Vallahi annem dedemin içtiğini söyler hep dedem 76 da ölmüş oradan hesaolwrsak sanki bulamayizneyse en kötü tütün sarar içeriz :)
Ayyyy bizim yurtta da hep erkeklerin at b.u sarıp ictikleri geyigi dönerdi muhabbet cok baska yerlere gidioo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatta ülkeye sigara girişi yasaklansın...en kısa zamanda bu uygulama gelir inşallahh
Evet su gibi olmuyor,soda tadı ağır basıyor tavsiye ederim iç bak..
Kırmızıyı sevmen bende buruk gelir tadı ondan belkide..
Şirinceden almıştık şarap filan harikaydı tatları,bu kış kıbrıstan gelirken 3 şişe şarap aldım bitirdim hepsini
Tekilayı içmedim ama acı olur tadı demi..
Ben hiç içmedim denemedim bile ama en sevdiğim ifadelerden birievet bu smiley kaldırılmıştı, dumansız hava sahası diye, sağolsunlar tiryakiler sayesinde geri geldi
ay deniyeyim o zaman evde de vargerçi yeni rakı var ama olsun..
oh afiyet olsun
tadı acı ama onun öncesinde tuzunu yeyip üstüne tek seferde dikiyorsun üstüne limonu da emdin miydi oh mis kaktüsten yapılıyormuş zaar
tatlı içki severm ben o yüzden en iyisi tatlı rom, mojito falan
Onunla dene olmassa beğenirsin belki ..
Yok almayım onu ,içemem herhalde
Tekila sevilmez mi hanımım
Owwİçmedim hiç yaa,evde vardı bir ara misafir bitirdi onuda
Owwshot shot hüpleticeksin
Yani rakının kokusunu seviyorsun tekilayı beğenmiyorsun öylemiCıkkss hüpletmesem onu kokusunuda sevmedim onunrakı keser beni
Yani rakının kokusunu seviyorsun tekilayı beğenmiyorsun öylemi
Tekirdağ rakısı ama litfen
Neyse hanımım içki muhabbeti yapmayalım şimdi biri çıkıp piii size ramazanda konuştukları şeye bak derse naparız
Bilerek yapıyoruz zaten ortalık karışsın diye işimiz gücümüz olmadığındanUsulen cevabı veririz
Bilerek yapıyoruz zaten ortalık karışsın diye işimiz gücümüz olmadığından
Neyse hanımım içki muhabbeti yapmayalım şimdi biri çıkıp piii size ramazanda konuştukları şeye bak derse naparız
Eve kapattiracaklar kendimi sonunda o olacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerede içicez bu meretitamam çocukların göreceği yerler olmasını bende istemem de... eee bize de yazık be yaaa..
buluruz biz içecek bir yer
zaten hala bazı kapalı mekanlarda içilebiliyor ki
Rakı mıTekirdağ rakısı ama litfen