Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

Icenler icin iyice alan daraliyor.Ben icmiyorum ama tiryakininin tiryakisi tanidiklarim var.Napacaklar onlar?Belki kullanmadigimiz icin anlamiyoruz.Yanimda icilmesinden rahatsizlik duymam mesela.Eli ayagi titreyip yemek bitse de sigara icsem diyenler var.Eve gitsem de icsem ya da tuvalete gideyim de iki firt cekeyim diyecekler sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sigara içmeyen biri olarak çok sevindim bu habere
avm lerin girişi sanarsın tren istasyonu
hani bi laf varya her kafadan bir ses çıkıyor diye
bunlarda her kafada bir duman çıkıyor :KK1::KK1::KK1:
yanımdan biri geçse sigara içerken hop dumanı bana geliyor
içenlerdende ricam lütfen yürürken sigara içmeyin çok rahatsız edici
ayrıca hava almaya çıkıyoruz dışarıya,cafelerin bahçelerinde yer bulmak namümkün
herkesin elide sigara önünde bi çay bi çayla 5 sigara içiyorlar
bize oturmaya yer kalmıyor.

Sigara kullanan biri olarak kesinlikle güzel bir uygulama ve ictigim halde destekliyorum. Özgürlükten bahsedilmiş de yurt disindan ornek vereyim bazi ülkeler de de her yerde sigara icemezsiniz acik alanda bile belli sinirlamalar vardır

Sigara yasagini duyunca insanin nasil sigara icesi gelirki .. Sanirim bahane... Kaç yildir sigara kullaniyorum yasak kelimesini duyunca içimde öyle bir istek oluşmuyor.. Sigara içene özgürlük tamam da su dan bahsetmiyoruz zehirin özgürlüğü mu olurmus senin dumanin insanları zehirliyor burda daha ne özgürlügu araniyor ki anlamis değilim...

"Ayy ben içmiyorum, iyi oldu yasaklanması" diyenleri hiç anlamıyorum. Sizin her ne kadar sigara dumanına maruz kalmama hakkınız varsa aynı şekilde sigara içenlerin de özgürlüğü var. Karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
Başkasının özgürlüğünü sınırladığın aşamaya özgürlük denmez. Sen sigara içmezsen benim rahatsız olma durumum gerçekleşmiyor. Bu durumda sigara içen benim özgürlüğümü kısıtlamış oluyor. Ben onun değil.
Sigara içen başkalarını rahatsız etmeyecek dumanı başkalarının yüzüne vurmayacak şekilde ve yerde içmeli bence. Zamanında ben de sigara içtim ama sigara içmeyen kişinin yanında veya yolda arkamdan insanlar gelirken veya bir sürü kişinin olduğu parklarda Bank'larda üfleyip üfleyip kimseye rahatsızlık vermedim. Imkansız bir şey değil yani. :KK14: Azıcık nezaket saygı ve anlayış lazım. Herkese.

Bazı şeyler, keşke daha anlayışlı olunsa, diyerek çözülmüyor maalesef.

Bu habere çok çok sevindim. Benim gibi sigara dumanına karşı hassas birisi için güzel bir haber.
İlk kapalı alan yasağı geldiğinde sevinmiştim ama ona bile tam manasıyla uyulmuyordu, mesela durakta kuyruk halinde beklerken önümdekinin içtiği sigara beni boğuyor, şehirlerarası otobüs yolculuklarında mola verildiğinde herkes kapının önünde içiyor içeride ben öksürük krizine giriyorum sonra da bana eee bu benim özgürlüğüm diyorlar. Yolda önümdeki adam sigara içiyorsa gitsin diye bekliyorum, alt komşum tiryaki olduğundan akşamları penceremi kapatmak zorunda kalıyorum kokuya maruz kalmamak için. Bana göre özgürlük başkasının sınırına tecavüz etmek değildir. İnşallah doğru uygulanır, en azından kafelerde, parklarda ve insanların toplu bulunduğu yerlerde buna riayet edilsin mesela sigara içenlere de özel alanlar yapılabilir yani onların da içme hakkı var sonuçta.

