• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

Sen içiyon mu cast abla :27::27:

İnsanlar bana soruyor içmiyorum diyince kimse inanmıyor:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27:

şu an ben de inanamadım ne ara başladın zındık :22:

Ayak alçılı bide sekerek gittim :27::27: ayılalı 3 saat filan olmuş bide :27::27: bide tam karşıda güvenlik var görse atarlar kesin :60: :60: eşim dediki senin yüzünden atılacaz aman boşver salla gitsin dedim :27::27: cam kenarı güzel oluyor gizli gizliolunca :ssz:

:60: :60:
şey de oluyor mu sabah kalkınca böyle soğuk bir şeyle o sigarayı istiyorum ilkin :ssz: hatta uyku arasında kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum :60: bizim durum vahim gibi :27:

şey de oluyor mu sabah kalkınca böyle soğuk bir şeyle o sigarayı istiyorum ilkin :ssz: hatta uyku arasında kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum :60: bizim durum vahim gibi :27:

Uyku arasi bari olmasaaaaa bende de var ayni dert :( gözüm acilmayagörsun amaaannnnn :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçmiyorum ki abla :26::26:
İnsanlar içiyormusun diye soruyor içmiyorum diyorum kimse inanmıyor içmeyen mi kaldı diye:27:

Gözümü açıyom pakete koşuyorum hemen :52::52: gece bile kalkıpiçerim vakit sorunu yok bende :60: :60:
Ankaradan geliyorum otobüs benzinliğe girdi,şöför amca tuvalete girecek hürra hücum indik tüttürdük toplucana :27::27:

Benşm kızımda içmiyor,anası babası tiryaki ama genlerimiz ona bulaşmamış çok şükür :27::27:

Benim babam içiyordu bıraktı 6 ay içmedi sonra tekrar başladı benim yüzümden sanırım :27::27::27:
Hiç bulaşmasın yaşasın dumansız hava sahası hanım abla :32::32::32:

İçmiyorum ki abla :26::26:
İnsanlar içiyormusun diye soruyor içmiyorum diyorum kimse inanmıyor içmeyen mi kaldı diye:27:

ha aman içme be ben yanlış okumuşum :27:

Uyku arasi bari olmasaaaaa bende de var ayni dert :( gözüm acilmayagörsun amaaannnnn :(

çok para gidiyor valla canımı sıkıyor azaltmak istiyorum ben artık :ssz:

gözünü sevdiğimin kısa kırmızı... :27:

Gözümü açıyom pakete koşuyorum hemen :52::52: gece bile kalkıpiçerim vakit sorunu yok bende :60: :60:
Ankaradan geliyorum otobüs benzinliğe girdi,şöför amca tuvalete girecek hürra hücum indik tüttürdük toplucana :27::27:

senin paket beyaz mı yoksa abla öyle tahmin ettim burdan :52:

Hahahaha hala Camel'a gecmedin mi yoksa :O
216 ya bile razıyım ayy ben hatta tekel 2000 icmistim ilk haha suan cok utandim yeminle :(

Bırakan gene başlıyor muzcum,senden kaynaklı değildir :34::34:
Zaten hiç hoşlanmıyor sigaradan
Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar ama :ssz: Bende kendimi suçluyodum ergen zamanlarımdı kalpten götürdüğüm zamanlardı adamı:ssz::27:
hoşlancak bişeyi yok ki:27::27::27: hele kokusu:25::25:

:27: En son ne zaman sigara içtin abla mola ver iç istersen:27::52::52:

Ayy lütfen yasağa herkes uysun şu pis şeyin kokusu burnuma geldi mi başım dönüyor eğer ayaktaysam hemen oturuyorum oturuyorsam direk kaçıyorum. Bize de yazık ya bi de önünde yürüyen adamın dumanı uflemesi ve suratiniza gelmesi yok mu Allahım sanki Osmanlı tokadı yemisim gibi iyyy Allah bilir o dumanda ne hastalıklar var bize de bulastiriyorlar.
Bi gün amcamla bi misafirlige gittik, ev sahibi adam sigarasini çıkardı tam icecekti ki amcam dedi ki valla kapalı alanda sigara icemezsin yasak, cezası var şimdi arar şikayet ederim bak demişti hahahahah adam da uslu uslu sigarayı yerine koymuştu. Sanki bizim evimizdi de o misafirdi :-) :-) :-)

ah burası amerikan filimlerindeki bağımlılar toplu terapi seansına dönmüş

hadi şimdi birbirinize sarılın ve sigarayı bırakın:27::27:

:1::1::1:

Hahahaha hala Camel'a gecmedin mi yoksa :O
216 ya bile razıyım ayy ben hatta tekel 2000 icmistim ilk haha suan cok utandim yeminle :(

yok kız ben eski camel tiryakisiydim sonra tadı bi bozuk gelmeye başladı kısa kırmızı pall mall şu an :27:
niye bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor içimi yumuşak bak tavsiye ederim aynı fiyat
öğrencilikte fakirlikten vitory içtiğim günler vardı :60:

peki ben ben ilk uzun marlboro ile başlamıştım kamyoncu gibi :60:

ben de içiyorum günde 7-8 tane. ve sadece açık havada içmeyi severim :2: tek keyfimizi elimizden almasınlar :43:

Dayım Dedem amcam bırakıp bi daha başlamadılar ama :ssz: Bende kendimi suçluyodum ergen zamanlarımdı kalpten götürdüğüm zamanlardı adamı:ssz::27:

en son 4 saat önce içmişim :53: büyük başarı bi iki saat daha bekliyim geceyarısında yaparım altın vuruşu :9:

Mavi beyaz HD slim içiyorum :ssz::ssz:

nasıl bildim :ssz:

ama slim beni kesmiyor :27: 5 tanesini bir araya getirip yaksak belki :60:

Çoğu kişi bırakıp tekrar başlıyor,gerçi birazda irade ile ilgili sigara içimi :52::52:

ah burası amerikan filimlerindeki bağımlılar toplu terapi seansına dönmüş

hadi şimdi birbirinize sarılın ve sigarayı bırakın:27::27:

:1::1::1:

Chess seviyom seni kardeş :3::3:

aç karna sabah içilen sigara gibisi yok...:37:
aç karna içme huyumu bıraksam kendilerini de bırakıcam...:)

Sigaranın da bu olayı güzel işte sigara içenler arası muhabbet hiç bitmez ve hep sigara içenlerle muhabbet daha keyifli olagelmiştir :ssz:

Back