AynenBize de daha gençsiniz olur şunu da deneyelim bunu da deneyelim sabır diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenBize de daha gençsiniz olur şunu da deneyelim bunu da deneyelim sabır diyolar
6 gün oldu çok çok aşırı bir istek yok.aslında sigarayı özlemedim de bi boşluk var o dolmuyoama en fazla 1 dakika..sonra unutuyosun o kadar da olsun tabi..zor bişeymiş yalnız .sen doğal yolla bıraktın bi de daha iyi anlarsınWuhuu azimli adimlarla devamKac gun oldu vedalasaliİstek derecesine puan verirsen kac dersin?
Humoyu ilk benim onlar hazırladı sonra ben gerek duymadım.. hepsini anlattılar falan gerçi ben biliyodum tecrübeliyim iğne konusunda. Ama sana kimsenin anlatmaması ilginç..değişik durumlar seni bulmuşBenim hic tek bir hemsirem olmadihep kime denk gelirse ,yaa zaten hic biri de anlatmadi bana, ilk eczaneden ogrendim humoyu hazirlamayi, digerlerini de sormadim.kendim boyledir deyip harakiri sapla gec...
Nasıl canlı olmama ihtimali öyle oluyo mu yaHoca vallla beni kovmasin da yanindan:) sonra elimde piknik tuplerimle transfer yapacak doktor ararim-
Zaten 2 taneyi cozdurup de canli olmama ihtimali de varmis , benim 1-2-1 olarak donduruldu. Once 2 li dondurulanlari cozsunler bunlar ok devam ediyorsa direk transfer.eger ki olumsuz durum digerlerini de cozup canli olanlari transfer edin diyecem..
Kader,kismet, gozlerimi kaparim.. ya tutarsa
Merhaba inşallah elexus un dediği gibi sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızdır. Yaş engeliniz yok en azından bu avantaj. Umutsuz hiç birşey olmaz. Ben bir kitap okudum 2 2be E Elexus Y Yazalaz sizlerinde okuma fırsatınız oldumu. Merve öztürk ün hayatı ile ilgili .seni beklerken. Tüp bebek sürecinde yaşadıkları. Ağlaya ağlaya okudum.ama kendi kendime dedim ki evet hemen olsun istiyorum ama bişey değişmiyor. Değişmeyecek. Benim için doğrusu ne ise o olacak nihayetinde kabul etmeliyim. Eve t üzülüyorum ama olması için kendimi parçalasam da olması gereken olacak. O yüzden dışarı çıkıyprum. Çıkamıyosam .örgü örüyorum. Yada domates salçası yapıyorum kışlık. Olmuyosa kitap okuyorum. Mutlu olacak başka şeyler yaratmak zorundayız. Hep aynı noktaya aynı hedefe odaklanırken akan hayatımızda bir yandan. Çok şükür kü bu tedaviyi denemeye fırsat verebilecek bi maddiyat var. Hı bazımız 3.kez deniyor. Bazımız diyorki genetiğe gönderecek bütçem yok. Ne olursa allahtan normal tüp bebek tedavisi olsun. Ama hiç bir şekilde bu tedaviye bütçe ayıramayanlarda var. Elbet olacak belki olmayacak. Ama hayatımızın sonuna kadar bu duruma adapte edersek ne kendimize nede eşlerimize bi hayrımız olmaz. Çok uzun oldu biliyorum ama benim ablamın karnında beklenen doğuma 2 gün kala bebeği öldü. Dolaşım sorunu sebebiyle hastaneye yatış verdiler .c.trsi doğum olcaktı perşembe ablamı zehirlemeye başladı meğerse ölmüş. Miyomu vardı. O hareket ediyormuş anlmamış. Kordon düğümlenmiş. Ne travma atlattı ve o travmayo atlatamadı. Yaşıda vardı. Tekrar çocuğu olmadı. Başımıza ne gelecek bi bilsek ne hayjrlı ne hayırsız. Herşey allahın takdiri . Allah hepimizin gönlüne hayrına göre versin bebeklerini. Çok şeyler yazılmış.okudum tek tek biraz uzun oldu kusuruma bakmayın❤Ayy inşallah 2 tane olur da ben bir tanesine razıyım stresle nasıl basa çıkacağımı bilmiyorum. Su an kafamı dağıtmak için tatile çıktım herseyi yapıyorum ama boş :) düşünmekten alamıyorum kendimi :) ben sizleri sürekli takip ediyorum okuyorum durumunuzu biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bencede transferi demek sizin için en doğru. Acıbademde beybileriniz var sonuçtaİstekler ortak ama hepimizin yolculugu farkli ilerliyor, dediginiz gibi iste 1 saglikli embriyo yeter bize. Olumlu dusunmeye calisin, nasilsa gitti artik genetige , su ana kadar guzel gidiyor. Bundan sonrasinin da iyi gidecegine dair inanci koruyun..
