Hafiza iyi sen de demek ki, ben dersime iyi calismaliyim cunku hastane donusunse her aksam sozlu varAy alemsiniz ya hiç aklıma gelmedi not defteri ses kaydı ilahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafiza iyi sen de demek ki, ben dersime iyi calismaliyim cunku hastane donusunse her aksam sozlu varAy alemsiniz ya hiç aklıma gelmedi not defteri ses kaydı ilahi
Bu yapisiklikla hamile kalinir bence:) once kendin inanacaksin!
Yarin gittigimde soracagim , tabi tup bebek merkezine ben spotan denesem olur mu sorusu nasil karsilanir bilemiyorum ama olsun ben sormus olurum.
Otopark rahat mi orda?yoksa bir yere park et ,metroyla git mi onerirsin?
Hafızam iyidir ama benim bey çok soru sormaz gereken kadar anlatırım..zaten çok karışıtırmam onu..bi de ona mı laf anlatcamözetini anlatıyorum tamam diyo..Hafiza iyi sen de demek ki, ben dersime iyi calismaliyim cunku hastane donusunse her aksam sozlu var
Yok benim bildiğim.. var mı?Acıbadem’de normal otopark yok mu?
Hafızam iyidir ama benim bey çok soru sormaz gereken kadar anlatırım..zaten çok karışıtırmam onu..bi de ona mı laf anlatcamözetini anlatıyorum tamam diyo..Hafiza iyi sen de demek ki, ben dersime iyi calismaliyim cunku hastane donusunse her aksam sozlu var
Hafızam iyidir ama benim bey çok soru sormaz gereken kadar anlatırım..zaten çok karışıtırmam onu..bi de ona mı laf anlatcamözetini anlatıyorum tamam diyo..
Tabi rahat sorusu genis kapsamli olmus:) haklisinOtopark rahat mı derken? Dar falan mı demek mi istedin? Araba mı çok büyük? Vallahi anlamadım normal otopark işte giriyorsun döne döne yer arıyorsun, 3-4 katlı. Giremem çıkamam dersen vale 20 tl çok da iyi çalışıyorlar, telefona SMS geliyor, dr.dan çıkınca linke tıklıyorsun aşağıya indiğinde araba gelmiş oluyor. Kartı almadan önce hiç otoparka girmemiştim, hep valeye verdim o yüzden fiyat kıyaslaması yapamıyorum. 10 tl falandır herhalde otopark da.. Uğraşmayın arabayla giderseniz verin valeye gitsin bence. Ben sabah gittiğimde 10 dk kadar yer aradım, mağma’ya kadar indim! Akşamüstü gittiğimizde ballı koca kişisi otoparka girdiği gibi ilk sağa parketti ay bunu mu kastediyordun acaba rahat mı derken. Hıı o zaman bazen rahat bazen değil sıkılırım kat kat inip çıkamam diyorsan ya vale ya metro..
Metro durağı var mı hastanenin yakınında hiç bilmiyorum. Aslında durak yakınsa metro çok daha mantıklı olabilir.
Yok benim bildiğim.. var mı?
İnşaat var dediler vermedilerBilmem? Yok mu? Eskiden vardı.. Kafamda tam canlandıramadım eski halini ama açık otopark vardı arkada. O arkası şimdi yeni bina galiba. E otopark nereye gitti?
Bozuldu bu kulübün yazılımı bence
Hahahahah Hazırolda bekler geneldeVaaay patron abla. Saygılar
Kendi otoparkini acile gelen hastaya kullandiriyor.Acıbadem’de normal otopark yok mu?
Hafızam iyidir ama benim bey çok soru sormaz gereken kadar anlatırım..zaten çok karışıtırmam onu..bi de ona mı laf anlatcamözetini anlatıyorum tamam diyo..
Kendi otoparkini acile gelen hastaya kullandiriyor.
Vale ya da tim otoparkin kullanin diyor , hatta anons ediyorlae hastanede..
Bir de arkada isparkin kullanim alani var orayi da kullanabiliyorsun..
Ben ozet gecince memnun kalmiyor, derin bilgi istiyor,napacan iste mecbur anlatiosun:)
Hahahahhaha misafirlere arabanızı Valeye verin mi dicez yaniiiiiğğğğ mümkün değil orda doğurmamAşırı saçma geldi. Doğumu orda yapacaktım vazgeçtim
Ben ozet gecince memnun kalmiyor, derin bilgi istiyor,napacan iste mecbur anlatiosun:)