Bir de bülent bey extra humatrope kullanıyor ondan dolayı oluyor bütün ağrı sızı kemiklerin acıması bende müthiş baş ağrısı yaptı mesela eklemlerim ağrıdı..Diğer denemelerim de hiç bu kadar ağır geçmemişti..Merhabalar,
Umarım çabucak toparlanıp 2. Opu’da yeterli adette sağlıklı embriyolara ulaşırsınız.
Ben 41 yaşındayım ve ilk denemem.
Ben de bu iğne meselesinden pek haz etmedim. Hem iğnelerin kendisinden, hem de vücudumdaki etkilerinden şiştim, kemiklerim sızlıyor, başımda garip bir ağrı var, midem bulanıyor, sanırım tüm olumsuz yan etkileri yaşıyorum Ama farkettim ki moralimin daha iyi olduğu günler etkileri daha az hissediyorum :)
Embriyolar biyopsi yapıldıktan sonra mı donduruldu acaba? Çok bilgili biri değilim ama başka forumlarda konuşuluyor da ondan merak ettim; yeterli embriyo adedine ulaşılınca şimdi dondurulanlar çözdürülüp NGs için biyopsi alınıp tekrar mı dondurulacak? Dondurulmadan önce biyopsi alınamıyor mu acaba.. Neyse ne yaptıysa vardır herhalde hocanın bir bildiği..
Endişeyi mümkün mertebe uzaklaştırın kendinizden. Olumlu düşünmeye çalışın. Ben Bülent Bey’e her görüşmede daha çok güveniyorum. İnşallah bize de vesile olur.
Önceki denemeleriniz neredeydi yine Bülent Hoca mı yapmıştı?
Kaç yumurtanız var acaba havuz önerdi mi hoca ve genetik??bir de sigara içiyor musunuz ben sigaradan kurtulamıyorum ne yazık ki.. 1 ay aram var bırakmaya çabalıyorum