Bakmayin ben boyle olumlamalar filan yapiyorum ama arpacik kumrusu gibi ne yapmam lazim diye dusunuyorum, kafada kurup kurup duruyorum doluya koysam almadi, bosa koydum dolmadi misali , ahh su yas baskisi,rezerv engeli olmasa daha rahat edecegim de o da stresi arttiyor.
Bizi biz anlariz , o yuzden neler hissettiginizi tahmin ediyorum✌
Benim acıbademde 1 tane kalacaktı. Transfer günü dedilerki takip ediyoruz. Eğer dondurulabilirse haber vercez falan . Ben dedim ki 1 taneyi dondurmaya değermi. Çünkü çözünce belki o da gidecek. Yani bunun oranı nedir canlı kalma durumu nedir. Yüzde 99 gibi bir oran dedi. En iyi lab. Burası. Çözerken sorun olmaz. Nasıl canlı olmazmış. Bu hastane türkiyenin en iyi hastanelerinden değilmi böyle nasıl derlerNasıl canlı olmama ihtimali öyle oluyo mu ya
Ablan için çok üzüldüm. Uzun ama tek solukta okudum. İyi gelecek seyler yazmışsın. HalimizeMerhaba inşallah elexus un dediği gibi sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızdır. Yaş engeliniz yok en azından bu avantaj. Umutsuz hiç birşey olmaz. Ben bir kitap okudum 2 2be E Elexus Y Yazalaz sizlerinde okuma fırsatınız oldumu. Merve öztürk ün hayatı ile ilgili .seni beklerken. Tüp bebek sürecinde yaşadıkları. Ağlaya ağlaya okudum.ama kendi kendime dedim ki evet hemen olsun istiyorum ama bişey değişmiyor. Değişmeyecek. Benim için doğrusu ne ise o olacak nihayetinde kabul etmeliyim. Eve t üzülüyorum ama olması için kendimi parçalasam da olması gereken olacak. O yüzden dışarı çıkıyprum. Çıkamıyosam .örgü örüyorum. Yada domates salçası yapıyorum kışlık. Olmuyosa kitap okuyorum. Mutlu olacak başka şeyler yaratmak zorundayız. Hep aynı noktaya aynı hedefe odaklanırken akan hayatımızda bir yandan. Çok şükür kü bu tedaviyi denemeye fırsat verebilecek bi maddiyat var. Hı bazımız 3.kez deniyor. Bazımız diyorki genetiğe gönderecek bütçem yok. Ne olursa allahtan normal tüp bebek tedavisi olsun. Ama hiç bir şekilde bu tedaviye bütçe ayıramayanlarda var. Elbet olacak belki olmayacak. Ama hayatımızın sonuna kadar bu duruma adapte edersek ne kendimize nede eşlerimize bi hayrımız olmaz. Çok uzun oldu biliyorum ama benim ablamın karnında beklenen doğuma 2 gün kala bebeği öldü. Dolaşım sorunu sebebiyle hastaneye yatış verdiler .c.trsi doğum olcaktı perşembe ablamı zehirlemeye başladı meğerse ölmüş. Miyomu vardı. O hareket ediyormuş anlmamış. Kordon düğümlenmiş. Ne travma atlattı ve o travmayo atlatamadı. Yaşıda vardı. Tekrar çocuğu olmadı. Başımıza ne gelecek bi bilsek ne hayjrlı ne hayırsız. Herşey allahın takdiri . Allah hepimizin gönlüne hayrına göre versin bebeklerini. Çok şeyler yazılmış.okudum tek tek biraz uzun oldu kusuruma bakmayın❤
Benim hic tek bir hemsirem olmadihep kime denk gelirse ,yaa zaten hic biri de anlatmadi bana, ilk eczaneden ogrendim humoyu hazirlamayi, digerlerini de sormadim.kendim boyledir deyip harakiri sapla gec...
