Haberi okuyunca sigara içesi gelenler?
Bennnn !
Hayur icmeyenlerin ki özgürlük de bizim özgürlük noluyosa artık amaaannn :/:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"Ayy ben içmiyorum, iyi oldu yasaklanması" diyenleri hiç anlamıyorum. Sizin her ne kadar sigara dumanına maruz kalmama hakkınız varsa aynı şekilde sigara içenlerin de özgürlüğü var. Karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
içelim kardeş o zaman birer tane
valla ben zaten çocukların önünde içmem prensip gereği ama her yere de karışmasınlar bir zahmet kimsenin alanını gasp ettiğim yok
Bende karşıyım patk vs gectim evde çocuk varsa evin icine bile karşıyım. .
Ama bu kadar da olmaz hakkat ki su var kapalı alanlarda yasakladilar ne kadar uyuldu? Fosss..
Neyse illaki icecek biyer buluruz olmazsa evden cikmam arabadan inmemmm..
Icerim de icerim birakasim vardi suan yeniden kacti..
Afiyet olsun bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde son bulur. Benim sigara içmemem bir tiryakinin sağlığına zarar veriyor mu? HAYIR. Bir tiryakinin sigara içmesi benim sağlığıma zarar veriyor mu? EVET.
Sizce doğru mu insanların çocuk bahçelerinde el kadar bebelerin suratlarına üfüre üfüre sigara içmesi?
E siz özgürlük derseniz o zaman adam öldürme özgürlüğü, tecavüz özgürlüğü... bunun sonu yok, özgürlükler 3. kişilere zarar vermediği müddetçe serbest kalır.
hee oldu...................
"Ayy ben içmiyorum, iyi oldu yasaklanması" diyenleri hiç anlamıyorum. Sizin her ne kadar sigara dumanına maruz kalmama hakkınız varsa aynı şekilde sigara içenlerin de özgürlüğü var. Karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
a a a durumu tecavüze kadar getirmişsiniz. Ne kadar da abartmışız.
Ben özellikle "ANLAYIŞLI OLMAK"tan bahsettim. Hiçkimseyi sıkıntıya sokmayacak çözümler...
Bugüne kadar disarda rahat sigara icebildiyseniz demekki icenlerin hakki görmezden gelinmemis. Nasil sokakta sigara icme hakki olduysa bu zamana kadar, icmeyeninde dumana maruz kalmama hakki vardir...."Ayy ben içmiyorum, iyi oldu yasaklanması" diyenleri hiç anlamıyorum. Sizin her ne kadar sigara dumanına maruz kalmama hakkınız varsa aynı şekilde sigara içenlerin de özgürlüğü var. Karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
Bugüne kadar disarda rahat sigara icebildiyseniz demekki icenlerin hakki görmezden gelinmemis. Nasil sokakta sigara icme hakki olduysa bu zamana kadar, icmeyeninde dumana maruz kalmama hakki vardir....
Sorunlar yasaklarla halledilemez. Bir sorunla başa çıkamayınca "YASAK KARDEŞİM YASAK" demekle sorunu çözemezsiniz. Benim bu habere bu kadar tepki göstermemin en önemli sebebi budur.
Evet mutlaka ki hiçkimse bir başkasının sigara dumanına maruz kalmamı bunda hemfikiriz. Ancak bunu yasakla çözmemeliyiz.
söndürür müsün lütfen şikayet ederim bak
bi ara bu da "" yasaklanmıştı kk da sonra geri geldi, kk da bile sigarasız duramadınız