Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

dimi eski bir şey o çünkü hiç görmedim
yok canım daha neler at bokundansigara mı olurmuş

ay deniyeyim o zaman evde de var gerçi yeni rakı var ama olsun..

oh afiyet olsun

tadı acı ama onun öncesinde tuzunu yeyip üstüne tek seferde dikiyorsun üstüne limonu da emdin miydi oh mis kaktüsten yapılıyormuş zaar

tatlı içki severm ben o yüzden en iyisi tatlı rom, mojito falan

Onunla dene olmassa beğenirsin belki ..
Yok almayım onu ,içemem herhalde

Neyse hanımım içki muhabbeti yapmayalım şimdi biri çıkıp piii size ramazanda konuştukları şeye bak derse naparız

piiiii size bensiz içki muhabetimi olur ben tekirdağlıyım rakı benden sorulur

Eve kapattiracaklar kendimi sonunda o olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerede içicez bu mereti tamam çocukların göreceği yerler olmasını bende istemem de... eee bize de yazık be yaaa..

buluruz biz içecek bir yer

zaten hala bazı kapalı mekanlarda içilebiliyor ki

Kendimize fanus yaptıralım, sokağa çıktığımızda fanuslarımızın içine girer çekeriz sigaraları
Kapalı alan tamam, okul, hastane bahçeleri, çocuk parkları tamam ama denize karşı açık çay bahçelerinde yasaklarlarsa isyan ederim
Evde de salonda odalarda içmiyorum, hava kötüyse veya çıkmaya üşendiysem mutfakta içerim, birde terasta, mutfaktan çıkmayayım en iyisi

Tekirdağ rakısı ama litfen
Rakı mı sevemedim o mereti yahu kokusu çok ağır geliyor, içkiyle pek aram yoktur ama 40 yılın başı çoook canım çekerse bir bardak soğuk biraya hayır demem, bir bardakla bile kıkır kıkır gülecek hale geliyorum, hesap et ne süper içiciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…