Hoca vallla beni kovmasin da yanindan:) sonra elimde piknik tuplerimle transfer yapacak doktor ararim-
Zaten 2 taneyi cozdurup de canli olmama ihtimali de varmis , benim 1-2-1 olarak donduruldu. Once 2 li dondurulanlari cozsunler bunlar ok devam ediyorsa direk transfer.eger ki olumsuz durum digerlerini de cozup canli olanlari transfer edin diyecem..
Kader,kismet, gozlerimi kaparim.. ya tutarsa
Artık 70 yaşından sonrakilere yaşlı deniyormuş. Biz genç yetişkenleriz inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Tabi nitelikliyi bulmak onemli, ama bu sefer sans senden yana olabilir.. basladi mi cetrotide? Geldi mi mesajin:)
Bende o hemşirenin numarası vardı ona atıyodum istediği tarihte tahlilleri filan oda ordan reçete yolluyordu belkide Oda bana gıcık oldu bilemiyeceğim ama numarasını o vermişti ararsın bişey olursa diye :))Allah Allah hangisi ki o acaba. Sinir bozucuymuş gerçekten. Bence de bi an önce değiştirin o hemşireyi. Hep aynı kişi mi veriyor reçeteleri. Bana hep farklı kişiler denk geliyor.
Merhaba inşallah elexus un dediği gibi sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızdır. Yaş engeliniz yok en azından bu avantaj. Umutsuz hiç birşey olmaz. Ben bir kitap okudum 2 2be E Elexus Y Yazalaz sizlerinde okuma fırsatınız oldumu. Merve öztürk ün hayatı ile ilgili .seni beklerken. Tüp bebek sürecinde yaşadıkları. Ağlaya ağlaya okudum.ama kendi kendime dedim ki evet hemen olsun istiyorum ama bişey değişmiyor. Değişmeyecek. Benim için doğrusu ne ise o olacak nihayetinde kabul etmeliyim. Eve t üzülüyorum ama olması için kendimi parçalasam da olması gereken olacak. O yüzden dışarı çıkıyprum. Çıkamıyosam .örgü örüyorum. Yada domates salçası yapıyorum kışlık. Olmuyosa kitap okuyorum. Mutlu olacak başka şeyler yaratmak zorundayız. Hep aynı noktaya aynı hedefe odaklanırken akan hayatımızda bir yandan. Çok şükür kü bu tedaviyi denemeye fırsat verebilecek bi maddiyat var. Hı bazımız 3.kez deniyor. Bazımız diyorki genetiğe gönderecek bütçem yok. Ne olursa allahtan normal tüp bebek tedavisi olsun. Ama hiç bir şekilde bu tedaviye bütçe ayıramayanlarda var. Elbet olacak belki olmayacak. Ama hayatımızın sonuna kadar bu duruma adapte edersek ne kendimize nede eşlerimize bi hayrımız olmaz. Çok uzun oldu biliyorum ama benim ablamın karnında beklenen doğuma 2 gün kala bebeği öldü. Dolaşım sorunu sebebiyle hastaneye yatış verdiler .c.trsi doğum olcaktı perşembe ablamı zehirlemeye başladı meğerse ölmüş. Miyomu vardı. O hareket ediyormuş anlmamış. Kordon düğümlenmiş. Ne travma atlattı ve o travmayo atlatamadı. Yaşıda vardı. Tekrar çocuğu olmadı. Başımıza ne gelecek bi bilsek ne hayjrlı ne hayırsız. Herşey allahın takdiri . Allah hepimizin gönlüne hayrına göre versin bebeklerini. Çok şeyler yazılmış.okudum tek tek biraz uzun oldu kusuruma bakmayın❤
