Bugün destek seansına gittim çünkü canım çok istiyor..45 dk sürdü fıs fısı yeni frekansa göre değiştirdi. Bugün biraz başım ağrıyo ve hala canım sigara istiyo
E benim ngs li 1 var ya o çözülürken bozulursa..ne işlemlerden geçti o..ya bozulur da bana demezlerse bozuldu bu diye. .. aklımda deli sorular..başladık hadi bakalımValla oyle bir ihtimAl varmis ama dondurma cozme konusunda iyidir acibadem diyorumdiger turlu 4 u de sorun cikarsa tutabilene ask olsun benim kocayi
Aaa benim transferi direk çıkartıp koydulardı .gördümmmm..Soyle oluyormus cozulme olayi, 1 saatte cozulurmus ve 2-3 saat icinde transfer ederlermis.semra hoca 4.gune beklet dedi Ama benim niyetim cozduklerinde canli iseler hemen transfer..sabrim kalmadi o derece
600 tl yeni çektirdim bilgin olsun.önceden randevu alıyosun..çok iyiler..1 sene önce histereskopi olmuştum, raporlara göre gerek kalmayabilir de o zaman sanki.. çok teşekkür ederimm, en azından fikrim oldu, böyle aklımdaki soru işaretlerini toparlıyorum sayenizde, istanbul biraz gözümde büyüyor bu konuda❤
Yeni fis fisi dene bakalim,ise yarayabilir..transfere kadar dayan, su icmeye devam:)B
Bugün destek seansına gittim çünkü canım çok istiyor..45 dk sürdü fıs fısı yeni frekansa göre değiştirdi. Bugün biraz başım ağrıyo ve hala canım sigara istiyobebiş durumu olmasa başlardım sanırım.irade şart belli nir gün sonra. .Biorezonansla bırakacak olanlara diyim de öyle çokta kolay değilmiş.ilk günler ok ama sonra biraz zorlandım.bakalım nereye kadar gidecek
E benim ngs li 1 var ya o çözülürken bozulursa..ne işlemlerden geçti o..ya bozulur da bana demezlerse bozuldu bu diye. .. aklımda deli sorular..başladık hadi bakalım
Aaa benim transferi direk çıkartıp koydulardı .gördümmmm..
Puhahaaa 1 taneyi bulayim da valla 2 hic aklima gelmedi:))
Kardesi olmasini , o duyguyu yasamasini isterim ama tek cocuk olarak da hayatini surdurebilir
İnsallah su 1 taneyi bulayim ..
B
Bugün destek seansına gittim çünkü canım çok istiyor..45 dk sürdü fıs fısı yeni frekansa göre değiştirdi. Bugün biraz başım ağrıyo ve hala canım sigara istiyobebiş durumu olmasa başlardım sanırım.irade şart belli nir gün sonra. .Biorezonansla bırakacak olanlara diyim de öyle çokta kolay değilmiş.ilk günler ok ama sonra biraz zorlandım.bakalım nereye kadar gidecek
E benim ngs li 1 var ya o çözülürken bozulursa..ne işlemlerden geçti o..ya bozulur da bana demezlerse bozuldu bu diye. .. aklımda deli sorular..başladık hadi bakalım
O daha sonra bırakacakmış gün belirlemişmişYeni fis fisi dene bakalim,ise yarayabilir..transfere kadar dayan, su icmeye devam:)
Aklina gelmemesi icin baska nasil yontem olabilir, evde koca iciyorsa onu da biraktirmak lazim..
Birini bi tuttursak yeter banaAaa şimdi aklıma geldi ikiz de olabilir
İnşallah sağlıklı olsunlar da 1 olsun 2 olsun başımızın üstünde yerleri var
Aynen valla genetiten gelmis saglam, bosver sen kafayi takma bile..Onca sınavdan geçti o bi çözülmek ne yapar ona ya güçlü yavru o!Hiç böyle şeyleri düşünme herşey yolunda gidecek pozitif düşünmeye çalış. Kendini hamile hayal et bunları kuracağına
O daha sonra bırakacakmış gün belirlemişmişYani bi şekilde gidecek mecbur bu şekilde..transferden sonra zaten içmeyecektim zorlanacaktım iyi ki şimdi bırakmışım hem bekleme hem sigara fazla gelecekti demek ki bana. .aslında çokta kasmamak lazım..dün desteğe gittiğimde de dedi kadın bir iki tane içseniz bile eskisi gibi içemezsiniz tadı iğrenç gelir dedi. Birde transfer öncesi tekrar desteğe gelebilirim dedim ne zaman isterseniz dedi.sanırım transferden bikaç gün önce gidicem tekrar. .bebiş koyulunca zaten bi sebebim daha olacak.
