Aklımda niye 10 kalmış acabaaainşallah 10 olur..Yok ayol 5 tane gitmişti Allah söyletmiş olsun bu sefer 10 gitsin inşallah
Ama gidişat burada çok hızlı değil, 2 gün önce sol yavaştı bugün kontrole gittim sağ yavaşlamış gibi neyse eşitlenmelerini istiyordum bu vesile ile soldan 1-2 tanesi yetişmiş sağdakilere. Yarın veya sonraki gün çatlatma iğnesi olabilirmiş. Mesaj gelince göreceğiz bakalım.
Seren’inkiler ngs’li mi acaba inşallah olur o da çok istiyor. Haberleri senden alırız o zaman
Şimdi kaç yumurta oldugu belli değil mi söylemiyorlar mı?
Eee çok kabuk olmadı mı ya çatlatma iğnesi sen bize yetişiyosun ngs ye gitmezse..Taze transfer olursa ilk sen..ay hadi bakalım heyecanla bekliyorum hayırlısı
Seren Serengil in ngs li mi bilmiyorum Acun la birbirlerine girmişler de ondan baktım profiline neler oluyor acaba diye bi baktım transfer olmuş insan sıkıntıdan napcanı bilemiyor ..bi sirke yapımına bakıyorum bi doğal temizlik ürünlerine bi bakıyorum ortalık karışmış..yuvarlanıp gidiyorum inşşalah karnım da yuvarlacık olur da yuvarlanmanın hakkını veririm