Aaa ne guzel hizmet,ben her seyi kendim yapmistim:) ben tup bebege basladigimda kidemli hasta olunca heralde biliyordur diye dusunduler8 aydir beni goruyorlardi...Humoyu ilk benim onlar hazırladı sonra ben gerek duymadım.. hepsini anlattılar falan gerçi ben biliyodum tecrübeliyim iğne konusunda. Ama sana kimsenin anlatmaması ilginç..değişik durumlar seni bulmuş
Aklina geldikce suya devam:)) fis fisa devam mi? E Elexus hadi sen de dene. Valla oluyor, ise yaradi6 gün oldu çok çok aşırı bir istek yok.aslında sigarayı özlemedim de bi boşluk var o dolmuyoama en fazla 1 dakika..sonra unutuyosun o kadar da olsun tabi..zor bişeymiş yalnız .sen doğal yolla bıraktın bi de daha iyi anlarsın
Nasıl canlı olmama ihtimali öyle oluyo mu ya
Merhaba inşallah elexus un dediği gibi sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızdır. Yaş engeliniz yok en azından bu avantaj. Umutsuz hiç birşey olmaz. Ben bir kitap okudum 2 2be E Elexus Y Yazalaz sizlerinde okuma fırsatınız oldumu. Merve öztürk ün hayatı ile ilgili .seni beklerken. Tüp bebek sürecinde yaşadıkları. Ağlaya ağlaya okudum.ama kendi kendime dedim ki evet hemen olsun istiyorum ama bişey değişmiyor. Değişmeyecek. Benim için doğrusu ne ise o olacak nihayetinde kabul etmeliyim. Eve t üzülüyorum ama olması için kendimi parçalasam da olması gereken olacak. O yüzden dışarı çıkıyprum. Çıkamıyosam .örgü örüyorum. Yada domates salçası yapıyorum kışlık. Olmuyosa kitap okuyorum. Mutlu olacak başka şeyler yaratmak zorundayız. Hep aynı noktaya aynı hedefe odaklanırken akan hayatımızda bir yandan. Çok şükür kü bu tedaviyi denemeye fırsat verebilecek bi maddiyat var. Hı bazımız 3.kez deniyor. Bazımız diyorki genetiğe gönderecek bütçem yok. Ne olursa allahtan normal tüp bebek tedavisi olsun. Ama hiç bir şekilde bu tedaviye bütçe ayıramayanlarda var. Elbet olacak belki olmayacak. Ama hayatımızın sonuna kadar bu duruma adapte edersek ne kendimize nede eşlerimize bi hayrımız olmaz. Çok uzun oldu biliyorum ama benim ablamın karnında beklenen doğuma 2 gün kala bebeği öldü. Dolaşım sorunu sebebiyle hastaneye yatış verdiler .c.trsi doğum olcaktı perşembe ablamı zehirlemeye başladı meğerse ölmüş. Miyomu vardı. O hareket ediyormuş anlmamış. Kordon düğümlenmiş. Ne travma atlattı ve o travmayo atlatamadı. Yaşıda vardı. Tekrar çocuğu olmadı. Başımıza ne gelecek bi bilsek ne hayjrlı ne hayırsız. Herşey allahın takdiri . Allah hepimizin gönlüne hayrına göre versin bebeklerini. Çok şeyler yazılmış.okudum tek tek biraz uzun oldu kusuruma bakmayın❤
Çözdürüp bakıp hemen transfer etmiyorlar mı? Ne kadar bekletiyorlar ki? 5. güne gitsin falan demeyecekler değil mi? Nasıl oluyor acaba merak ettim şimdi transfere çağırıp o anda çözdürüp ok ise atıveriyorlar mı yoksa?