Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

Sen içiyon mu cast abla

İnsanlar bana soruyor içmiyorum diyince kimse inanmıyor

şu an ben de inanamadım ne ara başladın zındık

şey de oluyor mu sabah kalkınca böyle soğuk bir şeyle o sigarayı istiyorum ilkin hatta uyku arasında kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum bizim durum vahim gibi

Uyku arasi bari olmasaaaaa bende de var ayni dert gözüm acilmayagörsun amaaannnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçmiyorum ki abla :26::26:
İnsanlar içiyormusun diye soruyor içmiyorum diyorum kimse inanmıyor içmeyen mi kaldı diye

Gözümü açıyom pakete koşuyorum hemen gece bile kalkıpiçerim vakit sorunu yok bende
Ankaradan geliyorum otobüs benzinliğe girdi,şöför amca tuvalete girecek hürra hücum indik tüttürdük toplucana

Benşm kızımda içmiyor,anası babası tiryaki ama genlerimiz ona bulaşmamış çok şükür

Benim babam içiyordu bıraktı 6 ay içmedi sonra tekrar başladı benim yüzümden sanırım
Hiç bulaşmasın yaşasın dumansız hava sahası hanım abla

İçmiyorum ki abla :26::26:
İnsanlar içiyormusun diye soruyor içmiyorum diyorum kimse inanmıyor içmeyen mi kaldı diye

ha aman içme be ben yanlış okumuşum

Uyku arasi bari olmasaaaaa bende de var ayni dert gözüm acilmayagörsun amaaannnnn

çok para gidiyor valla canımı sıkıyor azaltmak istiyorum ben artık

gözünü sevdiğimin kısa kırmızı...

senin paket beyaz mı yoksa abla öyle tahmin ettim burdan

Hahahaha hala Camel'a gecmedin mi yoksa :O
216 ya bile razıyım ayy ben hatta tekel 2000 icmistim ilk haha suan cok utandim yeminle

Bırakan gene başlıyor muzcum,senden kaynaklı değildir
Zaten hiç hoşlanmıyor sigaradan
Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar ama Bende kendimi suçluyodum ergen zamanlarımdı kalpten götürdüğüm zamanlardı adamı
hoşlancak bişeyi yok ki hele kokusu

En son ne zaman sigara içtin abla mola ver iç istersen

Ayy lütfen yasağa herkes uysun şu pis şeyin kokusu burnuma geldi mi başım dönüyor eğer ayaktaysam hemen oturuyorum oturuyorsam direk kaçıyorum. Bize de yazık ya bi de önünde yürüyen adamın dumanı uflemesi ve suratiniza gelmesi yok mu Allahım sanki Osmanlı tokadı yemisim gibi iyyy Allah bilir o dumanda ne hastalıklar var bize de bulastiriyorlar.
Bi gün amcamla bi misafirlige gittik, ev sahibi adam sigarasini çıkardı tam icecekti ki amcam dedi ki valla kapalı alanda sigara icemezsin yasak, cezası var şimdi arar şikayet ederim bak demişti hahahahah adam da uslu uslu sigarayı yerine koymuştu. Sanki bizim evimizdi de o misafirdi

ah burası amerikan filimlerindeki bağımlılar toplu terapi seansına dönmüş

hadi şimdi birbirinize sarılın ve sigarayı bırakın

Hahahaha hala Camel'a gecmedin mi yoksa :O
216 ya bile razıyım ayy ben hatta tekel 2000 icmistim ilk haha suan cok utandim yeminle

yok kız ben eski camel tiryakisiydim sonra tadı bi bozuk gelmeye başladı kısa kırmızı pall mall şu an
niye bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor içimi yumuşak bak tavsiye ederim aynı fiyat
öğrencilikte fakirlikten vitory içtiğim günler vardı

peki ben ben ilk uzun marlboro ile başlamıştım kamyoncu gibi

ben de içiyorum günde 7-8 tane. ve sadece açık havada içmeyi severim :2: tek keyfimizi elimizden almasınlar

en son 4 saat önce içmişim büyük başarı bi iki saat daha bekliyim geceyarısında yaparım altın vuruşu

Mavi beyaz HD slim içiyorum

nasıl bildim

ama slim beni kesmiyor 5 tanesini bir araya getirip yaksak belki

Çoğu kişi bırakıp tekrar başlıyor,gerçi birazda irade ile ilgili sigara içimi

ah burası amerikan filimlerindeki bağımlılar toplu terapi seansına dönmüş

hadi şimdi birbirinize sarılın ve sigarayı bırakın

Chess seviyom seni kardeş

aç karna sabah içilen sigara gibisi yok...
aç karna içme huyumu bıraksam kendilerini de bırakıcam...:)

Sigaranın da bu olayı güzel işte sigara içenler arası muhabbet hiç bitmez ve hep sigara içenlerle muhabbet daha keyifli olagelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…