Bugün kontrole gittim.
Otopark kartımı almıştım, otopark 1 ay süre ile ücretsiz.. Tutar olarak devede kulak olsa da detayların düşünülmesi güzel, en azından girip çıkarken zaman kaybetmiyorum bip’liyip geçiyorum.
Randevum 10:00’da idi.
Zamanında oradaydım
Kan alımına gönderdiler, kanı verip döndüğümde daha oturmadan adımı seslendiler.
Doktorun odasına girdim doktor yok, toplantıdan çıkıp gelecek dediler, 1-2 dk bekledikten sonra bir hemşire geldi, özür dileyerek; işleme girecek bir hasta olduğunu ve girmeden dr ile görüşmesi gerektiğini 5 dk müsaade edip edemeyeceğimi sordu. Tabiki dedim odadan çıktım ama ağzım yanmış ya bir kere, içimden hay dedim şom ağızlı Elexus! Burası farklı dedin daha sistemli dedin nazar değdirdin! Başladık işte! Hepsi aynı bunların! Kimbilir ne kadar sürer? falan filan daha söylenmemin sonuna gelmemiştim ki tekrar seslendiler
gerçekten 5 dk olmadan yeniden odadaydım.
Muayenemi oldum; 3-4 tane 7-8 mm.lik folikülüm var. Gerisi antralmiş. Bakalım büyüyeceklerdir herhalde birkaç tane daha. Yaşınıza (!) göre gayet iyi dedi Günseli hanım. Şu çocuğu doğurayım mahkeme kararıyla yaşımı küçültmek istiyorum! Bezdim yemin ederim yaşlısın da yaşlısın!
Erkekleri androloji ile mutlaka görüştürüyorlarmış, geçen sefer randevu alamamıştım, onu ayarladılar, akşamüstü koca kişisini götürücem.
Bu arada tedaviye başlama günü kan alınırken 400 tl vermiştim, bugün de verilecek ilk tutar olan 2.600 tl.nin bakiyesini yani 2.200 tl’yi ödedim. Nakit/kart farketmiyor burada.. Acıbadem’de fark ediyordu hatırladığım kadarıyla, havale yapmıştık o yüzden diye hatırlıyorum.
Acıbadem zam yaptı mı acaba bu arada? Burası 9.250 tl olmuş zam sonrası. Bülent Hoca duymasın yapıştırır 9.500 ‘ü
Öyle işte... Memorial’ın hızını gerçekten sevdim, 11:20’de evdeydim. Ki ev en kısa güzergahtan 31 km
Bir tek şeyi sevmedim burada; kan verirken çok canım yanıyor. Acıbadem’de hiç acımazdı. Annem diyor ki “orada o kadar asabın bozuk oluyordu ki fiziksel acıyı hissetmiyormuşsundur”