- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
Gebelik aşısı tutunma payını arttırıyormuş aynı transfer işlemi gibi bişey katater ile Rahime ilaç veriyor aynı embriyo gibi parlıyo yine idrara sıkışık oluyorsun bu gebelik aşısında. bi nevi transfer sürecini yaşayacaksınızBugün sabah 6 da düştüm yollara 7.15 te aldılar..herşey iyi kistin yok dedi. Demek ki rahim filmine rağmen kist heray olabilen bişi ..rahim kalınlığı başlamak için istediğimiz kalınlıkta dedi..sadece estrofem tablet.. 5 gün sonra başlıcam..5 gün sabah akşam 1adet,4 gün sabah öğle akşam 1 adet,5 gün sabah akşam 2 adet gibi bir reçete..16 sında kontrol..büyük ihtimalle 20 ya da 21 ağustos transfer dedi..herşey yolunda giderse.bir de 16 sında bi gebelik aşısı varmış onu önermişti bülent bey istersem onu vuracaklarmış rahimden..nasıl bişi bilmiyorum açıkçası.sanırım yaptırıcam .bir de serum varmış o da transfer de galiba..1 serum ver ablama ordan..onu da yapıcaz..
Yani 16 sına kadar bir daha gitmicem o güzel bişi. . Gerçi neden gitmicem rahim kalınlığını nasıl tahmin ediyorlar onu bilmiyorum ama onu da bilmeyiveriyim☺☺
Birşey daha E Elexus sigara içmeyince uzun zaman beklesen de sinirin bozulmuyo
Bence bizim sinirimiz yoksunluk özgürlük kısıtlamasından olmuş olabilir.herkes melek gibi bekliyodu yinenem de bekledim hiç sıkılmadım
Şimdilik böyle 2 2be umarım yumurtan zamanında çatlamıştır.. şu zahmetlere girmeden hamile kalsan..bazen özeniyorum çat diye hamile kalanlara valla. .umarım biz de bir an önce sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..