Bi kere yolda yürürken yeni aldığım montumu yakmıştı elindeki sigarasıyla kekonun biri.
Hele yürürken baca gibi dumanı arkaya doğru attıran amcalar yok mu, gıcık oluyorum. Tüm duman ciğerlerime doluyor.
Orda içme, burda içme, nerde içecez dicek sigara içenler ama artık içmeyenler de çoğunlukta olduğuna göre içmeyenleri düşünmek zorundasınız. Yasak değil de yeni bi düzenleme yapılabilir. Kim ne kadar uyar tartışılır...

Oh Çok güzel bir Haber
Özellikle avm Girişleir bir yıllık sigara. İhtiyacını karşılıyor

Bi kere yolda yürürken yeni aldığım montumu yakmıştı elindeki sigarasıyla kekonun biri.
Hele yürürken baca gibi dumanı arkaya doğru attıran amcalar yok mu, gıcık oluyorum. Tüm duman ciğerlerime doluyor.
Orda içme, burda içme, nerde içecez dicek sigara içenler ama artık içmeyenler de çoğunlukta olduğuna göre içmeyenleri düşünmek zorundasınız. Yasak değil de yeni bi düzenleme yapılabilir. Kim ne kadar uyar tartışılır...

biri benim direkt kolumu yakmıştı ya:KK5: tıklım tıklım kalabalığız otobüs durağında bir iğne batması gibi cızz coss etti çıngar çıkardım adam otobüse kadar binip özür diledi bir de trip attım :KK60:

Yıllardır cigara tüttürüyorum,dışarda bile içerken nerede içlir yada içilmez ona çok dikkat ederim..
Yanımda duran çocuk filan varsa uzaklaşırım,dikkat etmek gerekir bu konuda..
İçemedğim zaman başım zonklar,asabileşirim mesela :KK53: ameliyat olmuştum o akşam cam kenarına tüneyip içmişliğim vardır ..:KK53::KK53:

biri benim direkt kolumu yakmıştı ya:KK5: tıklım tıklım kalabalığız otobüs durağında bir iğne batması gibi cızz coss etti çıngar çıkardım adam otobüse kadar binip özür diledi bir de trip attım :KK60:

Ooo ne acımıştır ya, trip atmak ne kelime alıp sen de onu yaksaydın keşke :KK53:
Benim montumu yakan hızla uzaklaştığı için çemkiremedim, içime oturmuştu :KK31:

Yıllardır cigara tüttürüyorum,dışarda bile içerken nerede içlir yada içilmez ona çok dikkat ederim..
Yanımda duran çocuk filan varsa uzaklaşırım,dikkat etmek gerekir bu konuda..
İçemedğim zaman başım zonklar,asabileşirim mesela :KK53: ameliyat olmuştum o akşam cam kenarına tüneyip içmişliğim vardır ..:KK53::KK53:

:KK60: :KK60: ay hayal edemedim hastane penceresinde :KK60:

biz de yurtta yapardık üniversitedeyken camdan sarkardık resmen ay nöbetçilerden kaçak göçek toplanır içerdik ama ne zevkliydi o sigara be :KK60:

biz de yurtta yapardık üniversitedeyken camdan sarkardık resmen ay nöbetçilerden kaçak göçek toplanır içerdik ama ne zevkliydi o sigara be :KK60:

Sen içiyon mu cast abla :KK53::KK53:

İnsanlar bana soruyor içmiyorum diyince kimse inanmıyor:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ayak alçılı bide sekerek gittim :KK53::KK53: ayılalı 3 saat filan olmuş bide :KK53::KK53: bide tam karşıda güvenlik var görse atarlar kesin :KK60: :KK60: eşim dediki senin yüzünden atılacaz aman boşver salla gitsin dedim :KK53::KK53: cam kenarı güzel oluyor gizli gizliolunca :KK14:

X