Başkasının özgürlüğünü sınırladığın aşamaya özgürlük denmez. Sen sigara içmezsen benim rahatsız olma durumum gerçekleşmiyor. Bu durumda sigara içen benim özgürlüğümü kısıtlamış oluyor. Ben onun değil."Ayy ben içmiyorum, iyi oldu yasaklanması" diyenleri hiç anlamıyorum. Sizin her ne kadar sigara dumanına maruz kalmama hakkınız varsa aynı şekilde sigara içenlerin de özgürlüğü var. Karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
Yasağa nenemle cevap veriyorum
Bi kere yolda yürürken yeni aldığım montumu yakmıştı elindeki sigarasıyla kekonun biri.
Hele yürürken baca gibi dumanı arkaya doğru attıran amcalar yok mu, gıcık oluyorum. Tüm duman ciğerlerime doluyor.
Orda içme, burda içme, nerde içecez dicek sigara içenler ama artık içmeyenler de çoğunlukta olduğuna göre içmeyenleri düşünmek zorundasınız. Yasak değil de yeni bi düzenleme yapılabilir. Kim ne kadar uyar tartışılır...
biri benim direkt kolumu yakmıştı yatıklım tıklım kalabalığız otobüs durağında bir iğne batması gibi cızz coss etti çıngar çıkardım adam otobüse kadar binip özür diledi bir de trip attım
hahahaahher ne kadar yasağı desteklesem de abla yorumuna koptum
Yıllardır cigara tüttürüyorum,dışarda bile içerken nerede içlir yada içilmez ona çok dikkat ederim..
Yanımda duran çocuk filan varsa uzaklaşırım,dikkat etmek gerekir bu konuda..
İçemedğim zaman başım zonklar,asabileşirim meselaameliyat olmuştum o akşam cam kenarına tüneyip içmişliğim vardır ..
ay hayal edemedim hastane penceresinde
biz de yurtta yapardık üniversitedeyken camdan sarkardık resmen ay nöbetçilerden kaçak göçek toplanır içerdik ama ne zevkliydi o sigara be
ay hayal edemedim hastane penceresinde
biz de yurtta yapardık üniversitedeyken camdan sarkardık resmen ay nöbetçilerden kaçak göçek toplanır içerdik ama ne zevkliydi o sigara be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?