dedim cam kenarı güzel oluyor gizli gizliolunca
şu an ben de inanamadım ne ara başladın zındık
şey de oluyor mu sabah kalkınca böyle soğuk bir şeyle o sigarayı istiyorum ilkinhatta uyku arasında kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum bizim durum vahim gibi
şey de oluyor mu sabah kalkınca böyle soğuk bir şeyle o sigarayı istiyorum ilkinhatta uyku arasında kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum bizim durum vahim gibi
Benşm kızımda içmiyor,anası babası tiryaki ama genlerimiz ona bulaşmamış çok şükür
İçmiyorum ki abla :26::26:
İnsanlar içiyormusun diye soruyor içmiyorum diyorum kimse inanmıyor içmeyen mi kaldı diye
Uyku arasi bari olmasaaaaa bende de var ayni dertgözüm acilmayagörsun amaaannnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim babam içiyordu bıraktı 6 ay içmedi sonra tekrar başladı benim yüzümden sanırım
Hiç bulaşmasın yaşasın dumansız hava sahası hanım abla
Gözümü açıyom pakete koşuyorum hemengece bile kalkıpiçerim vakit sorunu yok bende
Ankaradan geliyorum otobüs benzinliğe girdi,şöför amca tuvalete girecek hürra hücum indik tüttürdük toplucana
ha aman içme be ben yanlış okumuşum
çok para gidiyor valla canımı sıkıyor azaltmak istiyorum ben artık
gözünü sevdiğimin kısa kırmızı...
Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar amaBırakan gene başlıyor muzcum,senden kaynaklı değildir
Zaten hiç hoşlanmıyor sigaradan
ha aman içme be ben yanlış okumuşum
çok para gidiyor valla canımı sıkıyor azaltmak istiyorum ben artık
gözünü sevdiğimin kısa kırmızı...
senin paket beyaz mı yoksa abla öyle tahmin ettim burdan
Hahahaha hala Camel'a gecmedin mi yoksa :O
216 ya bile razıyım ayy ben hatta tekel 2000 icmistim ilk haha suan cok utandim yeminle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar amaBende kendimi suçluyodum ergen zamanlarımdı kalpten götürdüğüm zamanlardı adamı
hoşlancak bişeyi yok kihele kokusu
En son ne zaman sigara içtin abla mola ver iç istersen
Mavi beyaz HD slim içiyorum
Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar amaBende kendimi suçluyodum ergen zamanlarımdı kalpten götürdüğüm zamanlardı adamı
hoşlancak bişeyi yok kihele kokusu
En son ne zaman sigara içtin abla mola ver iç istersen
ah burası amerikan filimlerindeki bağımlılar toplu terapi seansına dönmüş
hadi şimdi birbirinize sarılın ve sigarayı bırakın