Bu arada bugün regl oldum yarın randevu aldım kalınlaştırma için ilaç başlanacak..Bu transfer bayrama falan denk gelicek galiba..umarım bayram diye bi aksilik çıkmazkaygılar başladı bende
Benim ağrım yokta .sabah akşam içmem gereken ilacı gece ve sabah unuttum bugün 15.00 te içtim .mpralim ona bozuk.kendme kızdım. Acaba ovulasyon testimi denesen regliye kadar.çatlamadıysa görürsün .çatlamayıp kist olurmu.benim histeroskopi öncesi muayene ettiler yinede antrallere bakıldı. Birde kistik bişey gördü dr bayağıda büyüktü. Normal dedi dr tedaviden dolayo dedi.Bugun haberler nasil?
E Elexus kontrol vardi ,toplama gunu belli oldu mu?
@Ykthkmhn histereskopi sonrasi nasilsin? Agri durumu filan var mi?
Y Yazalaz heyecanli bekleyisteyim.adetle birlikte gittin mi kontrole? Kalinlastirmak icin igne kullaniliyor mu?
Benim durumda guncelleme yok. 22 mm olan arkadasi degerlendirdik ama bana ilginc gelen sanki hic catlamadi ,buyuyen yumurta illa ki catlayacak diye bir durum var midir?
Antibiyotik mi verilen ilac?hemsirene sordun mu,sorun olurmuymus..moralini bozma..Benim ağrım yokta .sabah akşam içmem gereken ilacı gece ve sabah unuttum bugün 15.00 te içtim .mpralim ona bozuk.kendme kızdım. Acaba ovulasyon testimi denesen regliye kadar.çatlamadıysa görürsün .çatlamayıp kist olurmu.benim histeroskopi öncesi muayene ettiler yinede antrallere bakıldı. Birde kistik bişey gördü dr bayağıda büyüktü. Normal dedi dr tedaviden dolayo dedi.
Evet antibiyotikti. Bunun için hemşireyi arasamda zamanındöndüremiyeceğim için aklıma gelimce içtim . Kendimi hasta gibi hissetmiyorum ya . Aklıma gelmedi. Sürekli sokaklarda geziyorumAntibiyotik mi verilen ilac?hemsirene sordun mu,sorun olurmuymus..moralini bozma..
Test icin bence gec kalinmis olabilir,cars gunu 22mm olan bugune geldiyse gunde 1 mm buyurse 25mm olmustur.25mm artik catlamasi gerekir diye dusunuyorum,catlamistir belki de onu da bilmiyorum
Catlamazsa kiste mi donusur ya da ne olarak kaliyor onu bilmiyorum.
Bugün sabah 6 da düştüm yollaraBugun haberler nasil?
E Elexus kontrol vardi ,toplama gunu belli oldu mu?
@Ykthkmhn histereskopi sonrasi nasilsin? Agri durumu filan var mi?
Y Yazalaz heyecanli bekleyisteyim.adetle birlikte gittin mi kontrole? Kalinlastirmak icin igne kullaniliyor mu?
Benim durumda guncelleme yok. 22 mm olan arkadasi degerlendirdik ama bana ilginc gelen sanki hic catlamadi ,buyuyen yumurta illa ki catlayacak diye bir durum var midir?
Bişey olmaz bence..hatırlamaya çalışıyorum galiba o antibiyotik operasyondan sonra mikrop kapma diye olabilir.tedbir amaçlı..Evet antibiyotikti. Bunun için hemşireyi arasamda zamanındöndüremiyeceğim için aklıma gelimce içtim . Kendimi hasta gibi hissetmiyorum ya . Aklıma gelmedi. Sürekli sokaklarda geziyoruminşallah doğal yolla olur uğraşmadan .domdurulanlarıda kardeş yaparsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?