- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
Eee bende çekmeköy mimarsinanKesin git.tadal pide .sancaktepeyi gecince sultanbeylideymis.
Biz yakin oturuyoruz o zaman.cekmekoydeyim
Ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee bende çekmeköy mimarsinanKesin git.tadal pide .sancaktepeyi gecince sultanbeylideymis.
Biz yakin oturuyoruz o zaman.cekmekoydeyim
Ben.
O zaman sezinde ogretmensindir belki de:))Eee bende çekmeköy mimarsinan
Ben tüp bebek bölümü kendi birimi diye biliyorum. . Sanki şöyle anladım ben olayı acıbadem hastanesinin içinde yer kiralamış gibi bir durum.yani acıbadem
Ben çok anlamadım 25/07 de seni görmeden yumurtalara bakmadan mı ilaç verecekler 27/07 de randevu demişler. Garip geldi bana ama sistem güzel görünüyor..ben de Gonal F kullanmıştım 3.opu da 300, 300 vuruyodum valla.gerçekten ilaç dozunuz az..iyi bir sey bu da..herşey en güzelinden olsun sizin içşn
Oğlak Burcu huyları yükselen de terazi ohhhh şenlikli
Yarın arıcam merkezi..dün içkili bir duruma da girdim e içki de içmiyorum uzun zamandır..bana önümde dursun diye şarap verdiler içemedim Martini yaptılar olmadı..kahve su falan Şerefe yaptık çok komikti her şekilde dün içmedim bugün de içmem bence..umarım yani
Peki sen eğitim aldınmı cerrotide in .birde hastanenin grubu var ordan yazabilirsin.çok büyük bi grup. Mutlaka deneyimi olan biri oluyor drlarla ilgiliEvet 25-07 de ilaç veriyorlar 27-07’de kontrol. Herkes gider Mersin’e ben giderim tersine deneysel bir çalışma yapıyorlar sanırım
Ekliyorum mesajı. Yanlış anlamamışımdır değil mi?
Eki Görüntüle 2291847
Ilginc olmus.iyi tarafi az gitmis oluyorsun:) Ama senin kafada sorular bitmez sen hemsirene bir mesaj atEvet 25-07 de ilaç veriyorlar 27-07’de kontrol. Herkes gider Mersin’e ben giderim tersine deneysel bir çalışma yapıyorlar sanırım
Ekliyorum mesajı. Yanlış anlamamışımdır değil mi?
Eki Görüntüle 2291847
Peki sen eğitim aldınmı cerrotide in .birde hastanenin grubu var ordan yazabilirsin.çok büyük bi grup. Mutlaka deneyimi olan biri oluyor drlarla ilgili
Aynen valla..Aaa komşu çıktılar
Ignenin egitimi mi var? Vayy cok havaliPeki sen eğitim aldınmı cerrotide in .birde hastanenin grubu var ordan yazabilirsin.çok büyük bi grup. Mutlaka deneyimi olan biri oluyor drlarla ilgili
Ilginc olmus.iyi tarafi az gitmis oluyorsun:) Ama senin kafada sorular bitmez sen hemsirene bir mesaj at
Ignenin egitimi mi var? Vayy cok havali
Yok yok ben darlanmam , zaten dun bulent hocada oyle bir darlanmisim ki kafam calismiyor..Atarım da önce bi sizi darliyim dedim
Eğitim işini hatırlattı ykthkmhn. Ama sırf eğitim için de gitmem o kadar yolu. Ama o bahaneyle kontrol randevusu yazarlarsa giderim
Tabi canım. Bi sertifika vermedikleri kaldı
Şaka bir yana Gonal F ‘de bana katkısı oldu. Acıbadem’de 300’lük ambalajdan 150-150 yapıldığı için ihtiyaç olmamıştı, 2 seferde bitiyordu (bitmese de atıyordum) ama şimdi 450’lik ambalajdan 250-250 yapmanın sırrını öğrettiler aşırı komplike değil ama olsun
Ama benimde rezervim az bülent hoca bana 300 vermişti hemde. Merionalda verdi. Humotropta verdi o dönemGonal f denemedim.ezik kaldim o konuda. Beni gonal f e uygun gormuyorlar , nedenini sordugumda rezervi az olan hastaya merional ve fostimon veriyorz..
Benim de önce merional fostimon ikinci opu da Gonal F eee benim rezerv iyi mi kötü müGonal f denemedim.ezik kaldim o konuda. Beni gonal f e uygun gormuyorlar , nedenini sordugumda rezervi az olan hastaya merional ve fostimon veriyorz..
Ben anlamadım ya yumurta çatlamamış mı eeee çok iyi kesinlikle o durumu sor biri öyle hamile kalmıştı ya ne güzel olur ay hadiiiiiiYok yok ben darlanmam , zaten dun bulent hocada oyle bir darlanmisim ki kafam calismiyor..
HikAyemin pZt bolumunde,
Benim tedavi ilk basladi 2-3 af gordu, 4 gun igne .5.gun kontrolde 7mm oyle bir sey dedi,3 gun daha kullan dedi, toplam 8 gun kullanmadan sonra 12.9 mm dedi yigit hoca. Bu arada kanama vardi, hoca tatilde olunca ondan fikir aldilar , bana belgin hnm dedi ki hoca iptal edelim diye oneriyor dedi tedaviyi. Ben de tamam dedim. Dun gittigimde muayene oldum,19mm , hoca der ki sana catlatma ignesi vereyim,toplayalim bunu ama ici bos dolu cikar bilmiyorum. Ben dedim ki hocam iptal ettiniz, yooo ben etmedim burda yazmislar hasta kendi istemis diye
Ben dedim valla hocam sagolun ama
Ben toplama istemiyorum,bir de e 2 parasi diye 700 lira almissiniz beni salak yerine koyarak ( tabi bunu demedim) .
Yarin giderim semra hanim muayene edince ona da sorarim bu folikulden is cikar mi diye, ya da aslan kocam kendine pek guveniyor ya beni dogal yoldan seettirsin bakalim
Zaten o is tam bi muamma... belgin hnm a kanama neden olmustur diye sordum,der ki, yumurta erken catlamistir.Ben anlamadım ya yumurta çatlamamış mı eeee çok iyi kesinlikle o durumu sor biri öyle hamile kalmıştı ya ne güzel olur ay hadiiiiii